Szia, Kazsuk!
Az a baj, hogy Te megnyitni akarod a bmp illetve jpg formátumú képeket, és azt nem lehet. Ha viszont importálod a progiba, akkor már menni fog a dolog, hiszen ez nem képnézegető, hanem mintakészítő, tehát "bele kell vinni" a képet. Tehát, File, Import, és a többi már menni fog...
Üdv: ÖregSam.![]()
Úgy élj, hogyha lepereg előtted életed filmje, legyen érdemes végignézned...
oké, akkor készítem
a fehér színt is jelölni fogja a kép, de ha fehér a kanava akkor nem kell kihímezni vele
s.
Angie,
ha a rapidról letöltötted, csak importálnod kell a képet
ott megadhatod, mennyi színből, mekkora legyen, milyen alakú... stb a hímzésed
Sok sikert hozzá![]()
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-22, 08:47 PM-kor Oka: összevonás
Sziasztok!
Van egy kis problémám a tegnap feltett óra-mintákkal. A zip file-os mintáknál a minta helyett csak szöveget és kockákat látok. Mit csinálok a mentésnél rosszul?
Van valakinek Nancy Spruance mintája?
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-22, 08:52 PM-kor Oka: összevonás
Szia, angie700!
Nagyon szívesen, priviben megy egy rövid tájékoztató, de ha konkrét kérdésed van, az gyorsabb...
Természetesen tudom, hogy nincs benne vírus, én is letöltöttem újra, megvizsgáltattam a NOD32 legfrissebb verziójával, akárcsak feltöltés előtt, csak van, aki egyé meggondolatlanul riogat másokat. Még törölhető ez a vaklármás üzenet, remélem, megtörténik, kár lenne megfosztani a többi társunkat ettől a remek progitól.
További szép napot, üdv: ÖregSam.![]()
Úgy élj, hogyha lepereg előtted életed filmje, legyen érdemes végignézned...
Sziasztok!
WXS kiterjesztésű fájlt milyen programmal lehet megnyitni?
Ez egy olyan kézimunkas program, amivel keresztszemes mintakat lehet kréalni (akar még fénykép - *jpg - utan is tudsz egy keresztszemes mintat alkotni a program segitségével). Nekem is megvan ez a program, de én megvettem. Nem tudom, hogy Mo-on hogyan hivjak, de megadom a francia nevét :
"Super Point de Croix Deluxe". Megadok egy link oldalt, ahol fel tudnad tolteni a 2005-os valtozatat :
http://www.top-logiciel.net/wfdownlo...22-lid-379.htm
Valoszinu ezzel a valtozattal csak ki tudnad nyitni a *wxs fajlokat. Ha valami problémad lenne (mivel francia nyelven van a weboldal), nyugodtan irjal egy e-mailt, s atkuldom *zip formaban szamodra.
Hol vetted Tralala termékeit ? Ezeket egy francia tervezo csinalja, idekint is sokan szeretik. Milyen mas francia tervezot ismertek Mo-on ?
hogy tudok én is feltölteni mintákatsegitsetek
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)