1. oldal, összesen 12 123411 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 120

Téma: Beteljesűlt szerelem!!!!!!!

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    budapest
    Üzenet
    15
    Köszönet
    0
    7 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg

Beteljesűlt szerelem!!!!!!!

Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
    csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.

Sziasztok!!

Ha van valakinek hasonló története irja meg!!!

Megismerkedtem 12 éve egy fiúval aki nagyon,nagy vágyat keltett bennem.de akkor én már férjnél voltam.
    Hirtelen eltünt az életemből mert máshová sodorta az élet. Lám a sors milyen kegyes hozzám,ujra hozzám sodorta őt.már jó ideje együtt vagyunk.Boldogok és szerelmesek vagyunk egymásba.Remélem most már hamarosan rendbe jön végleg az életünk.

2. 4 tag köszönte meg bab-o üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    21
    Köszönet
    39
    29 alkalommal 13 üzenetét köszönték meg
    Szio!

Nagyon jó ezt hallani.Akkor neked valora vált a meséd.
    Örülök,hogy még mindig létezik ilyen szerelem
    Ismét kezdek hinni a mesében.

mese=szerelem,Boldogan élünk ....

4. A következő tagok köszönték meg inddor üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2006
    Hol
    mikor hol
    Üzenet
    735
    Köszönet
    0
    8 alkalommal 5 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző bab-o Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!!

Ha van valakinek hasonló története irja meg!!!

Megismerkedtem 12 éve egy fiúval aki nagyon,nagy vágyat keltett bennem.de akkor én már férjnél voltam.
    Hirtelen eltünt az életemből mert máshová sodorta az élet. Lám a sors milyen kegyes hozzám,ujra hozzám sodorta őt.már jó ideje együtt vagyunk.Boldogok és szerelmesek vagyunk egymásba.Remélem most már hamarosan rendbe jön végleg az életünk.

Szia!

Jó érzés olvasni az ilyen pozitív kisugárzású írásokat. De fogadj el egy jó tanácsot. Ne reméld! AKARD! Az életben semmi nem történik véletlenül térben és időben. Ha akarod és hiszed akkor úgy lesz.
    Sok sikert a megvalósításhoz
    Müller Péter
    Nincs hazugabb szó, mint az elfogadás! Egy kertet sem fogadok el ha gazos, ha teli van szeméttel. Egy kutyát sem, ha loncsos, bolhás, és büdös. Bármit és bárkit, ha szeretek: gondozom. Mert "fölfelé" látom! És oda akarom emelni, ahol látom. Ez nem örökös elégedetlenséget és bírálgatást jelent, hanem a szív szemének a természetes igényét.

6. 3 tag köszönte meg vöry üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2007
    Hol
    Dunaújváros, Hungary
    Üzenet
    2,208
    Köszönet
    174
    106 alkalommal 46 üzenetét köszönték meg
    igen, vannak szerelmek
    a miénk is egy őszinte, tiszta ragyogás az első pillanattól kezdve....
    nehéz is írni róla....a Te és az Én határtalan, szétválaszthatatlan.... egy lélek, két test....
    sosem gondoltam komolyan, hogy van ilyen, mielőtt megismerkedtünk...
    azt hiszem mindenki bevonzhatja, csak ki kell terjeszteni azokat a bizonyos antennákat...
    "Az út örök és tétlen, mégis mindent végbevisz észrevétlen"
    Lao-ce: Tao Te King

8. A következő tagok köszönték meg mirjam77 üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Dunakeszi
    Üzenet
    21
    Köszönet
    39
    29 alkalommal 13 üzenetét köszönték meg
    Nagyon jó ilyenekete olvasni
    Van egy srác akivel nagy volt a szerelem / 3 évig voltunk együtt/ közöttünk lehet,hogy még most is tart.
    Ő Zalaegerszegi én meg Pesti vagyok.Már sokszor szakitotunk és volt,hogy egy évig nem beszéltünk de amikor februárban beszéltünk párszor telcsin éreztem megint azt a vibrációt mint régen.Február közepe otta van barátnöje de bármit meg tennék,hogy vissza kapjam őt.Néha nagyon hiányzik.

10. A következő tagok köszönték meg inddor üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    4,336
    Köszönet
    2
    34 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Nekem nagyon meg kellett küzdenem a szerelmemért a külvilággal, de tudom, hogy Ő az igazi és egymásnak vagyunk teremtve.
    Megtanultam, hogy nem szabad odafigyelni arra, hogy a kívülállóknak mi a véleménye és boldogok lehetünk. Túl sok a féltékeny ember és túl sok fájdalmat okoztak...de kitartottunk és remélem, hogy a következő 110 évünket boldogan éljük le egymás mellett.
    Most még szerelmesebbek vagyunk, mint az elején.
    I won't hear a word they say...they don't know me anyway

12. A következő tagok köszönték meg Puszedliufo üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2008
    Hol
    Montreal
    Üzenet
    18
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző vöry Üzenet megjelenítése
    Szia!

Jó érzés olvasni az ilyen pozitív kisugárzású írásokat. De fogadj el egy jó tanácsot. Ne reméld! AKARD! Az életben semmi nem történik véletlenül térben és időben. Ha akarod és hiszed akkor úgy lesz.
    Sok sikert a megvalósításhoz

Szia!

Lehet, hogy csak a szavakon lovagolok. De akarásnak nyögés a vége.
    Pusztán az akarat az csak önzés és hiszti. Ha elhuszed és tudod, hogy úgy lesz és eszerint is gondolkozol, beszélsz teszel és élsz, na akkor minden teljesül.

14. A következő tagok köszönték meg Bandi47 üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    27
    Köszönet
    1
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Sosem hittem, h megtalálom Őt, így...

2006 decemberében megszólított az a fiú a vállalati karácsonyi partin, akivel egy ideje már szemeztem. Rögtön leszögezte, h Ő nős, csak érdekeltem. Úgyhogy csalódtam és nem igazán foglalkoztam Vele. De ő igyekezett velem bartkozni és a sok munkahelyi dohányzóban eltöltött bezélgetés után azt mondta, h szeret engem. De nem vettem komolyan. A sztorihoz az is hozzátartozik, az akkori feleségével 1 éve mint lakótársként élték az életöket. A házassága alatt 2x volt szorosabb kapcslatunk is a beszélgetésen kívül (több azért nem, mert rosszul éreztük magunkat tőle, mert Ő nem volt szabad papírilag). A második ilyen után hazament és a tudtom nélkül bejelentette otthon, h válni akar. 2007 májusában kimondták a válást. 2007 augusztusa óta együtt élünk és most született meg a kisfiúnk és imádjuk egymást. És nem bánok semmit, Ő korrekt volt hozzám is.

16. A következő tagok köszönték meg Anamenta üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    Igen, ismerős....nekem egy 3éves barátság, majd szerelem....nagyon szép emlék még mindig, jo rá gondolni.

18. A következő tagok köszönték meg ironmen üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2006
    Üzenet
    15
    Köszönet
    0
    Én férjnél voltam, mikor beleszerettem egy másik férfiba. (gyerekem még nem volt) A férfi nős volt 3 gyermekkel, rossz házassággal. Nagyon szerettem a férjem is, de jött a villámcsapás mikor Őt megláttam. 2 évig őrlődtem, senkinek nem mondtam el. Közben a férjemtől lett 2 gyerekem. Elegem lett a kínlódásból, az álmodozásból, sírásból. Úgy éreztem, hogyha v.kinek elmondom megkönnyebülök. Mindent leírttam sms-ben a kiszemelt férfinek. Ő volt az úgynevezett "bárzongorista". (Ő tudta a nevem, ismert arcról is, de nem tudta, hogy az a név kihez tartozik.) Nem számítottam rá, hogy visszaír,így: "Találkozzunk!" . Én megijjedtem és visszaírtam hogy ne! Azóta mintha kitörölték volna belőlem Őt. Nem zavar, hogy találkozunk, hogy beszélgetünk. És a férjem még mindig szeretem, és még született 2 gyerekünk.
    Ez netán egy 2 éves fellángolás lett volna?

20. A következő tagok köszönték meg RealBrigitte üzenetét:

1. oldal, összesen 12 123411 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •