Számomra az a legjobb, ha megélem a vágyaimat. Ha nem így történik, akkor valami elfojtott, beteljesületlen, elvarratlan dolog marad utána.
Lehet, hogy sokan el fognak ítélni a véleményemért, de a szerelem mindenekelőtt, ne habozz, dönts az új szerelem mellett! Mindig bánni fogod, hogy elszalasztottad!![]()
Számomra az a legjobb, ha megélem a vágyaimat. Ha nem így történik, akkor valami elfojtott, beteljesületlen, elvarratlan dolog marad utána.
Én meg kaptam lassan 16 éve.
De jó, hogy vannak ilyen szerelmek.
Én is szeretnék...
Már a gyerekek miatt is jobb, hogy csak fellángolás volt. Változatosság...
Jó, hogy vannak még ilyen érzések, mint a szerelem.
Ma már a házasságok többsége is érdekből történik.
De igen, van olyan, hogy beteljesült szerelem.
Gondolj csak bele, ha összejön a kapcsolat akibe szerelmes vagy az igen is beteljesedik.
Milyen rossz lehet annak, aki csak "sóvárog" az ábrándjaiban megjelenő személy iránt, de soha nem találkoznak!
Akit érdekel, hogy hogyan működik a szerelem, mi az és miért megy tönkre az olvassa el a James Redfield - A mennyei prófécia c. könyvét (8. felismerés) két ember kötődése.![]()
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-07-24, 05:47 AM-kor Oka: összevonás
Nekem még viszonylag friss, 2 éves kapcsolatom van. Nagyon szeretem a párom, az életem adnám érte. A szerelmünk kölcsönös és nagyon boldogok vagyunk. Olyan, mintha egész életemben vele lettem volna. Folyton együtt vagyunk, szinte együtt élünk. Heti 3 napot van iskolában, ami tőlem 100 km-re van, de aztán siet haza. 18 éves vagyok, ő 22. Szeretnék majd egyszer a felesége lenni, és gyerekeket tőle, ez az álmom. De nagyon félek, hogy egyszer velem is valami hasonló történik, mint az fenti esetben. Nagyon remélem, bármiféle kísértésnek ellen fogok tudni állni. Azt azonban tudom, hogy a párom nagyon jó ember, sosem találkoztam még ilyen tiszta szívű, csodálatos férfivel és nem tudnám sosem megcsalni. Remélem, életünk végéig ilyen boldogok leszünk.
Én a távolsággal kűzdök:S Ő Budapesten tanul,én Miskolcon.Csak hétvégente találkozunk,de van amikor akkor sem.Nem mondom,hogy könnyű dolog.Sokszor érzem azt,hogy már nem bírom,de aztán eszembe jut az arca,ahogy rám mosolyog..és nem adom fel!Ki fogom bírni még ezt a két évet(én is B.Pestre szeretnék menni tanulni).Ő az igaz szerelem,érte bármit kibírok!
9 éve vagyok együtt a párommal (8 éve együtt is élünk) és mindennél jobban szeretjük egymást. Hozzáteszem én 15, párom 17 volt mikor összejöttünk. Nem kerestük az igazit. Egyszerűen csak rátaláltunk egymásra. Tűz és víz vagyunk és mégis mind a mai napig megdobban a szívem, ha meglátom. Elválaszthatatlanok vagyunk. És bárki bármit mond a szerelem nem csak 3 évig tart. Azt hiszem mondhatom, hogy ez egy beteljesült szerelem.
sok boldogságot!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)