Koszi nagyon jok remelem meg lesznek.
sziasztok. en tanitobacsi vagyok Erdelybol es orvendek, hogy ennyi jo es ertekes anyagra leltem itt. Koszonom azoknak akik faradoztak a feltolteseben.
Koszi nagyon jok remelem meg lesznek.
Sziasztok!
Nagyon jó ez a fórum, sok érdekes és hasznos dolgot olvastam itt. Úgy találtam rá, hogy egy olyan színdarabot, mesejátékot, mesét, drámajátékot kerestem kb.20 fős 10 év körüli csoport számára, amelyben a víz bármilyen formában szerepet játszik. Sajnos, ilyet továbbra sem sikerült találnom, ezért ha valaki tud segíteni, szívesen venném. Addig is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Sziasztok!
Új felhasználó vagyok. Amikor a csatolt fájlokat szeretném megnyitni, nem engedi a rendszer. Mit lehet ez ellen tenni? Miért nem engedi?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Javaslom, tekintsd meg a köv. oldalt: http://canadahun.com/forum/showthrea...13#post3666713
Azért nem tudsz még megnyitni semmit, mert nincs meg a 20 értelmes hozzászólásod, és talán 48 óra sem telt le a regisztráció óta.
Egy színdarabból írtam a szövegkönyvet, melyben Reviczky Gábor volt a bakter. Néhány számomra kedves jelenetet a filmből is belevettem.
Ezt elraktároztam. Egész más után kutatgatok, de gyűjtögetek közben. Mozgásfejlesztés kapcsán nézek be több helyre és lám karácsony környékén mesélhető kincset találtam. Köszönöm.
Sziasztok!
Sajnos továbbra sem tudom megnézni, csak egy üres lap jelenik meg.
Kiválóak a szindarabok,3. és 4. osztályban fantasztikus a sikerélmény!!!!
Sziasztok!
A kiskakas gyémánt félkrajcárjához tudnátok nekem nagyon egyszerű drámajátékokat ajánlani! kiscsoportosoknak! Sürgős lenne!!!!Előre is köszi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)