3. oldal, összesen 1195 ElsőElső 12345613531035031003 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 11949

Téma: Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kanada
    Üzenet
    320
    Köszönet
    0
    13 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg

Smile

Tovabra is nagy erdeklodessel olvasom a hozzaszolasokat ! Tajdi-e nagyon erdekel holott kicsit ilyesztonek tartom igy elso latasra?! Talan hosszunak is. Nem mindha sietnek gyorsan leadni a folosleget. Raerek foleg ha tudom, hogy meglessz a varva vart eredmeny. Ez azt jelentene, hogy 90 napig a dieta szerint kene etkeznem ?! Kerlek ird meg minden apro reszletet mert igyekszem rakeszulni es belevagni. Minden erdekel ami a bisztos es tartos eredmenyhez vezet. Akar recepteket is irhatsz ha tudsz a bizonyos napokra (feherje, ch stb) Elore is koszi.

Idézet Eredeti szerző Neduddghii Üzenet megjelenítése

Úgy tünik, némelyek mindjárt az elején belevágtak a vitába:

Ez vita??? En azt hittem, hogy csak velemeny csere megy itt.

Természetesen ez nem ilyen egyszerű...

Nekem ilyen egyszeru volt.
    6 honap alatt igy fogytam le 15 kilot.
    De abban igazad van hogy, nem mindenkinek van akarat ereje.
    Idézet Eredeti szerző Controlcat Üzenet megjelenítése
    Hát én nem vagyok a gyors fogyás híve, több szempontból sem:
    Lötyögni fog a bőröd, ha gyorsan fogysz, annyira lecsökken az alapanyag cseréd, hogy utána 3 normális étkezéstől kilókat hízol, az ilyen fehérje alapú diéta nagyon megnöveli a fehérjék bomlástermékeit a szervezetedben, éhes leszel, dühös és ha vége a kúrának annyira vágysz "normális "ételre, hogy ha nem rendelkezel nagyon erős akaraterővel és elkezdesz enni "magadra húzod az egész hűtőt".
    Tudom, hogy jó lenne gyorsan megszabadulni a feleslegtől (mindannyiunknak), de ha tarós eredményt szeretnél és nem akarod későbbi betegségek alapjait most megteremteni akkor válassz egy szelídebb és tartósabb életmódváltó diétát.
    Ha érdekel ahogy én fogytam elmesélem.
    Bár most a karácsonyi finomságok után vissza is térek ehhez az életmódhoz.
    Azt nem szabad elfelejteni hogy az étkezés is élvezet, mindenkinek meg kell találni azt a táplálék és étel- összetételt, ami kielégíti a fimon és laktatós ételek iránti vágyódásást, hiszen egyiken sem a levegőtől híztunk meg, szeretjük a jó ételeket, és hosszú távon rosszkedvű és lehangolt mindaz aki szeret enni és jókat de nem teszi.
    Ez igen!

Idézet Eredeti szerző Controlcat Üzenet megjelenítése
    Ha érdekel ahogy én fogytam elmesélem.

Kivancsian varom a te modszeredet is. Komolyan szeretnek hatasosan es hosszu tavra lefogyni.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-02, 02:14 AM-kor
    Yesterday is history, tomorrow a mystery but today is a gift! So enjoy it!

Regisztrált
    Jan 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    12
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Új vagyok, és ha szabad csatlakoznék a témához.
    Bár súyban nem igen kell 2-3 kg-nál többet leadnom, de kilenc hónapja szültem, és még mindig nem az igazi az alakom. Valami feszesítés kéne, de sportolni nincs időm. Lehet kajával segíteni a helyzeten?
    Kinek mi jött be a szülés utáni helyreállításhoz?

Regisztrált
    Nov 2007
    Hol
    Calgary
    Üzenet
    130
    Köszönet
    0
    5 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Spanky Üzenet megjelenítése
    Spanky, egy dologgal tudnád az akaraterődet igazán bizonyitani: bukjál le a viz alá és tartsd vissza a levegődet... Ha legalább 5 percig nem jössz föl levegőért kapkodva, jogosan lehetsz büszke magadra...

Ugye, ugye... A biológiádat még te sem tudod hosszú távon megerőszakolni.
    Igy lehet ez számos diétával is: hiába akarsz teljes erővel nem enni/keveset enni, ott belül valami állandóan csak lökdös a lábas/fazék/hűtő/spejz irányába. Az akraterőd eleve vesztésre van itélve. Sokan azt hisszük, hogy súly problémánk két dologról: a kalóriák számlálásáról és az erős akaraterőről szól. Miközben legtöbben sokkal kevesebbet tudunk arról, hogy hogyan működik a saját szervezetünk, mint arról, hogy működik az autónk.
    Megérteni metabolizmusunk működését, felfedezni a hibákat és a hibák okait majd megkeresni a megoldást elegánsabb módszer, mint hogy vért verejtékezve, fogcsikorgatva kifabrikálni valami átmeneti megoldásfélét, ami hosszú távon nagy eséllyel válik semmivé (sőt...) az okok ismerete nélkül...

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Vancouver
    Üzenet
    4,146
    Köszönet
    16
    147 alkalommal 121 üzenetét köszönték meg
    [QUOTE]
    Idézet Eredeti szerző Neduddghii Üzenet megjelenítése
    Spanky, egy dologgal tudnád az akaraterődet igazán bizonyitani: bukjál le a viz alá és tartsd vissza a levegődet... Ha legalább 5 percig nem jössz föl levegőért kapkodva, jogosan lehetsz büszke magadra...
    Mar bocsas meg de ez egy badarsag.
    Ha akarod ha nem levegot kell venned, de a tultaplalkozas nem fontos ahoz hogy eletben maradj.

Igy lehet ez számos diétával is: hiába akarsz teljes erővel nem enni/keveset enni, ott belül valami állandóan csak lökdös a lábas/fazék/hűtő/spejz irányába. Az akraterőd eleve vesztésre van itélve.
    Lehet, hogy a Te akarat erod vesztesre van itelve, de az en tapasztalatom elter a tiedtol.
    En nem azt mondom, hogy ehezni kell, hanem (mint Controlcat irta) eletmodot valtoztatni.
    Enni kell es nem zabalni. Na meg egy picit tobbet mozogni.
    Nem muszaly tornaterembe jarni, van egyszerubb megoldas is.
    Eleg ha naponta beutemezel egy 40 perces gyorsutemu setalast. Sokat hasznal. Plane olyanoknak akik irodaban ulnek egesz nap.

Na meg lehet kesziteni magunkrol egy fenykepet felmeztelenul es kituzni a jegszekrenyre.
    Ketszer meggondoljuk, hogy nasoljunk mar csak unatkozasbol.

Miközben legtöbben sokkal kevesebbet tudunk arról, hogy hogyan működik a saját szervezetünk, mint arról, hogy működik az autónk.
    Megérteni metabolizmusunk működését, felfedezni a hibákat és a hibák okait majd megkeresni a megoldást

A szervezetunk azert szokott hozza a tultaplalkozashoz mert mi szoktattuk hozza.
    Ugyan ugy mint ahogy raszoktattuk, le is lehet szoktatni rola.
    A mozgas ugyan igy van.

Tehat Kedveseim valaszthatunk a sex es a lekvarosfank kozott.
    A lekvarosfank is finom, de azert a sex az sokkal fincsibb.
    Life is not measured by how many breaths we take but by the number of moments that take our breath away.

Regisztrált
    Feb 2003
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    2,818
    Köszönet
    13
    143 alkalommal 65 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    3

jyu

Imádlak Benneteket és közben sokat sejtetően mosolygok. Én kövér vagyok, voltam és most már valószinű az is maradok. Tehát nekem bizonyos receptek nem dolgoznak. Otthonról hozom ezt az iszonyatot, mert az, az energiám egyrészét - nem is kicsit - felemésztette az állandó harc. Tehát én nem voltam soha normál méretben, de azért pár dolog érdekes volt.
    Azt mondjátok, mozgás. Hát persze! Kalapácsvető voltam és magyar középiskolai bajnok. Tréning, tréning. Heti 3 nap. Egy kurva dekát nem fogytam. OK ettem a jó magyar kaját, zsirosat, cukrosat stb... 24 éves koromban 110 kilósan volt olyan 2 év amikor abból éltem, hogy táncoltam. Szinpadon, minden este. Próbák tömege. Egy deka nem ment le.
    Idejöttem Kanadába azóta szinte nem eszem a hazaiakhoz képest zsirosat, kenyeret, cukrosat... TARTOTTAM sa súlyomat, de le semmi. 10 éve letettem a cigit 20 kg extra jött fel és le semmi.
    Más - bár ebből eredő - betegségek kapcsán sok időt töltöttem kórházba. Ott mindig fogytam. Elkezdtem keresni hogy, miért? Ugyanis ne hogy azt higyjétek, hogy nem diétáztam kipróbálva a világ összes diétáját.
    De azt tudom, hogy nekem azért használt a kórházi kaja, mert a porció a fele volt. Lehet hogy vannak diétás eredmények, de akkor mindig jön a kérdés, meddig, egy életen át kell majd diétáznom? Igen. Na itt a vége. De ez a fele porciós dolog tartható még akkor is ha igy karácsony táján megszegjük. Ez nekem ugyan nem sokat jelentett suly veszteségben, de megálltam és nekem aki minden évben felszedtem valamit már ez is eredmény. Persze nem csak a porcióról van szó, hanem arról, hogy zsirosat, kenyeret, cukrot nem eszik az ember vagy erősen redukálja.
    Hát talán ennyit egy érdekelt.
    Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    62 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző memi59 Üzenet megjelenítése
    Udvozlok mindnekit ezen a csodalatos es nagyon jo kis topikban.Mindenkinek nagyon jo fogyast.En is kuzkodom a kiloimmal.Udv.mindenkinek.
    Memi, örülök, hogy újra látlak, gyere közénk

Ügyes vagy Pufi!
    Az is egy jó módszer, ha kicsi tányérra szedünk, becsapjuk a szemünket, hiszen tele a tányér és így valóban a felét esszük, persze csak akkor, ha nem szedünk mégegyszer
    Az én pufi ismerősöm sem bízott benne, hogy lefogy a 90 napossal (nem akarlak agitálni, de megpróbálhatnád) és rájött, hogy nem is borzalmas, hiszen mindent ehet, csak nem egyszerre és nem kell nélkülözni semmiféle ételt, persze kivéve az általad is sorolt, cukor, zsír, szalonna, kolbász és egyebek. De le lehet szokni róla.
    Mint ahogy én sem vagyok már megőrülve a kenyérhiánytól, sőt alig eszem és nem hiányzik már így 2 év elteltével.

És még hozzátenném, ha elértük az áhított formát - nem súlyt, mert nem az a lényeg. (Én a 20 éves kori 52 kg-mal és 165 cm-mel ma anorexiásnak néznék ki. Most a 66 kg-mal vagyok hasonló fazon, mint akkor.) - szóval, ha elértük a célt, akár ehetünk "bűnös" ételeket is, ha megkívánja a szervezetünk, de nem nagyon fogja megkívánni, vagy nagyon-nagyon ritkán. Akkor sem zsírtól csöpögősen. Legfeljebb másnap tartunk egy zöldséges, vagy gyümölcsös napot, vagy kettőt. Vagy akár 1 hétig újra betartjuk a 90 napost. Nekem ez mindig eredményes már több, mint 2 éve.
    Ha kipróbáljátok, igazat adtok majd nekem. Nem kell csodapirula és egyéb drágaság. És azt is elmondhatom, hogy nem tornáztam halálra magam, sőt nem is tornáztam, csak időnként kerékpároztam, de még azt sem minden nap. És kilószám ettem a gyümölcsöket, amiről azóta sem tudtam leszokni, teljesen rákattantam.
    Amíg szőlő volt, a jóég tudja hány kilót megettem, talán mázsában mérhető már és az sem igaz, hogy az hizlal, mert akkor már görgetni lehetne.
    Na, kicsit túltengtem, most már Ti jöttök

És itt egy tornasor, kifejezetten ehhez a fogyihoz.
    De aki nem szeret egyedül tornázni, az sétáljon helyette (persze, kicsit tempósan.

Ezt a gyakorlatsort, azoknak ajánlom, akik nem tornáznak rendszeresen és a diéta mellé szeretnének egy kis izmot erősíteni. Alakformáló hatása van, centikben mérhető a változás.
    Minden gyakorlatból 4x8 sorozatot csinálunk, minimum 2-4 ismétlésszámban. Minél jobb a kondíciónk, annál többször ismételhetünk. Minden nap két testrészt edzünk.

Minden gyakorlatsor előtt bemelegítjük az izületeket a sérülések elkerülése érdekében.
    (fej-, váll, kar, csípőkörzések, lábrugózások, guggolások stb. kb.3-4 perc)
    Nyújtás: NAGYON FONTOS A GYAKORLATOK ELVÉGZÉSE UTÁN.

PROTEIN nap: HAS-FAR
    Ilyenkor töltjük fel szervezetünket a 4 nap során a legtöbb energiával, tehát a legnehezebb mozgásformát végezzük.

HAS:
    Csak haspréseket csinálunk: hanyattfekvés, különböző kar- és lábtartásokban emeljük a felsőtestet, de csak a lapockánkig, a hát többi része és a derék végig a talajon marad. Minden emelésnél kifújjuk a levegőt. Visszaereszkedésnél a váll a levegőben marad (nem érinti a talajt).
    1. Hanyattfekvés, térd behajlítva talp a talajon, kéz érinti a tarkót, így emelkedünk lassan fel és visszaereszkedünk.
    2. Nyújtott láb a talajon, kar a test mellett nyújtva.
    3. Nyújtott jobb láb felemelve, kéz érinti a tarkót.
    4. U.e. bal láb felemelve.
    5. Jobb térd behajlítva, talp a talajon, bal bokát a jobb térdre helyezzük, tarkón a kéz felső testet a jobb térdhez emeljük..
    6. U.e. Váltott lábakkal balra emelkedve.

Nyújtás: Hasra fekszel, karod a fej mellett, nagyot nyújtózkodj. Karoddal támaszkodsz a test előtt felsőtested megemeled. Érezd, hogy nyúlik a hasizom.

FAR:
    1. Hasra fekszünk, nyújtott lábakkal, kézfejünk az állunk alatt, jobb láb emelgetés, medencecsont a talajon marad. Aprókat emeljünk, csak a farizom dolgozzon, ne a lendület.
    2. U.e. bal lábbal
    3. Négykézlábra emelkedünk, jobb lábat emeljük hajlított térddel, talp a plafonra néz
    4. U.e. bal lábbal
    5. Négykézláb marad, nyújtott jobb lábemelés két ütemben fel és két ütemben le.
    6. U.e. bal bal lábbal

Nyújtás: Guggolás, kéztámasz a talajon 10-20 mp-ig úgy maradsz.

KEMÉNYÍTŐ nap: KAR-MELL

Ilyenkor egy lazább edzést ajánlok, csak felsőtestre.

KAR:
    Állva, enyhe terpeszben hajlított térddel végezzük. Kellék 2 db 1 kg-os súlyzó vagy 2 db fél literes vízzel töltött üdítős palack. Azért ilyen kis súllyal, mert nem a kar vastagítása, hanem a zsírégetés a cél.

1. Bicepsz: Felkar a test mellett, könyök a bordáknál, alkaremelés mellmagasságig, tenyér felfelé néz.
    2. Karok a test mellett leengedve, nyújtott emelés oldalra, vállmagasságig.
    3. U.e. csak nyújtott emelés előre, mellmagasságig.
    4. Kézfej a vállnál, feltolás a fej fölé, és visszaengedés a vállhoz
    5. Emelt, nyújtott kar oldalt vállmagasságban, apró körzések előre
    6. U.e. apró körzések hátra

Nyújtás: Egyik kart a mell előtt keresztbe tesszük és másik kézzel nyomjuk a test felé a könyöknél megfogva, u.e. másik karral 20-20 mp-ig

MELL:
    Súlyokkal a kézben, a talajon végezzük.

1. Hanyattfekvés, karok oldalt testtel merőlegesen nyújtva kicsit a talaj felett. Apró emelgetések, végig nyújtott a kar
    2. U.e. a kiinduló helyzet. Karokat lassan a magasba emeljük mell előtt zárjuk és lassan leengedjük, talaj fölé.
    3. U:e: a kiinduló helyzet két súlyt összefogjuk nyújtott kézzel a fej felett a talaj fölé engedve. Innen emeljük és a comboknál eresztjük le. Comboktól emeljük vissza a fej fölé.
    4. Ülésben, nyújtott karok a test mellett vállmagasságban, mell előtt zárunk és vissza.
    5. Ülés, mell előtt nyújtott karokat keresztezzük, aprókat és gyorsan.
    6. U.e. a kiindulóh. Mellkas előtt nyújtott karokkal autóvezetést imitálunk, azaz mintha a kormánykereket rángatnánk jobbra és balra, gyors ütemben.

Nyújtás: Kezünket hátunk mögött összekulcsoljuk és lapockánk felé emelgetjük óvatosan.

SZÉNHIDRÁT nap: KÜLSŐ- BELSŐ COMB

A gyakorlatokat talajon oldalfekvésben vagy hanyattfekvésben és könyöktámasszal végezzük. Akinek van kis boka súlya azzal is lehet. Mindig ügyeljünk arra, hogy a fej és a boka egy vonalban legyen.

KÜLSŐ COMB:
    1. Oldalt fekvés, a nyújtott láb, a felül levő lábat két ütemben megemeljük és leeresztjük, lassan végezzük. Leeresztésnél a levegőben marad a láb.
    2. U.e. másik lábra
    3. Kiinduló helyzet marad az első gyakorlattal megegyezve. Felül lévő térdet behajlítjuk, térdek párhuzamosak egymással, tehát ne vidd se előre, se hátra. 1.-megemeljük, 2. másik láb előtt a talajhoz érintjük, vagy közelítjük, 3.-megemeljük, 4.- kiinduló helyzet.
    4. U.e. ismételjük a másik oldalon.
    5. Hanyattfekvés, könyöktámasz, nyújtott jobb lábat emelgetjük fel és le. Aprókat és gyors ütemben.
    6. U.e. bal lábra is.

Nyújtás: Állásban, bal lábat hajlítva hátranyújtjuk, lábfejet balkézzel a fenék felé húzzuk, másik lábbal u.e. 20-20 mp-ig.

BELSŐ COMB:
    1. Oldalt fekvés, felső lábat keresztezzük az alsó előtt térd vonalában a talp a talajon. Alsó nyújtott lábat emelgetjük olyan magasra amilyenre tudjuk.
    2. U.e. másik lábra
    3. Oldalt fekvés, mindkét láb nyújtva. Felső megemeljük ott tartjuk a levegőben és az alsót hozzáemeljük. Felső marad megemelve, alsót leengedjük. Ezt ismételjük. Ha jól csinálod nehéz gyakorlat!!!
    4. U.e. másik lábra

Nyújtás: Ülőhelyzet, hajlított térd, talpak a talajon, térdet feszítjük oldalra a talaj felé 20 mp-ig.

Remélem megnyerte tetszésedet, aktív edző koromban ilyen és ehhez hasonló gyakorlatokat végeztettem túlsúlyos vendégeimmel és nagyon szerették.

Az elvégzést ajánlom reggel éhgyomorra, vagy este lefekvés előtt. Közben ne felejtsünk el folyadékot magunkhoz venni.

GYÜMÖLCSNAPRA ÉS VÍZNAPRA NEM ÍRTAM TORNÁT, MERT EZEK A NAPOK ÉPP ELÉG MEGTERHELŐEK A SZERVEZET SZÁMÁRA ÉS IZMAINKNAK IS KELL EGY KIS REGENERÁLÓDÁS.

Szobabringás tipp:

Minimum 30 perc, 3-as fokozat folyamatos tekerés. (Ne tekerd erősebbre a fokozatot, mert úgy erősít, így meg zsírt éget.
    Ha már jó a kondid: 2perc-2-es, 4perc-3-as, 4perc-4-es, 3perc-6-os, 6perc-3-as, 3perc-2-es, 5perc-5-ös,
    3 perc-2-es.
    Ha ezt végigcsinálod garantáltan ömlik rólad a víz, égeted a zsírt. Pulzusra oda kell figyelni, hogy a célzónából ne kerülj ki. Ez kb.120-160/perc, 20-35 évnél, 130-140 a legjobb.

Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-30, 04:28 PM-kor

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Siófok
    Üzenet
    313
    Köszönet
    22
    7 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    9

Sziasztok !

Úgy nézem itt a helyem. A mérleg utolsó skálafokáig (120) sikerült "felküzdeni" magam, minden nehézség nélkül.
    Visszafelé kell mostantól indulnom és ehhez bizony nem árt némi segítség.
    Sokfelé kalandoztam a neten e témában, de ezt a topikot találtam a leg életszerűbbnek, leg szimpatikusabbnak.
    Szerencsére a feleségem is partnernek igérkezik a diéta sikeres végrehajtásához, hiszen a mindennapos ételek összeállítása az Ő gondja lesz.
    Nekem "csak" be kell tartanom.
    Végigolvastuk a topikot és úgy döntöttünk, a hétvégén feltankoljuk a spejzot a diétához elengedhetetlen étkekkel és hétfőtől indulhat a nagy próbatétel.
    Sok sikert és kitartást kívánunk a velünk tartóknak !
    .
    keresem a hangot, keresem a szót ....

8. A következő tagok köszönték meg útkereső üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2006
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    13,111
    Köszönet
    4
    708 alkalommal 398 üzenetét köszönték meg
    Én nem vagyok hízékony, ennek ellenére gyorsan adom le a kilókat. Egy a recept: a sok mozgás! Ez a mozgás lehet torna, futás, kerékpár, gyaloglás, vagy ezek kombinációja. Bármi, csak rendszeres és sok legyen. Nyáron kevesebbet kell enni, mint télen, mert nem kell a szervezetet fűteni. Elég egy kis zöldség, gyümölcs, egy-két péksütemény és sok folyadék.
    Ősszel és télen egy kis hízókúrára van szükségem, mert úgy lefogyok, hogy már megszólnak.
    Azt mondják nekem: Csúnya sovány vagy hallod e? Nem beszélve róla, hogy kell az erő a munkámhoz is! Fűteni kell a szervezetet, mert nálunk télen 3-12 C fok közt van a lakás hőmérséklete átlagban!
    Ilyenkor lemegy egy-két tepsi zserbó, szalonna, kolbász, sült oldalas, babgulyás és hasonló menűk. Húsvét után megint lehet mérsékelni az evést...
    Menjük, lássunk, győzzünk...!

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    62 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Csuda szerencsés vagy Te Alberth!
    Most itt mindannyian sárgulunk az irigységtől

Idézet Eredeti szerző útkereső Üzenet megjelenítése
    Úgy nézem itt a helyem. A mérleg utolsó skálafokáig (120) sikerült "felküzdeni" magam, minden nehézség nélkül.
    Visszafelé kell mostantól indulnom és ehhez bizony nem árt némi segítség.
    Sokfelé kalandoztam a neten e témában, de ezt a topikot találtam a leg életszerűbbnek, leg szimpatikusabbnak.
    Szerencsére a feleségem is partnernek igérkezik a diéta sikeres végrehajtásához, hiszen a mindennapos ételek összeállítása az Ő gondja lesz.
    Nekem "csak" be kell tartanom.
    Végigolvastuk a topikot és úgy döntöttünk, a hétvégén feltankoljuk a spejzot a diétához elengedhetetlen étkekkel és hétfőtől indulhat a nagy próbatétel.
    Sok sikert és kitartást kívánunk a velünk tartóknak !
    .

Szia Útkereső!
    Sok sikert a fogyihoz, amiben tudunk segítünk és az külön jó, hogy együtt vágtok bele.
    Az én párom is most kezdte, rajta is van 5-6 kg. Régebben is együtt csináltuk és mondhatom, ő fegyelmezettebb volt mint én, kőkeményen betűröl-betűre betartott mindent, még a lénapot is. Nála csak az a baj, hogy ha lementek a kilók, egy idő után újra visszatér az édességekhez, fagyihoz, szalonnához. Így aztán sűrűn kezdheti előlről, ami szerinten a legrosszabb a szervezetnek.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-30, 04:29 PM-kor

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Siófok
    Üzenet
    313
    Köszönet
    22
    7 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    9
    Idézet Eredeti szerző tájdi Üzenet megjelenítése
    Szia Útkereső!
    Sok sikert a fogyihoz, amiben tudunk segítünk és az külön jó, hogy együtt vágtok bele.
    Az én párom is most kezdte, rajta is van 5-6 kg. Régebben is együtt csináltuk és mondhatom, ő fegyelmezettebb volt mint én, kőkeményen betűröl-betűre betartott mindent, még a lénapot is. Nála csak az a baj, hogy ha lementek a kilók, egy idő után újra visszatér az édességekhez, fagyihoz, szalonnához. Így aztán sűrűn kezdheti előlről, ami szerinten a legrosszabb a szervezetnek.
    Köszönöm a fogadtatást !
    Elmondanám, hogy a nejem komolyabb esélyekkel idul. Neki csak 4-5 kg plussza van és Ő már évek óta "minimálevő" Ha nem olvastam volna az előző hozzászólásokat, megkérdezném, vajon Ő mitől hízik.
    Az én esetemben úgy érzem a mennyiséggel lesz a gond. Ugyanis mindenevő vagyok, az hogy egy nap egyfélét egyek, úgy gondolom nem jelent gondot. De... Az utóbbi években megszoktam, hogy 2-3 adagnyit fogyasztottam egy étkezésnél és ez nem feltétlen csak háromszor esett meg egy nap.
    Ha valamelyőtök hasonló falánksággal rendelkezett és úgy indult neki a 90 naposnak, annak kérném a tapasztalatait, praktikáit, hogy tudta túl tenni magát a kisérő kellemetlen tüneteken.
    .

Idézet Eredeti szerző tájdi Üzenet megjelenítése
    Csuda szerencsés vagy Te Alberth!
    Most itt mindannyian sárgulunk az irigységtől
    Hát igen, szerencsés alkat az olyan, aki ehet mident és nem fog rajta.
    Mondjuk azt a 3 fokos lakást nem irigylem, hiszen akkor ott néha azért kell ablakot nyitni, hogy bejöjjön egy kis meleg...
    .
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-30, 04:31 PM-kor
    keresem a hangot, keresem a szót ....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •