Eredeti szerző
Aerensiniac
Jó, csak néha úgy rád jön valami és magadból kikelve kezdesz piros betűs meg csupa capslockos írásokat produkálni mintha berobbant volna valami a berkeidben és nem te lennél.
Dio mondott valamit, erre én is mondtam valamit, egyébként a taplózást tényleg nem gondolom különösebben sértőnek, mert mellé írtam, hogy ettől a személyiségét leszámítva jók és relevánsak a gondolatai. A többi önkritika kérdése.
De ha gondolod akkor most megint elkezdhetünk idézeteket bemásolni, hogy ki mit miért mondott és akkor tényleg megint kitör a frász. Az ignorét nyugtázom, majd visszateszem ha megint képtelen lesz beszélni vele vagy velem... most eljutottunk odáig hogy részletesen elemezte egy gondolatomat ami elég nagy sikerélmény számomra azok után amit eddig irkáltunk egymásnak.
Nincs ellenemre hogy így folytassuk a beszélgetést.
Persze csak akkor ha nem ragaszkodsz hozzá, hogy a különböző meredekebbnél meredekebb beszólásaimat elemezzem ki számodra, mert látod pl a " Sajnálom ezt az embert, de nála sokkal jobban sajnálom a családját. A gyerekeit egy ilyen apa egy életre megnyomorítja szellemileg." idézetet sem poénból írtam, és szívesen el is magyarázom neked a hátterét ezzel újra vérig sérte Dio-t, összeomlasztva a topicot és ismét anyázás szintjére visszavetve a kettőnk komunikációját.
Te döntöd el miről beszélgessünk =]
<!-- / message -->