4. oldal, összesen 28 ElsőElső 123456714 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 274

Téma: Betegség mint szimbólum

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Tiszaörvény
    Üzenet
    6,276
    Köszönet
    139
    149 alkalommal 121 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    9
    Idézet Eredeti szerző Kicsi Fecske Üzenet megjelenítése
    Nékem a spirituális csakrámnál fáj a hátam, és a jobb vállam. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi okozhatja? Előre is nagyon köszönöm.
    Vagy felszedtél valahol egy testetlent. Egyébként hol van ez a "Spirituális" csakra? Ez nekem még új.

Minden ami béka

Letölteni csak Állandó Tagok tudnak, hogy te is az legyél 20 TÉMÁBA VÁGÓ, ÉRTELMES hozzászólást kell írnod
    (a feltöltés is annak számít), és 48 órának kell eltelnie a regisztrációdtól számítva.
    A 20 hozzászólást gyorsan megszerezheted itt: #Szójátékok
    A canadahun teljes szabályzata: #Itt található

Szereted a Canadahun oldalát?Akkor kérlek támogasd azzal, hogy naponta egyszer -kétszer rákattintgatsz a főoldalán lévő hirdetésekre.

Regisztrált
    Feb 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    12,288
    Köszönet
    9,719
    3,463 alkalommal 1,360 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    117
    Idézet Eredeti szerző cathy222 Üzenet megjelenítése
    Vagy felszedtél valahol egy testetlent. Egyébként hol van ez a "Spirituális" csakra? Ez nekem még új.
    Én úgy tudom, hogy a gerinc hajlatban van, a farokcsont fölött. Álmomban láttam sokszor, hogy ott csatlakozik a lélek a testhez az ezüstszállal. Olvastam is róla. Bocs ha nem pontosak az információim.
    Bennem lévő Isten üdvözli a bennetek lévő Istent!

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Tiszaörvény
    Üzenet
    6,276
    Köszönet
    139
    149 alkalommal 121 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    9
    Én úgy tudom, hogy a gerinc hajlatban van, a farokcsont fölött. Álmomban láttam sokszor, hogy ott csatlakozik a lélek a testhez az ezüstszállal. Olvastam is róla. Bocs ha nem pontosak az információim.
    Az én ismereteim a csakrákról é régivágásúak. Az élet és az ezó mindíg hoz valami újat. Nincs semmi kifogásom, épp csak tanulok.

Minden ami béka

Letölteni csak Állandó Tagok tudnak, hogy te is az legyél 20 TÉMÁBA VÁGÓ, ÉRTELMES hozzászólást kell írnod
    (a feltöltés is annak számít), és 48 órának kell eltelnie a regisztrációdtól számítva.
    A 20 hozzászólást gyorsan megszerezheted itt: #Szójátékok
    A canadahun teljes szabályzata: #Itt található

Szereted a Canadahun oldalát?Akkor kérlek támogasd azzal, hogy naponta egyszer -kétszer rákattintgatsz a főoldalán lévő hirdetésekre.

Regisztrált
    Feb 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    13
    Köszönet
    0
    7 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    A lábköröm gombát mitől lehet elkapni? Mi a spirituális üzenete, és mivel lehet legyőzni?
    Előre is köszönöm a választ.

Körömgomba<o></o>
    <o></o>
    Testi szint: kéz- lábujjköröm (karmolás, agresszió)
    <o></o>
    Tüneti szint: túl gyengék vagyunk, hogy megmutassuk karmainkat, és megvédjük az életünket (gyenge védelmi állapot)
    Saját fegyvereinket (karmok) idegen megszálló csapatok sajátítják ki, megakadályozzák, hogy bevetésre kerüljenek,
    A gombáknak elsősorban élettelen dolgok esnek áldozatul (a gombák szerves anyagok maradványaival táplálkoznak)
    <o></o>
    Feldolgozás: kössük kompromisszumokat, csökkentsük a szellemi-lelki védekezést,így a testet tehermentesítjük, és az képes lesz növelni védelmi erejét,
    Pezsdítsük fel idegen impulzusokkal a kapcsolatainkat, engedjük közel magunkhoz az idegeneket, kapjanak teret,
    Ahelyett, hogy a számunkra idegen dolgok elhatalmasodjanak rajtunk, integráljuk életünkbe,
    Nyissuk meg használaton kívüli, élettelen, elhalt területeinket az idegen életimpulzusok előtt,
    Vegyünk magunkhoz élő táplálékot, amelyen nem kell osztozkodnunk a gombákkal,
    Tudatosan állítsuk magunkat választás elé: a gombákat tápláljuk élettelen táplálékkal, vagy magunkat élő eledellel.
    <o></o>
    Feloldás: az idegen impulzusokat és életformákat engedjük közel határainkhoz, ismerjük meg és fogadjuk el azokat, majd vonjuk be saját életünkbe,
    Hosszú távon népesítsük be (tudat)területeinket, a halott területeket pedig élesszük újjá.

(Ha a hát - körömgomba is a te tüneted egyszerre, keress fel egy „UTF” vagy „Táltost” iskolát végzett embert, aki a megszállókat elküldi a „fénybe” (lehet mások is tudnak fénybe küldeni).
    Kóklerekre vigyázz, az ajánlás a legjobb reklám!
    Azt olvastam az asztrálutazásnál a 3. csakránál kapcsolódnak össze a testek. Mielőtt utazol, védelmi kört csinálj magad köré.)

Regisztrált
    Feb 2008
    Hol
    Duna mellett
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    5 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

6. 5 tag köszönte meg Bazsi70 üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    13
    Köszönet
    0
    7 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg

Köszönöm Bazsi70 ezzel sokat segítettél nekem és másoknak is.

8. A következő tagok köszönték meg Joc71 üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2008
    Hol
    Duna mellett
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző Joc71 Üzenet megjelenítése

Szívesen bár nem enyém a dicsőség, én csak megtaláltam a linkeket az mp3portal.hu-n, majd letöltöttem izibe.

Regisztrált
    Sep 2007
    Hol
    Dunaújváros, Hungary
    Üzenet
    2,208
    Köszönet
    174
    106 alkalommal 46 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Joc71 Üzenet megjelenítése
    én azt hittem, hogy ismered ezt a könyvet és azért indítottad el a topikot...ha ezt tudom, feltettem volna már rég
    "Az út örök és tétlen, mégis mindent végbevisz észrevétlen"
    Lao-ce: Tao Te King

Regisztrált
    Feb 2008
    Hol
    Duna mellett
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző mirjam77 Üzenet megjelenítése
    én azt hittem, hogy ismered ezt a könyvet és azért indítottad el a topikot...ha ezt tudom, feltettem volna már rég
    Nekem nem volt meg semmilyen formában sem, viszont érdekel. Joc71-nek a topic elején írtak alapján megvan a könyv.
    De ha más, a témába vágó tapasztalatod, könyved van, örömmel venném. Louis Hay valamelyik könyve végén (Éld az életed, vagy Az erő benned van) szintén foglakozik evvel a kérdéssel. Ezeket még nem sikerült megtalálnom a neten.

Regisztrált
    Sep 2007
    Hol
    Dunaújváros, Hungary
    Üzenet
    2,208
    Köszönet
    174
    106 alkalommal 46 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Bazsi70 Üzenet megjelenítése
    Nekem nem volt meg semmilyen formában sem, viszont érdekel. Joc71-nek a topic elején írtak alapján megvan a könyv.
    De ha más, a témába vágó tapasztalatod, könyved van, örömmel venném. Louis Hay valamelyik könyve végén (Éld az életed, vagy Az erő benned van) szintén foglakozik evvel a kérdéssel. Ezeket még nem sikerült megtalálnom a neten.
    megnézem otthon melyik van meg és felteszem...van még egy olyan is, hogy Mit árul el a betegséged és Az út a teljességhez is ezzel a témával foglalkozik...ezek megvannak neked?
    "Az út örök és tétlen, mégis mindent végbevisz észrevétlen"
    Lao-ce: Tao Te King

4. oldal, összesen 28 ElsőElső 123456714 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •