9. oldal, összesen 9 ElsőElső ... 6789
Eredmények 81-tól/től 86-ig összesen 86

Téma: Magyar térrendezés

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    33
    Köszönet
    3
    7 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg

Wink

Idézet Eredeti szerző yeti108 Üzenet megjelenítése
    Én is hallottam, amikor a DL. azt mondta, hogy ez a szívcsakrás dolog csak a magyarok egós dolga.
    Azért nemegészen egos dolog mert van nekünk egy beavatókoronánk is, szóval az tény hogy a magyarok különlegesen energetikai spirituális és egyéb szempontból is csak eza szívcsakrás dolog nem igaz .)

Sajnos 10ből 9 ember hallott a szívcsakrás dolgoról de azt például nem tudja hogy működik a magyar szent korona és mit jelképez...

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Eger
    Üzenet
    1,812
    Köszönet
    244
    1,026 alkalommal 675 üzenetét köszönték meg
    És abból a 9ből hány tudja normálisan, mi az a szívcsakra egyáltalán?

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Eger
    Üzenet
    1,812
    Köszönet
    244
    Nem lehet, hogy minden embernek saját feng shuija van? Én is voltam már jónéhány rettenes (szerintem) lakásban, ahol a lakók marha jól érezték magukat....pl. porcelán kütyükkel telezsúfolva, minden bútoron játékbabák és plüss macik, stb.... Személy szerint utálom az antik bútorokat, de a legjobb barátom imádja őket. Ő meg az én minimalista stílusomtól kap agyvizet... Ellentétek vonzzák egymást..????

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    37
    Köszönet
    51
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Kedves Gabriella!Érdekes a téma megnéztem a szertan filmet és a cikkeidet is olvastam ezzel kapcsolatban azt kérdezném hogy a hegyi kristályt csak a földszinten elég kitenni a vagy a galériára és az emeleten is?Nagyon szépek a szimbólumok a csodaszarvas és a boldog család is tetszik amit a cikkben bemutattál ,ha kinyomtatom az internetről az úgy megfelelő kitehetem a falra?A lakásunk nagyon pici és sajnos tele van mindennel, sokszor lomtalanítok de csak a saját dolgaimat tudom kitenni mert a többiek ragaszkodnak a sajátjukhoz és így nem sok eredményre jutok.Az angyal képek az ablakon maradhatnak?Az elefántokat már régebben összeszedtem csak az angyalokkal nem tudom mi a helyzet.üdvözlettel Marcsi

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Eger
    Üzenet
    1,812
    Köszönet
    244
    Szerintem az elefántokat meg az angyalokat se dobd ki, ha neked jelentenek valamit ....Az ősi magyar szimbólumok se jobbak vagy rosszabbak a kínainál, használd azt, ami bejön. Ha pl. a a kertitörpe neked a bőséget jelenti, akkor azt. Legfeljebb a szomszédok elájulnak, de kit érdekel? ( Nem kell mindenkinek megfelelned)

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    37
    Köszönet
    51
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző yeti108 Üzenet megjelenítése
    Szerintem az elefántokat meg az angyalokat se dobd ki, ha neked jelentenek valamit ....Az ősi magyar szimbólumok se jobbak vagy rosszabbak a kínainál, használd azt, ami bejön. Ha pl. a a kertitörpe neked a bőséget jelenti, akkor azt. Legfeljebb a szomszédok elájulnak, de kit érdekel? ( Nem kell mindenkinek megfelelned)
    Azt azért nem mondanám hogy az elefánt jelent valamit azon kívül hogy kedves és aranyos az angyalok inkább , azért vettem mert mindig nehezen mentek a dolgaim és egy kis szerencsében reménykedtem.A szerencse aztán nem jött és így elpakoltam őket a vitrinbe csak angyalokat hagytam kinn. Most láttam a térrendezésről szóló filmet ezt jobban érzem valósnak mint az elefántot.Az életfáról is van ezernyi kép az interneten azt például a falon is el tudnám képzelni .Marcsi

9. oldal, összesen 9 ElsőElső ... 6789

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •