asasasa
rd
asasasa
Ügyes vagy Zoltanka, gyakorolj csak
Számomra is a kihívás olyan mint egy tehén; meg kell fejni
Helló![]()
Bontsd szét személyedet és beléd tódul a világ.
Bontsd szét a személyeddé vált világot és beléd tódul a teljesség.
Az igazat nem én mondom, azt fölismeritek.
szerintem...szerinted is
A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
"Osho"
Zoltánka...ezt a kottát nem ismerem...de biztos erre is lehet táncolni
ha lehet Shanti kérésére mp3 fórmátumban...
![]()
szerintem...szerinted is
A hála lehetetlenné teszi a boldogtalanságot. Ez az egyik legfontosabb titok, amit meg kell tanulnod.
"Osho"
A topik új alcíme: Zorba a Bona.
Variáljuk ám mint a kutya a ba..ást.(má elnézést)(szép magyar mondás)minden ami van azért van mert a semmi valami akart lenni....a senki pedig valaki... de az is lehet csak azért lett valaki (Fiastyúk) mert valaki nevet adott neki...pedig Ő senki akart lenni
Végén meg az lesz, hogy:Vesszek meg ha Értem.
Meg szegény idetévedő fórumozni vágyó spirituális útkeresők(még gondolják van út) azt hiszik itt mindenki megőrült.
Ebben talán nem tévednek.De mi a normális?
Spirituálisan egocentrikus gőggel kijelenthettem, ha tetszik, mint a Ram Tzu úgyanúgy a shanti is Tudja: Létezik egy Út, és tegnap aszfaltozták a Házunk előtt.(mindeddig Úttalan Út volt mert kurvára nem lehetett rajta közlekedni).
Szerintem ez szép.Majnem költői.Vagy nem?
Mi lenne kedves ide irogató Zorbák vagy Buddhák(szimpátikussal behelyettesíthető), ha valami mélyen elgondolkodtató, ezotérikásan megindító, lélekfelemelő story-t idenyomkodnátok végre már?
MondjukEngem a tantrikus meditációs gyakorlatok![]()
témaköre is nagyon érdekel
.
(természetesen mint a megvilágosodáshoz vezető út egyike).
Vagy ami pontehhez kapcsolódik: a bennünk élő gyermek nevelgetése, pelenkázása, büfiztetése és gyógyítgatása.
Most az szép gondolat, Tőled aki éppen ezt itt olvasod , hogy ez a shanti nem normális????
Ez az együttérzés???
üdv:shanti
ui:de mi a normális??![]()
Utoljára shanti módosította 2008-08-10, 07:48 PM-kor
Kedves Shanti!
Nincs itt senki akit érdekel(ezós, megindító story)...ez a topic nem az amiről beszélni lehet...ez az egyénről szól...ami vagyok...bennem zajlik...de szívesen itt vagyok veletek....büfizek is néha...megvilágosodás?...út?...sokan pont ez miatt nem élnek igazán...mert azt hiszik el kell érni.........ide írhatja mindenki a saját okos ezós sztoryát...azt összehozzuk valahogy.....sokan sokféle képpen...mert Bona is tudja, ahogy Shanti is...nagy ez a játszótér és még sok mindent játszhatunk...itt és most együtt!
...biztos lesz olyan is aki ezt gondolja: Vesszek meg ha értem...érted?
szerintem...szerinted is
"Osho"
zn - horkol
mn - megfordul
cf - álmában motyog
dr - megszólal a vekker
rd - lecsapja
asasasa - ásít
íme az ember felébredése![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)