A kovetkezo evi ruhakollekciot mikor adjak ki? Oktober korul mar van katalogus, vagy csak az ev eleji eskuvokiallitason? (budapest)
Az esküvő mindenkinek más-más én nem szeretem a felhajtást. Nekem csendes esküvőm volt. Tanuk ,pezsgő,gyürű azt pá.
A kovetkezo evi ruhakollekciot mikor adjak ki? Oktober korul mar van katalogus, vagy csak az ev eleji eskuvokiallitason? (budapest)
Nagyon sok függ magától a zenétől... Mert ha a társaság nem is össze hangolt, akkor ha jó a zene megtalálják egymást![]()
Sziasztok! Végre egy ilyen fórumot is tatláltam. Ez az esküvő dolog elég fura. Személy szerint mindig azt mondtam, hogy nem szeretnék esküvőt, sőt még az eljegyzés ellen is tiltakoztam, mondván, ha jól megértjük egymást akkkor felesleges.
DE, most hogy a legjobb barátnőm férjhez fog menni, és zajlanak az esküvői előkészületek, egy kicsit elirigyeltem tőle ezt az egészet.
Aza legfontosabb, hogy keress 1-2 embert, akiben bízol, mert ha mindent te csinálsz, intézel, nem fogod élvezni a nagy napot, csak hullafáradtan azt veszed észre, hogy már el is múlt.
ericss25-el én is egyetértek. Utólag azt mondom, jó lett volna, ha van segítség, mert az utolsó 2 hétben már csak azt vártam, mikor leszünk túl rajta. Nálunk a rokonok nagyon messze laktak, a férjem (már) egész nap dolgozott, én minden az én nyakamba szakadt. Legjobb lett volna egy esküvőszervezőt megbízni, aki mindig tudja, "mi a módi", és kismillió választási lehetőséget tud felajánlani, ráadásul az embernek még lehetősége is van élvezni. Sajna az ember mindig utólag okos.
Bárcsak már én is itt tartanék...
Ezek a képek nagyon jók![]()
Sajnos olyan gyorsan peregnek az események olyankor, hogy mire felocsúdtam addigra mentek haza a vendégek! A család összes tagja kivétel nélkül úgy emlékszik vissza, hogy ez volt a legjobb lakodalom a családban! Mivel én szerveztem az egészet ez nagyon nagy örömmel tölt el! Nem rég voltunk 3 éves házasok!![]()
Nem rég volt a bátyám esküvője és én is segítettem a szervezésben.
A díszekkel kapcsolatban szeretnék valamit mondani. Nem feltétlen kell több száz ezret költeni rá anélkül is gyönyörű lehet. Mi azt csináltuk hogy az Ikeából kb. egy ezresért üveg salátás/felszolgálós tálakat vettünk amiket megtöltöttünk üveg kövekkel vízzel, kis rózsákkal és persze gyertyákkal![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)