3. oldal, összesen 142 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 1417

Téma: Technikai kérdések és válaszok az Xszemes,ill. minden hímzéssel kapcsolatban

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    793
    2,517 alkalommal 288 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző erzsike820808 Üzenet megjelenítése
    szia ennek szeretném a leszámolható mintáját, mert nekem nem működik a pcstich ...
    előre is köszönöm

erzsike
    Ha elkuldod szamomra *pat formajat, akkor meg tudnam nézni a programommal a leszamolhato mintajat, szivesen segitek. Meg tudnam nézni a "wxs/pat" formaju mintakat.
    Kuldd el e-mailben egy eredeti format, s igy atteszem neked *pdf formaba.

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    166
    Köszönet
    513
    140 alkalommal 67 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Milyen programmal lehet a .xsd fájlokat megnyitni, megnézni? A programot honnan tudom letölteni hozzá?

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    793
    Idézet Eredeti szerző Sziget Ditty Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Milyen programmal lehet a .xsd fájlokat megnyitni, megnézni? A programot honnan tudom letölteni hozzá?
    2 program is le tudja olvasni ezt a fajta fajlt... Pattern Maker ill. "Super Point de Croix". Ha akarod, kuldd el a *xsd fajlodat e-mail-en (az enyémre), s megprobalom attenni neked *pdf formaba.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    793
    Idézet Eredeti szerző Sziget Ditty Üzenet megjelenítése
    Köszönöm szépen, már az nagy segítség, hogy elmondtad melyik program olvassa ezt a kiterjesztést! Jó lenne, ha nekem lehetne meg a progi, mert hosszú távon nem megoldás, hogy mindig megkérek valakit, hogy rakja át pdf-be.
    Ha irsz egy e-mailt szamomra, felteszem neked valahova a programot, s csak fel kellene toltened.
    De hidd el, nem zavar, ha atteszem *pdf formaba a fajlodat...

Regisztrált
    May 2009
    Hol
    Ukrajna
    Üzenet
    21
    Köszönet
    6
    9 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok
    Nagyon sok mintám van, de nem tudom, hogyan kell feltölteni. Lész szíves, segítsetek.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    793
    Idézet Eredeti szerző Hen27 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok
    Nagyon sok mintám van, de nem tudom, hogyan kell feltölteni. Lész szíves, segítsetek.
    Ide teszem a "feltoltés" link-jét, menjél ra, s olvasd végig amit mondanak... nem nehéz, s raadasul konnyen megértheto !
    Feltöltéshez segítség: #Itt található

Ha nem sikerulne, akkor menjél az elso oldalra ahol szintén megtalalod ugyanezt a linket. Remélem, sikerulni fog...

7. A következő tagok köszönték meg Elodie üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    793
    Idézet Eredeti szerző erzsike820808 Üzenet megjelenítése
    szia
    ha lehet próbáld még meg, mert örülnénk neki, megpróbálod esetleg az e-mail címemre : seherezade20@gmail.com
    és én is megpróbálom aztán felrakni.
    sok sikert
    e.
    Sziasztok !
    Végre sikerult World formaba tennem a feltoltési modszert erre a forumra. Remélem, hogy sikerülni fog !?
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-29, 11:01 AM-kor

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    166
    Köszönet
    513
    Köszönöm szépen!
    Mivel fested meg a fonalat? Vásznat festettem, de a munka során lekopott a festék. Nekem még gyakorolni kell.
    Szívesen veszek mindenféle tapasztalatot, tanácsot, 5letet!

quote=wzsazsa;1751021]Szia, csatolok egy mintakendőt, ezt szerintem meg lehetne csinálni. A szövegre nem tudok semmit, de azért kutakodok,hátha találok. Szerintem ezt lehet variálni akár ugy, hogy több szint használsz, vagy egy szinnek több árnyalatát, vagy multicolort, vagy saját festésü fonalat. Én is tervbe vettem ezt, majd karácsony után, valószinüleg egy szin több árnyalata lesz, de még az is lehet, hogy festek fonalat- még ugyan nem csináltam, de próba-szerencse.[/quote]

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    559
    Köszönet
    1,310
    4,944 alkalommal 576 üzenetét köszönték meg
    Szia, hát még én sem csináltam, csak fórumokon, blogokban olvastam. A vászonnál ugy tudom, hogy ki szokták sütni a sütőben, akkor nem kopik. Még tájékozodom én is.

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    166
    Köszönet
    513
    Sziasztok!

Engem továbbra is nagyon izgat a vászon és a fonal saját kezű festése.
    Légy szíves mondjátok el tapasztalatotokat, véleményeteket az otthoni festésről.

A nyáron festettem pirospaprikával. Elektromos sütőben sütöttem ki, mégis kopik az anyagról a festék hímzés közben. Ráadásul az illata sem valami kellemes ( Az anyag egy pici részen mintha megolvadt volna. Az idő múlásával rendeződtek a szálak, szinte már nem is látszik, de ezt a módszert nem alkalmazom többet.

Hagyma, krumpli héjával való festésről olvastam. Mekkora mennyiség kell ezekből? Viszont, ha az jut eszembe, hogy a padlizsán milyen erős színű levet enged sülés közben, lehet, hogy ez viszont jó lenne. Próbálta már valaki?

Milyen gyári festéket érdemes használni?
    Mi az, amit a ti tapasztalataitok alapján érdemes elkerülni?

Hu de sok kérdésem van. Köszönöm a türelmes tanácsaitokat, véleményeiteket.

3. oldal, összesen 142 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •