AjakÉrzéki csókok és vad pillantás. Nézem a képedet, nézem az ajkadat, s csillogó fényben kel fel a pirkadat. Ó mi szeszély! Ó mi veszély! Rabja lettem egy vad érzésnek a szívem mélyén. Lángol, lángol bennem a mindenség ég a fa, ég a szenvedély, ég a világ mindenség.Mandarin alakú ajkadat olajjal kente be az ég, maga vagy a magtestesült szépség! Ajakocska, édes ajak, ajakocska gombocska. Most kitátom puha bőrpárnázott izzó ajkamat. Neked kínálom fel magamat. S kérlek ne adj matott nekem, ne légy ily szívtelen!Csókra táltsad pici szádat, adj vöröslő vad vágyat! Hagyd hogy élvezzem e mesét és az édes csöppögő mézet e életben melyről jó mesélni.Add át magad a pillanatnak! Találkozzon két mohón izzó ajak, s a szerelem tengerén fulladozzanak. Ne kérdezz semmit! Ne mondj semmit! Csak érezd ahogy ajkam ajkadon talál, s felfedezi meztelen testedet, s minden forró csókommal elégetlek.Mert kevés a szó, arra ott van az ajak mely kimond egy bűvös szót, s ez a bűvös szó az hogy szeretlek, mely heves szívdobogással jár csak neked!
Másolat
"Amióta a saját zarándokutam járom, sokkal pozitívabbá és élhetőbbé vált az életem. Nem tagadom a harcaim a külvilággal és saját magammal, még tartanak. Azonban nagy segítség, ha az ember egy-egy eszeveszett pillanatban rá tud látni az örvényre, amely éppen elsodorná, és megálljt tud parancsolni a felkorbácsolt energiáknak. Történetemmel arra szeretnék rámutatni, hogy a világban önmagát kereső nő, a nagyvárosban miként találhat rá a befelé vezető ösvényre és hogyan rakhat rendet az életében és kerülhet egyensúlyba." - írja belső zarándokútjáról Gedeon Bea. A könyv itt olvasható:
Utoljára nmarie módosította 2012-07-01, 08:08 AM-kor Oka: fizetős letöltési link törlése
Látom, a linket töröltétek. Gondolom, az nem baj, ha a könyv címét beírom:
Gedeon Bea: Camino Budapest, avagy Santirenu, aki körül nyugalom van
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)