Eredmények 1-tól/től 4-ig összesen 4

Téma: Help

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg

Exclamation Help

Én középiskolás vagyok és ki szeretnék költözni Kanadába egy torontói családhoz. Az a baj, hogy nem ismerek ott senkit. Tud valaki segíteni? Egyáltalán lehetséges így kiköltözni? Cserediák programmal nem szeretnék kimenni, mert drága.

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Nagyvárad, Románia
    Üzenet
    18
    Köszönet
    0
    Sok szerencset baratom, kelleni fog.

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    690
    Köszönet
    12
    26 alkalommal 24 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző ash28 Üzenet megjelenítése
    Én középiskolás vagyok és ki szeretnék költözni Kanadába egy torontói családhoz. Az a baj, hogy nem ismerek ott senkit. Tud valaki segíteni? Egyáltalán lehetséges így kiköltözni? Cserediák programmal nem szeretnék kimenni, mert drága.
    Első nekirugaszkodásra, fuss neki (ne a falnak) az itt található és ezzel a témával foglalkozó rovatoknak.
    Tájékozódj, gondolkozz, összegezz és aztán gyere a kérdésekkel!
    Mert ez az indítás eléggé komolytalan és zavaró azok számára, akik időt, komolyságot és energiát áldoznak itt ezen a fórumon az emberek tájékoztatására!

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Csap
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    Jo napot kivanok segitsegre volna szuksegem! Keresek egy Vasas Janos nevu embert aki Magyarorszagrol 1956 ban menekult el Kanadaba. Amugy karpataljai volt az egesz csaladja. Szeretnem megtalalni, a nagymamam szeretne rola tudni mi van vele. Amikor att koltozott "patko" jeligevel uzent a szuloknek haza. Csak ennyit tudok rola. Elore is koszonom!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •