Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Milyen programmal lehet a .xsd fájlokat megnyitni, megnézni? A programot honnan tudom letölteni hozzá?
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Milyen programmal lehet a .xsd fájlokat megnyitni, megnézni? A programot honnan tudom letölteni hozzá?
Sziasztok
Nagyon sok mintám van, de nem tudom, hogyan kell feltölteni. Lész szíves, segítsetek.
Ide teszem a "feltoltés" link-jét, menjél ra, s olvasd végig amit mondanak... nem nehéz, s raadasul konnyen megértheto !
Feltöltéshez segítség: #Itt található
Ha nem sikerulne, akkor menjél az elso oldalra ahol szintén megtalalod ugyanezt a linket. Remélem, sikerulni fog...
Köszönöm szépen!
Mivel fested meg a fonalat? Vásznat festettem, de a munka során lekopott a festék. Nekem még gyakorolni kell.
Szívesen veszek mindenféle tapasztalatot, tanácsot, 5letet!
quote=wzsazsa;1751021]Szia, csatolok egy mintakendőt, ezt szerintem meg lehetne csinálni. A szövegre nem tudok semmit, de azért kutakodok,hátha találok. Szerintem ezt lehet variálni akár ugy, hogy több szint használsz, vagy egy szinnek több árnyalatát, vagy multicolort, vagy saját festésü fonalat. Én is tervbe vettem ezt, majd karácsony után, valószinüleg egy szin több árnyalata lesz, de még az is lehet, hogy festek fonalat- még ugyan nem csináltam, de próba-szerencse.[/quote]
Szia, hát még én sem csináltam, csak fórumokon, blogokban olvastam. A vászonnál ugy tudom, hogy ki szokták sütni a sütőben, akkor nem kopik. Még tájékozodom én is.
Sziasztok!
Engem továbbra is nagyon izgat a vászon és a fonal saját kezű festése.
Légy szíves mondjátok el tapasztalatotokat, véleményeteket az otthoni festésről.
A nyáron festettem pirospaprikával. Elektromos sütőben sütöttem ki, mégis kopik az anyagról a festék hímzés közben. Ráadásul az illata sem valami kellemes( Az anyag egy pici részen mintha megolvadt volna. Az idő múlásával rendeződtek a szálak, szinte már nem is látszik, de ezt a módszert nem alkalmazom többet.
Hagyma, krumpli héjával való festésről olvastam. Mekkora mennyiség kell ezekből? Viszont, ha az jut eszembe, hogy a padlizsán milyen erős színű levet enged sülés közben, lehet, hogy ez viszont jó lenne. Próbálta már valaki?
Milyen gyári festéket érdemes használni?
Mi az, amit a ti tapasztalataitok alapján érdemes elkerülni?
Hu de sok kérdésem van. Köszönöm a türelmes tanácsaitokat, véleményeiteket.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)