5. oldal, összesen 12 ElsőElső ... 2345678 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 120

Téma: Beteljesűlt szerelem!!!!!!!

Regisztrált
    Jun 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    22
    Köszönet
    14
    69 alkalommal 5 üzenetét köszönték meg
    Furcsa az élet. 7 évig voltam egyedül. Senki sem jött az életembe. Aztán egyszer kaptam egy e-mailt egy fiútól. Ismertük egymást, 4 évvel fiatalabb nálam, és gyermekkorunkban a szomszéd fiú barátja volt. Akkoriban nem foglalkoztam vele, hiszen tiniknél azért a négy év az négy év. Hát az e-mailt követően találkozni kezdtünk, és lám miből lesz a cserebogár... Azóta (másfél éve) boldogok vagyunk együtt, és hiszem, hogy mostmár ő a végállomás.

Regisztrált
    Jun 2010
    Hol
    Veszprém
    Üzenet
    15
    Köszönet
    8
    3 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    A párommal a Balatonon ismerkedtünk meg.
    Én északon Ő délen lakott az országban.
    Kinéztem, napokig vártam, hátha megszólít, de nem.
    Aztán én léptem.
    1,5 év távkapcs (a suli végéig) és aztán hozzáköltöztem.
    3 éve együtt vagyunk. És ez a rövidített verzió. a hosszabb igazi kis tündérmese, de ez itt nem a tv maci.

Regisztrált
    Jun 2010
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Régi baráti társaságban ismertük meg egymást 10 éve.Mindketten kapcsolatban éltünk,de a lelkünk mélyén szerettük, akartuk egymást és egy tekintet mindent elárult a szemünkben, mikor az utcán összefutottunk.Most együtt élünk és őszinte igaz szeretet, szerelem vesz körül,boldog vagyok. Úgyérzem ezt a boldogságot ami körülvesz minket,mindketten kiérdemeltük! Mindenkinek ezt kívánom találja meg a párját és boldog legyen!!!

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    11
    Köszönet
    0
    irigylem azon embereket, akik megtalálták a nagy szerelmet.
    én még keresem

bár közel járhatok, de keresem.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-07-24, 05:45 AM-kor Oka: összevonás

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    szombathely
    Üzenet
    13
    Köszönet
    0
    kivánom hogy mindneki találja meg az igaz szerelmet és teljesüljön be mint ahogy nekem

Regisztrált
    Sep 2007
    Hol
    BA
    Üzenet
    18
    Köszönet
    14
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Remélem, hogy mindenki rátalál az igazi, ahogy nekem is sikerült. 1,5 év udvarlási ostrom után igent mondott a hölgy és boldog párkapcsolatban élünk, már a házasságot tervezgetjük...

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    Hungary
    Üzenet
    394
    Köszönet
    1
    Sok boldogságot!

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Hungary
    Üzenet
    24
    Köszönet
    1
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    38 éve találtam meg az igazit és változatlanul szeretjük egymást!

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    itt és most
    Üzenet
    2,263
    Köszönet
    5,284
    4,084 alkalommal 1,600 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző babajaro Üzenet megjelenítése
    38 éve találtam meg az igazit és változatlanul szeretjük egymást!
    Jó neked!!

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Békéscsaba
    Üzenet
    10
    Köszönet
    4
    5 alkalommal 5 üzenetét köszönték meg
    VÉLETLENEK
    Egy este, egy éjszaka...

Pár óra beszélgetés egy idegennel, aki számodra olyan mintha mindig is ismerted volna. Rossz időben születtetek, és későn találkoztatok. Ezért mind a ketten tudjátok, hogy az első találkozás az utolsó is egyben.

Zene, emberek körülöttetek, de nem vesztek róla tudomást, csak egymásra figyeltek, a szavakra, a mondatokra...és mind a ketten érzitek, hogy nincsenek véletlenek...mindennek meg van a maga oka...
    Az egyetlen egy akadály, azonban az idő. Amit nem tudtok manipulálni, megváltoztatni. Rossz időben születtetek, és későn találkoztatok. Ezért mind a ketten tudjátok, hogy az első találkozás az utolsó is egyben...de az a pár óra megváltoztat...Nem akarjátok, hogy vége legyen, de nincs más választásotok, nincs más út, más lehetőség.
    Elköszöntök egymástól, és mindenki éli tovább a maga kis életét, amiben a másiknak nincs helye.
    Sokan átélhették már ezt az érzést, és a tehetetlenségét. Minden nap más-és más emberekkel találkozunk.
    Válogatunk, kikkel szeretnénk megismerkedni, és kikkel nem. Vágyódunk egy társra, a másik énünkre, aki mellett boldogak lehetünk.
    Egyesek olyan kapcsolatba mennek bele, ahol kompromisszumot kötnek, csak hogy ne legyenek egyedül. Mások várnak az "igazira". Arra a férfira, vagy nőre, akivel le akarják élni életüket. Előfordulhat azonban, hogy soha nem jön el a nagy ő, vagy túl későn, mikor már elkötelezted magad...
    Mindenkinek meg van írva a maga sorsa...?
    Néha úgy érzem, korábban kellett volna születnem, pedig ez butaság, mert nekem is ki van jelölve egy út, amit követnem kell...Várok még, mert nincs más választásom, és mosolyogva emlékszem vissza arra az idegenre, akivel, 10 évvel ezelőtt kellett volna találkoznom. De ennek így kellett történnie...Vagy mégsem?

5. oldal, összesen 12 ElsőElső ... 2345678 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •