Hogy ne kelljen várnod:
http://data.hu/get/374261/Tobbet_er_mindennel.mp3.html
innen letöltheted máris.
a topic főnökkel szeretnék beszélni....pontosabban üdvözölni....és elmondani, micsoda mozdulatlan mozdulattal, kötötték be a netet
Üdv: Bona
szerintem...szerinted is
A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
"Osho"
Kedves Bona!
Először is örülök, hogy Jelen vagy.
Másodszor örülök, hogy a net bekötéséhez használt energiák végre meghozták a gyümölcsöt.
Van Kapcsolat.
Volt is, de most virtuális is van.
Hát lehet, hogy a mozdulatlan mozgás nem mindig a tuti. Néha kell egy kis mozgás is.(azt is elképzeltem, ahogy a kábelt a helyére illesztő mentalista netbekötőszakember az asztal alatt fekve mozdulatlan mozgással, a kábelvége és számítógép csatlakozója között próbál spirituális energiákkal kapcsolatot létesíteni.Ahelyett, hogy bedugná-oszt jóvan.)
Legközelebb hivjá engem majd megoldom.
Költözés akkor rendbe lement.Dobozok teleportálva.
Zorba topik- Itt nincs főnök.Az összest kirúgtuk.Illetve mindenki az!(de azér értettelek ám mer azé irok választ neked Teremtő főnökasszony, és ez itt a kiigazítás helye)
Végül Bona: Szóval ez itt, a Hintaa láncnélküli(levitációs hinta
), és a hinta közel van a homokozóhoz, és Mi szeretünk játszani.Úgyhogy ha hintázni van kedved akkó csak gyűjjé!
Volt egy olyan végletesnek tűnő beköszönésed(a net bekötés után), elköszönésed a teremtő topikban mire véljem aztat?Nem akartá má jönni-irni?
szeretettel üdv:shanti![]()
Végül Bona: Szóval ez itt, a Hintaa láncnélküli(levitációs hinta
), és a hinta közel van a homokozóhoz, és Mi szeretünk játszani.Úgyhogy ha hintázni van kedved akkó csak gyűjjé!
Szió Te Fiastyúk!
Kösszike....élek vele...
Tetszik a főnök nélküli topicod...
Na most megyek levitálni......a homokozó felett
...hátha megtalálom a rég elvesztett lapátodat
Most nem leszek itt egy darabig(megint)...puszi mindenkinek![]()
szerintem...szerinted is
A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
"Osho"
Már órák óta itt ülsz,
Tenyered az ég felé fordítva,
Szemed lehunyva,
Légzésed egyenletes, ahogy elhagyja orrodat,
Figyelmed összpontosított.
Egy ideje gyakorlod már,
Kezdesz érteni hozzá.
Először alig tudtál öt percig ülni,
Most képes vagy órákra eltűnni.
Ram Tzu feltenne neked egy kérdést:
Miért térsz vissza?
Szió!
Mindig egyedül ébredem
Bennem zajlik.....
Üdv: Zorba a Budha![]()
szerintem...szerinted is
"Osho"
sziasztok, szia shanti,
...lenne egy kérdésem, hozzád, hozzátok, véleményetek szerint az egyén ébredése mennyire befolyásolja a közösség viszonyát az egyénhez, illetve mennyiben változik meg a közösség hozzáállása az egyénhez (közösség = társadaolmom, család, egyéb bevett modellek, munkahely, iskola, stb...)
...csak gondolatébresztésként...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)