Gondolkodtam, hogy a Háziállatok témákhoz teszem a sárkányos topikot, amit ajánlok szeretettel Garibaldinak, de mégis itt maradtam vele a kávézóban a békáim közelében. Kérek mindenkit, aki szívesen szerezne örömet Garibaldinak, vagy csak szereti a sárkányokat, hogy segítsen gyüjtögetni nekünk mindent, ami sárkány.
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A CanadaHun nem fogja engedni a szerzői jogvédelem alatt álló anyagok bemutatását, vagy azok megtalálásához nem fog segítséget nyújtani, csak akkor ha a közzétevőjének legális engedélye van rá.
Minden ami béka
Letölteni csak Állandó Tagok tudnak, hogy te is az legyél 20 TÉMÁBA VÁGÓ, ÉRTELMES hozzászólást kell írnod
(a feltöltés is annak számít), és 48 órának kell eltelnie a regisztrációdtól számítva.
A 20 hozzászólást gyorsan megszerezheted itt: #Szójátékok
A canadahun teljes szabályzata: #Itt található
Szereted a Canadahun oldalát?Akkor kérlek támogasd azzal, hogy naponta egyszer -kétszer rákattintgatsz a főoldalán lévő hirdetésekre.
Ó, Cathy, de drága vagy! Egészen meg vagyok hatva, de komolyan. Sárkányos topik, azért az már valami. És nagyon jó, hogy itt hagytad a békáknál. Megyek is sárkányokat keresni![]()
Minden ami béka
Letölteni csak Állandó Tagok tudnak, hogy te is az legyél 20 TÉMÁBA VÁGÓ, ÉRTELMES hozzászólást kell írnod
(a feltöltés is annak számít), és 48 órának kell eltelnie a regisztrációdtól számítva.
A 20 hozzászólást gyorsan megszerezheted itt: #Szójátékok
A canadahun teljes szabályzata: #Itt található
Szereted a Canadahun oldalát?Akkor kérlek támogasd azzal, hogy naponta egyszer -kétszer rákattintgatsz a főoldalán lévő hirdetésekre.
Ez egy kilencfejű:
Garibaldi,csak neked...
És persze mindenki másnak...
Én is imádom a sárkányokat!![]()
És még egy adag...![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)