A Kippkopp sorozat a magyar gyerekek nagy kedvence. Ezekből a remek könyvekből Zolya készített egy-egy angol nyelvű pps-t, én pedig átalakítottam pdf-é.
angoltanoda.multiply.com
Super Songs and Activity, ami nem pusztán gyerekdalok gyűjteméye. Egy kedves színes könyvecske is tartozik hozzá, ahol a dalok szövegén kívül sok-sok nyelvtant és szavakat gyakorló feladatot is találunk. Jó szórakozást hozzá!
angoltanoda.multiply.com
A Kippkopp sorozat a magyar gyerekek nagy kedvence. Ezekből a remek könyvekből Zolya készített egy-egy angol nyelvű pps-t, én pedig átalakítottam pdf-é.
angoltanoda.multiply.com
Nekem kedvencem ez a képes szótár. Még amikor elkezdtem angolt tanulni, a tanárom mindig ebből fénymásolgatott nekem. Most ráakadtam a Net-en. Talán másnak is tetszeni fog. A szótár nagyon részletes, ezért inkább haladóknak ajánlott. Tettem fel hozzá CD-Rom-ot is.
angoltanoda.multiply.com
Kedves Soska!
Fantasztikus a gyűjteményed!
Nagy-nagy köszönet érte. Külön köszönet a németes anyagokért, sajnos azokhoz sokkal nehezebb hozzájutni. Ha valaki indítana némettanodát, esetleg Te különválasztanád a németes anyagokat, szívesen hozzájárulnék (ha valaki megmondja, hogy tudok rapidra feltölteni).
Vannak gyerekdalok, kották, német és kétnyelvű (német magyar) könyvek. A könyveket én szkenneltem, jpg formátumban vannak, ide nehézkes egyenként feltölteni.
Úgy köszönöm meg a feltöltéseiteket, hogy én is megosztom azt, ami nekem van meg.
"Letöltésre csak ÁLLANDÓ TAGként van lehetőséged! Az állandó tagsághoz a regisztrálásodtól eltelt legalább 48 óra, és rendelkezel 20 ÉRTELMES hozzászólással. Az utóbbit itt 20 még fenn nem lévő könyv feltöltése jelenti. 20 ÉRTELMES hozzászólást legkönnyebben a Játék/"Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez" topicban tudsz összeszedni."
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=22473
HA ÚJ VAGY:EZT FELTÉTLENÜL OLVASD EL:http://canadahun.com/forum/announcement.php?f=120
Szia Perecke!
Semmi akadálya annak, hogy indítsunk német tanodát, bár nekem nem túl sok anyagom van. Valamelyik nap elindítom a topicot, ha addig Te nem tennéd meg. Az angoltanodába (mármint az angoltanoda.multiply.com ) oldalra feltettem egy könyvek digitalizálásáról szóló szösszenetet, ott találsz olyan pici portábilis progit, ami a jpg-ket összefűzi pdf-é. Próbáld ki. Ha a rapidos feltöltésben segítség kell, írj egy privit, leírom, hogyan kell. Nagyon egyszerű.
Üdv!
Szívesen a feltöltéseket! Remélem, hogy találtok kedvetekre valót közülük!
Nagyon jok ezek az angol dolgok.
Szuperek ezek a konyvek.
Szókincstár 1-2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)