Keresem E. Nordern Kényszerleszállás című könyvének mindhárom részét. Ha valakinek megvan, és fel is rakja, örök hálám fogja üldözni(azt hiszem létezik PDF-ben...).
![]()
13.Tivald,2Eugenia,adamek62,Adodi,Agenta,akropi,Al10,alex222,Amberle,Aminer,ancika14,ancsy80,andru77,Angelbocs,AniMari,ariel50,Atici1975,Azse,balbai,benfer,Billbergia,boboka,borbenyi,bordanonim,Bulblet,céndioxid,Cerambyx,closer,Csirke987,Daermond,dancslaca,danilo,Deeper,Drussbrian,dvlac,Dwikk,edwood,eg843,egeres,elberath,erazo,farro,feroeva,Forneus,Föfe,G.I.Papa,gabrinus,gaga_rin,gammaglobulin,georgen,Geszer,gumelig,gyongyee,idma,Ircsy,j.jasso,Jmh,Karel1991,kerecsen,Kiem01,kitty168,krisztr,laurinka,lego.andi,Lenevdula,Leo6007,LickMyWounds,Lonse,M3ST3R,Maca156,Magnetit,mcat,Ménárd atya,merlynthewizard,meszarp,methos107,Mizar,mojo68,Mostly Harmless,mrbutch,mrmcs,mt123,NagyDomy,Neljud,nkatalin,Nor61,obelix71,Omar,Outsidertwo,PapaGabe,paul64,Paunch,peter4447,peterpapa,phm,pipacsbacsi,pj6030641,rozsay,s.ladislaus,Schuerue,sgc,Sharra,shaw,silwershadow,spamnak,Syncmaster,szaki58,szakika0,Szako_ca,tabo91,tarnagy,tatyimale,tdeness,TEXAS,tiernan,Timedia,Trktiti,vagrand,Virág47,vvv68,wfefe,wyzaru,yocc1331,zimre,zoltot,Zsazsa97
Sziasztok!
Kísérletképpen megcsináltam a Galaktika magazin 2012 januári számának első 20 oldalát (nem szkenneléssel) .jpg formátumban. Ebben egy Perry Rhodan kisregény utolsó részlete olvasható.
Úgy látom nem sikerült túl jó minőségben (ami a technikai feltételeimnek köszönhető). Megpróbálok még finomítani a technikán, de addig is kérem a véleményeket (de privátban küldjétek, ne a fórumot terheljük vele, vagy ha tetszik így is elég nyomni egy köszönöm gombot)
"Szundítottam egy nagyot. Rettenetes volt, mikor felébredtem. Egy csésze forró koffeinkivonat után új embernek, vagy legalábbis egy elfogadható másolatnak éreztem magam.
Úgy döntöttem, nem borotválkozom. A garázsba menet azon gondolkodtam, hogy mit csinálhattam előző nap.
Rájöttem, hogy:
1. a furgonom hátuljában két lassan bomló hulla fekszik;
2. egy kisebb vagyon ellopásáért vagyok felelős;
3. van összesen három, engedély nélkül tartott fegyverem,
4. továbbá, hogy több mint száz lopott antigravitációs rúd van a birtokomban.
Azt hiszem érthető, hogy vissza akartam menni aludni."
Az egyik legjobb darabja (nekem legalábbis a kedvencem...) a "technológia forradalma megmenti az emberiséget" típusú sci-fiknek. Remélem sokan elolvassák azok közül, akik az ilyesmit szeretik! Jó szórakozást hozzá!
Bár többször átnéztem a regényt, de biztos van benne helyesírási hiba, ami annak köszönhető, hogy az eredeti nyomtatvány egyszerűen pocsék, úgy hogy előre is elnézést kérek érte.
A csomag komplett: doc, rtf, docx, pdf és prc formátum.
Mérete: 3,8MB
Kód:http://data.hu/get/4748092/Dun_Lo_Ha_Ant_1.zip
Utoljára gabrinus módosította 2012-02-18, 07:46 AM-kor Oka: fájl csere
13.Tivald,2Eugenia,Agenta,Al10,Anakin10,ancika14,andru77,balaci64,Billbergia,bordanonim,céndioxid,Cerambyx,Cerberus68,closer,Csgg,csipetcsapat2,Cucimaci,danilo,Deeper,dumika,dvlac,edwood,egeres,elberath,erazo,Forneus,G.I.Papa,georgen,Jani 1,jimboka30,joesea,Kiem01,kitty168,krisztr,Leo6007,Lipi66,liriam,loede,mateottilia,Ménárd atya,Meouwn,Mizar,mojo68,mrbutch,mrjones,NagyDomy,Neljud,Nibivio,Omar,Outsidertwo,papppero,paul64,peter4447,pj6030641,pogi1003,rkozmix,Rosi011,rozsay,Sharra,silwershadow,spamnak,szaki58,szakika0,Tamasmar,tarnagy,tdeness,TEXAS,Timedia,turosz,vagrand,weritas
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)