Sok boldogságot mindenkinek, aki a nagy napra készül!
Sok boldogságot mindenkinek, aki a nagy napra készül!
(...)
2011-es esküvő Sok boldogságot mindenkinek, akinek 2011-ben lesz az esküvője.
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2011-07-05, 07:53 AM-kor Oka: link törlése
Ha valaki a mostanság divatos köszönetajándékon törné a fejét, keressen ötletért priviben. Egyedi darabokat készítek filcből, kézi varrással; örökösek, mutatósak, és nagyon kedvező áron is kivitelezhetőek.
Sziasztok!
Esküvőre vagyok hivatalos, az ajándék mellé szeretnék egy humoros jókívánságot, gratulációt írni. A házasságról, a nőkről és férfiakról. Már sok oldalt végignéztem a neten, de csak versidézeteket találtam. Várom az ötleteket!
hát úgy látom nem nagyon fog dőlni a nevetéstől a násznép![]()
Tanácsom:
Nem muszáj csili-vili hely csodafogásokkal, egy csárda is megteszi, de a jó zenészen és jó vőfélyen ne spóroljatok. Az emberek egy jó bulira emlékeznek inkább mint egy unalmas fényűző vacsorára! (Saját tapasztalat, nem reklám, nem vagyok zenész/vőfély![]()
Sziasztok! Még nem volt időm végigolvasni mindent amit írtatok, úgyhogy gyorsba kérdezek egyet hátha tudtok segíteni...Nekem a nővérkém megy férjhez októberben, és nem igazán vagyunk képben a zenével kapcsolatban...Mennyi egy DJ-nek vagy egy (legalább 2 tagú) zenekar ára egy estére??? Tudtok valakit esetleg, aki jó és megbízható? Nem feltétlenül szeretnénk valaki teljesen idegent kifizetni, nehogy aztán rosszul süljön el a dolog :S :S előre is kössziii!!! ^,^
A legfontosabb szempont a saját esküvőd szervezésekor: légy önmagad.
Kedves Mindenki!
Egy kis segítség esküvői témában, ha valakit esetleg érdekel:
www.ceremoniamester.blogspot.com
Ingyen segítek bárkinek, aki tanácsot kér vagy csak kérdezni akar!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)