1. oldal, összesen 9 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 82

Téma: Minden ami esküvö....esküvői előkészületek....

Regisztrált
    Dec 2006
    Hol
    Switzerland - Zurich
    Üzenet
    309
    Köszönet
    2
    105 alkalommal 28 üzenetét köszönték meg

Minden ami esküvö....esküvői előkészületek....

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
    csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.

Sziasztok! Ugy gondolom,hogy sok embert erint ez a tema,osszuk meg tapasztalatainkat,tolsuk fel fotoinkat,adjunk egymasnak ötletet,igy is segitve a nagy napot,mely mindenki eletben bekovetkezik egyszer! Barmit feltehettek ide,ami az eskuvovel kapcsolatos,amiben tudok segitek nektek...
    Eskuvoi fotok,videok,zenek,viragok es egyeb dekoraciok,tortak,sutemenyek,ruhak,egyszoval nagyon sok minden bele fer!
    Kivaok mindenkinek kellmes olvasast a forumon!
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2011-03-11, 11:25 PM-kor

Regisztrált
    Dec 2006
    Hol
    Switzerland - Zurich
    Üzenet
    309
    Köszönet
    2

Tortàk...

Az idei ev nagy divatja a barna es hozza kulonbozo szinkombinaciok...Ime par pelda..

Regisztrált
    Dec 2006
    Hol
    Switzerland - Zurich
    Üzenet
    309
    Köszönet
    2

Asztal decor..

Par asztaldisz es egyeb foto...

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Kiskunhalas
    Üzenet
    6
    Köszönet
    1
    3 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    ajánlom mindenkinek a Habostorta című filmet.. ezzel a témával kapcsolatban

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Kassa kornyek
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Mindenkitöl elvennek az auto kulcsot lagzikor, amikor is eszreveszem hogy beugranak az emberek az autoikba es vezetnek , ittasan. Probaljatok megoldani mindig a szesz kerdeset ugy, hogyha a lagzi egy helyen van akkor legyen mindig föleg egyfele szeszes ital , mert ha te is kevered mas is , es lehányt ruhak lesz a vege. Nagyon figyeljetek oda hogy a fiatal ill kiskoruak ne jussanak szeszhez , kerlek.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Mór
    Üzenet
    64
    Köszönet
    5
    5 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Hát az tuti hogy az én esküvőmön is a bordó szín lesz a domináns. A csokrom meg pink színű lesz. A ruha meg igazi hercegnős, nagy koronával. A menyecske pedig igazi magyar népviseletes (olyan csárdáskirálynős)

Regisztrált
    Nov 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Én esküvőszervezőnek készülök

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    35
    Köszönet
    2

Esküvői készülődések

Sziasztok!

Remélem, hogy még nincs ilyen topic, ha van, akkor bocsi, de én nem találtam.

Én szeretettel várok, minden olyan fórumozót, akinek a közeljövőben lesz az esküvője vagy már volt és hasznos tanácsokkal tud szolgálni
    Ezzel kapcsolatos dolgok átbeszélése, tanácsadás (elképzelések, menyasszonyi ruha, helyszín, meghívó, zene, fényképész, videós, nászút, ajándékok, virágok, díszítés...stb)

Akkor kezdem én!

Előreláthatólag májusban lesz (15.-én) a mi nagy napunk. Kb 200 fő. Külön lesz a lányos és a fiús ház. Katolikus és református templomban is meg lesz tartva, mivel más a vallásunk a kedvesemmel.
    Már lassan 6 éve vagyunk együtt és 2006 december 9.-én volt az eljegyzésünk (ha valakit érdekel megoszthatok pár képet az eljegyzésről).

Most így hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Várom a folytatást
    "Jó magyarnak lenni, igen nehéz, de nem lehetetlen!"

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Mór
    Üzenet
    64
    Köszönet
    5
    5 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Nekem 2007. szeptember 30-án volt az eljegyzésem! Gyönyörű napsütötte nap volt. A kertünkben pavilont állítottunk fel a vendégek számára. Rózsaszín volt a lufi dekoráció. Itt volt a lánykérés. A leendő apósom kikért engem apukámtól. Nagyon jó kis szöveget mondott Utána anyukámnak és még a mamáméknak is mondott egy kis beszédet, majd mindegyik egy nagy csokor virágot kapott. Utána a vőlegényem kért meg engem...nagyon szép beszédet mondott, majd én is megkaptam a csokromat és gyűrűt váltottunk. Két hatalmas tortánk is volt. Nagyon szép nap volt.
    Még az esküvő időpontját nem tűztük ki, de már a terveink megvannak. Az biztos hogy megvárjuk amíg leállamvizsgázom.

igen, tegyél fel képeket!!!
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-07-02, 03:30 AM-kor Oka: összevonás

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    35
    Köszönet
    2
    Szia!

Az albumomba raktam fel pár képet.
    Nálunk csak Párom mondott egy rövid kis beszédet, amiben megkérte Aputól a kezem.
    Mikor fogsz államvizsgázni?
    Ha gondolod, akkor te is rakhatsz fel pár képet!
    "Jó magyarnak lenni, igen nehéz, de nem lehetetlen!"

1. oldal, összesen 9 1234 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •