Nekem úgy elrepült az egész ceremónia, hogy nagyon sajnáltam, mikor éjfélkor le kellett venni a nagy ruhát. "Sajnos" ez csak egyszer történik meg az ember életében.
Sokszor a kevesebb több. Úgysem a dekorációra emlékszik majd az ember, hanem a hangulatra.
Nekem úgy elrepült az egész ceremónia, hogy nagyon sajnáltam, mikor éjfélkor le kellett venni a nagy ruhát. "Sajnos" ez csak egyszer történik meg az ember életében.
Sziasztok!
Nekem pont ilyen tanácsadásra lenne szükségem, ugyanis fogalmam sincs, hol kellene kezdenem a készülődést. Az esküvő nyáron lesz.
Mire érdemes szerintetek figyelni, a legnagyobb hangsúlyt fektetni?
Nekem a fotóssal kapcsolatban vannak a legnagyobb fenntartásaim, mivel magam is szeretek hobbi szinten fotózgatni. Milyen kérdésem legyen felé? Mi legyen az elvárás?
Nagyon várom a tanácsokat!
Előre is köszönöm.
Sziasztok!
Az esküvő szervezésével kapcsolatban tudnék néhány tanácsot adni:
-fontos a megfelelő helyszín kiválasztása (étterem)
Itt az alábbi dolgokra kell figyelni:az étel minősége, a felszolgálás minősége, hozzáállás és hogy mi az amit a hely megenged(italbevitel, mennyire rugalmasak stb.)
Ha Budapesten keressel éttermet az nem egyszerű (mármint az igazi jó hely!)Én pontozom a helyeket minőség szerint!
Közben a szertartásokat is intézni kell:Milyen szertartások lesznek (polgári vagy egyházi is!)Ide időben kell bejelentkezni (polgárinál ált. fél évvel a nagy nap előtt:
a következő okmányok szükségesek (polgári):anyakönyvi kivonat, szem. ig és lakcímkártya (természetesen érvényes!)
És akkor a legnehezebb a megfelelő (igényes és megbízható) szolgáltatók kiválasztása!
folytatom!
Ja és természetesen kérdezhettek is!![]()
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2011-03-11, 11:31 PM-kor Oka: összevonás
Én nem készülödtem . Egyszercsak férjhez mentem és ennek már 22 éve.
Jó azért tudni, hogy vannak tudatosan készülő mennyaszonyok is.
A polgári esküvőt végigbőgtem, így a bátyám másnap a templomi előtt egy vodkát töltött belém, így már nem kellett harcolnom a könnyeimmel, kellően laza lettem.
Sok boldogságot minden Nagy Napra várónak!
Nekem 3 hónapja volt az esküvőm, ha tudok valamit, szívesen segítek...![]()
Haveromék most házasodtak. A menyasszony hónapokig bíbelődött az előkészületekkel. Haver csak annyit mondott, hogy ilyenek a nők.
Valaki készül esküvői kiállításra, év elein szokták tartania, most indul be igazából a tervezés, bár sok ismert szolgáltatók a jobbak közt rég le vannak foglalva.
Óarany szín délutánon zeng a templom nagy harangja,
Vigasságnak napja van ma, esküvőtök boldog napja.
Öröm hozza jövőtöket, múltat visz egy cseppnyi bánat,
Jövőtök egy titkos láda, s benne csodák, kincsek várnak.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)