Beindult a CH Radio adasa!
Hallgassatok meg a fooldalon:
http://canadahun.com/
Arveres itt:
http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s
Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35
Sziasztok!
Gondom van a feltöltésnél.Ha újságot,vagy bármit töltök fel,van úgy ,hogy a 4 képből 2 enged.Méretkorlátra hivatkozik.Nem értem,mert a 2,4 nem viszi,a 6,8 at igen.Ha újságot töltök a címlapot legtöbbször nem engedi.JPEGben 300 scennelem.
Tudnátok valami hasznos tanácsot adni,nagyon konyhanyelven amit egy ilyen mezei felhasználó is megért?Dühít a tehetetlenségem,segítenétek?
Köszönöm
Nekem van egy trükköm, de csak a képekre, és gőzöm nincs, hogy erre miért van szükség. Ugyanabból a mappából, ugyan olyan jpeg fájlt 116 darabot enged, egyet nem. Érthetetlen. Nos , szóval. Mivel aprólékosságot kértél, úgy írom le, bocsánat, ha ennyire nem akartad szájbarágósan.
Egészen biztos van a gépeden Paint program, ha Windows van a gépen. Tehát:
1. Kattintással kijelölöd a képet, de nem nyitod meg.
2. Kattintasz rajta jobb gombbal, feljön a lebegő ablak.
3. Valahol középtájékon lesz egy olyan szó, hogy Társítás, mellette egy nyíl, ha azon végigmész, ott kell lennie egy ilyennek, hogy Paint.
4. Katt rá.
5. Megnyitja ez a program a képet. Bal oldalt kattints rá az ikonok közül bármelyikre, mondjuk a ceruzára. Totál mindegy. Ezután tegyél a képen bárhova egyetlen pöttyöt - a képnek a lényeg az, hogy történjen valami változás.
6. Kattints fent a mentés gombra.
7. Meg fogja kérdezni, hogy ezen a néven már van képed, biztos felül akarod írni? A válasz: igen.
8. Zárd be a képet.
9. Ez csak biztonsági lépés. Én még abban a mappában, ahol a kép van, és végigbohóckodtam ezeket a lépéseket, valahol a fehér részben szintén nyomok egy jobb gombot, és rákattintok a Frissítésre (ha túl gyorsan kattintgatok, nem mindig jön rá, hogy történt valami.)
10. Ezután a t*k*tlenkedés után még mindig sikerült feltölteni.
PDF-nél
Nekem két út jött be idáig.
- A rakoncátlankodót áthúzom valahová máshová, másik mappába, asztalra, és átnevezem. (kattintással kijelölöm, majd nyomok egy F2 billentyűt, és átnevezem.) NÉha már ez is használ.
- vagy átnevezés után jobb gombbal megint kattintok, és becsomagolom. Ha nem látsz ott színes emblémát, mondjuk, a könyvkupacos szimbólum, ami a winRar logója, akkor szintén középtájékon kell látnod egy olyan szót, hogy Küldés, és mellette szintén egy nyíl, ha oda bemész, akkor a vége felé van egy cipzárjelű tömörítés, ami a windows-é, arra kattintasz, becsomagolja, és akkor már muszáj feljönnie, mert jön a szívlapátos módszer!A szeretet jegyében...
Most néztem, hogy méretkorlátra is hivatkozik. Egyforma nagyságúak a képek? Mármint nem lehet, hogy a két kérdéses kép pl. valamilyen irányban más, mint a többi? Ha az kurzort a kép fölé állítod, de nem csinálsz semmit, akkor - néha kicsit kell taszigálni, hogy megjelenjen - mutat egy infó ablakot a képről. (Ha nem akarja, akkor kattints egyet az üres részbe, ha mappában van,akkor ott, ha asztalon,akkor ott, és megint lökd fölé a kurzort.) Ott ki kell mutassa a felbontást: a kép egyik irányban sem lehet nagyobb a 3000-nél, mert azt már nem fogja engedni. Akkor be kell tömöríteni, vagy kicsit kicsinyíteni, esetleg kicsit változtatni a szkennelés minőségén .. de az már másik történet.![]()
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? A gépemre win7 került,és a xsd fájlt-nyitó Pattern Maker for cross stitch programot nem engedi feltelepíteni.Csak XP-hez való van,és
az nem jó.
Előre is köszönöm.
Nekem is win7 van a gépemen és a Pattern Maker működik vele (4.0.4-es). De a PCStitch 10 is fut rajta. Próbáltad telepíteni, vagy csak e leírás alapján gondolod, hogy nem fut win7 alatt?
Alkotásaim: http://sharasgifts.blogspot.com
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni! Régóta szeretném a hímzővásznat kipróbálni (x szemeshez), de sajnos nem vagyok járatos az anyagok méretezésében. Két szállal szoktam hímezni, azt szeretem, ha szépen fedi a fonal az anyagot.
Amit kinéztem vászon: 1 cm/9 szál, 22 count, de van 1 cm/30 szál, 36 count.
Légyszi segítsetek, melyik az, amin kisebb lesz az x, és a két szál szépen fedi? (a 22 count-osra tippelek, de így nem merem megrendelni)
Előre is köszönöm a segítséget!!!
Halihó!
Érdeklődni szeretnék, Ti a Mill Hill gyöngyöket hol szerzitek be, illetve mit ajánlotok helyette?
Köszönöm a segítséget!
M
Lányok, az acufactumok milyen fonallal vannak bekódolva?
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)