Szia Spagetti!
Én most kaptam egy 8 hetes kis malackát, aki Zoe névre hallgat és már eléggé kezd velem megbarátkozni. Az érdekelne, hogy a finom harapdálás náluk tényleg a barátkozás jele?
Várom válaszodat!
Üdv
Sziasztok nekem van egy 6-éves csoki névre halgató nöstény malackám
Imádni való nagyon sok örömöt okozott már az életemben.
Az a szokása,ha halja,hogy zörgök a konyhába iszonyatossan el kezd visitani,hogy mennyek be hozzá és foglalkozzam vele is.
Ha valakivel történt már valami furcsaság irja meg szívessen meghalgatnám!!
Szia Spagetti!
Én most kaptam egy 8 hetes kis malackát, aki Zoe névre hallgat és már eléggé kezd velem megbarátkozni. Az érdekelne, hogy a finom harapdálás náluk tényleg a barátkozás jele?
Várom válaszodat!
Üdv
szia Pikk Dáma!
Igen neki azt jelenti,hogy elfogadott téged
Amugy nagyon sok mindenre meg lehet öket tanitani.
Az enyém is össze-vissza puszilgat.Nagyon sok örömöt kívánok neked a malackádhoz
Köszönöm szépen!!!
Neketek is minden jót![]()
ez egy tündérke mennyi idös?
Sziasztok! Nekem ket kis tengeri malackam van az egyik Bobo a masik Rocky. Bobonak hosszu szore van es feher es karamell szinu nagyon edes Rocky feher es barna o is cukor falat nagyon szeretem oket estenkent itt ulnek velem az ulo garnituran.
Sziasztok! Nekem is malacom van! Pracli a neve és hogy is mondjam... nem az eszéért szeretjük. Borzasztó kedves állat és nagyon tud ragaszkodni! Nemrég megszületett a kisfiam és Pracli szerintem őrülten féltékeny rá! Szerintetek lehetséges ez??
szia hsztike eggyáltalán nem buta és lehet tanítani öket.a másik kérdésedre a válasz nem féltékeny csak nem tudja,hogy miért foglalkozol vele kevesebbet mint eddig. szagoltasd meg vele a fiadat és simogasd meg mond meg neki,hogy ugyan ugy szereted öt mint eddig.Rá fog jönni,hogy érzi a babán a szagodat és nincs mire irigykednie.
Amugy közlöm veletek az én picikém szeptember 17.-én itthagyot örökre. a gyertya gyujtáson meg tudjátok nézni és gyertyát gyujtani érte köszönöm
Sziasztok! Nekem kettő lány malackám van: Sophie és Nudli
Imádom Őket![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)