5. oldal, összesen 8 ElsőElső ... 2345678 UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 76

Téma: Tengeri malacok

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg

Volt egy malink

Volt nekünk egy trikolor angóra nöstény tengericocánk. Guszti névre hallgatott. Imádtam. 5 évig volt velem, amikor meghalt akkor a szívem egy részét magával vitte. A legnehezebb az volt, hogy a kezeim között ment el szegény. Nem tudjuk mi volt a baja...talán a kora és az akkori meleget nem bírta...ez már soha nem fog kiderülni. De tény, hogy az egész család imádta. Mai napig felfoghatatlan számomra, hogy már több mint 2 éve nincs velem. Rettentően hiányzik.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Bakony
    Üzenet
    28
    Köszönet
    20
    6 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Nekem sokáig voltak malackáim, született is négy, de sajnos már nem élnek. Zacskó zörgésre az enyémek is visítottak, de csak azért, mert a kajájuknál is hasonlóan zörögtem, így összekapcsolták vele, és tulajdonképpen a kajájukat követelték.

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    Sziasztok!

Úgy lettem malacka tulajdonos, hogy a gyerekem nagyon vágyott egy kisállatra... és elég hamar megunta!
    Először nem dobott fel az új helyzet, de mostanra már nagyon megszerettem a szörmokot!
    Jellemzően délutánonként hazatelefonálok a csemetémnek instrukciókat adni a tanuláshoz stb, ő pedig kihangosítja ilyenkor a telefont.. és a kismalac a hangomra röfögni kezd!! Nagyon cuki!!

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Sopron
    Üzenet
    13
    Köszönet
    33
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Talking

Sziasztok!
    Nekem Szotyim van! Eredetileg Bismark volt a neve,mert úgy közlekedik az alomban mint egy csatahajó( hiába fiú a gyöngyöm),de a férjem átnevezte...és úgymaradt

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    21
    Köszönet
    0
    Gyemekkoromban volt tengerimalacunk, de folyton kimászott az üvegkalitkájából, és mivel anyukám irtózott tőle el kellett, hogy ajándékozzuk.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Tököl
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    Két tengerimalackánk van - 2 fiú (apa és fia). Úgy kerültek hozzánk, hogy nagy fiam haverja 3 hét után megunta, és szélnek akarta ereszteni őket, az én csemetém meg megsajnálta és hazahozta őket. Ennek egy éve. Lekopogom, karbantartja, tisztítja, foglalkozik velük, és meg kell állapítanom, jó fej kis állatkát. Igaz, a körömvágást nem csípik, úgy visítanak, mintha ölném őket közben, de aztán persze rájönnek, hogy nekik is könnyebb. Meg vannak őrülve a paradicsomért, a narancsért és a dinnyéért. Viccesek, ahogy két lábra állva kunyerálnak

Ja és amit elfelejtettem hozzátenni, pedig nekem ez a legérdekesebb. Van egy cicánk is, aki 4 hetesen került hozzánk, és mindig érdeklődve figyelte a malackákat. Állandóan ügyeltünk rá, nehogy "túl nagy" legyen az érdeklődés, de semmi. Viszont a múltkor arra mentem be a szobába macsek keresés közben, hogy a négylábú, benn fekszik a malacaink között a felülről nyitott kalitkában, és a két malacka meg teljesen nyugodtan eszik mellette. Nem akartam hinni a szememnek. Ez azóta többször is megismétlődött. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Csak mert azért némiképp aggódom.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Bp
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0

Sziasztok!

Sziasztok!
    Még új vagyok itt,fogalmam sincs mit hova merre,de remélem most jó helyen vagyok
    Nekem is volt malacom,de el kellett adni,mert vad volt.Azt mondta nekem aki eladta,hogy majd megszelídül.De nem így lett.
    Nálunk nem csak "harapdálás" volt,hanem dühös védekezés.Hiába a nyugodt beszéd,a fini hamik,nem lett szelíd.
    Az lehet hogy azért volt mert az előző gazdi bántotta?

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    ...
    Üzenet
    20
    Köszönet
    8
    Idézet Eredeti szerző elmeember Üzenet megjelenítése
    a tenger malacok nem büdösek?
    Napi rendszerességgel takarítani kell a helyüket, ha ez elmarad akkor igen.

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    koli
    Üzenet
    12
    Köszönet
    0
    Szerintem az is baj volt hogy bántották a malackát .De szerintem meg lehetett volna szelidíteni én ugy csinálom hogy kiveszem kézzel ha nem m egy akkor egy papír dobozzal vagy műagyag dobozzal ezután kiteszem vagy egy elzárt nagy területre vagy csak szimplán leteszem a földre és simogatom jobb ha tesók is simogatják ezt többször is meg csinálom ha elakarna szaladni engedjük de ne a végtelenségig ha kinnt van ő kicsi lesz a nagy világban és megkell szepennie ezért jó ez a fajta foglalkozás

Regisztrált
    Nov 2008
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    13
    Köszönet
    6
    Az ékszerteknősök büdösebbek.

5. oldal, összesen 8 ElsőElső ... 2345678 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •