A lúdtalp gyakori statikai lábbetegség, minden életkorban előfordulhat, gyerekeknél sűrűbben. Bemutatunk néhány tünetet, és megelőzési tanácsokat.
A gerincferdülés két csoportra osztható: ha a normálistól eltérő testtartás aktív izomerővel korrigálható, akkor hanyagtartásról beszélünk, ha ez állandósul és aktív izomerővel nem korrigálható, akkor gerincdeformitással állunk szemben. Napi tíz perces tartásjavító tornával sok baj megelőzhető. A szórólapon a gerincferdülés tünetei, és néhány tornagyakorlat található.
Inkább vagyok anya, mint bármi a világon,
Gyermeket nevelni szebb, mint a legszebb álom.
Inkább törlöm arcát, gyönyörködöm nagy szemében,
Minthogy híres legyek, s elborítson a sok érdem.
Alig várom már, hogy letölthessem ezeket a fantasztikusnak ígérkező dolgokat! Előre is köszönet érte!
hello,
nem tudom megnézni az álomba ringató praktikákat. Segítenél?![]()
szia, Gabi
amíg nincs 20 hozzászólásod, addig nem tudod megnézni/letölteni a csatolmányokat - nekem ez a 10ik, ha minden igaz - nagyon hajtok én is![]()
nekem ez a képernyővédőm jelenleg
http://www.hsph.harvard.edu/nutritio...mid/index.html
Régen jártam itt, de láttom sok jó dologgal bővült az oldal
Sziasztok!
Örülök, hogy találtam egy ilyen forumot, ahol a gyerekeink egészségével foglalkoznak. Szeretnék egy kiadványt a figyelmetekbe ajánlani, "A gyerekeknek kell a noni"-t.
(Most töltök fel először, remélem sikerülni fog.)
Az álomba ringató praktikák, vagy a suttógó titkai érdekelne. Esetleg megvan valakinek pdf formában?
Hartl Éva:
EGÉSZSÉGNEVELÉS ÉS KAPCSOLATTARTÁS AZ ÓVODÁBAN
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)