5. oldal, összesen 142 ElsőElső ... 23456781555105 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 1415

Téma: Technikai kérdések és válaszok az Xszemes,ill. minden hímzéssel kapcsolatban

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Szigetszentmiklós
    Üzenet
    60
    Köszönet
    1,277
    721 alkalommal 80 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Sziget Ditty Üzenet megjelenítése
    Szia!
    Próbáltam én már mindent, a google fordítóját is.
    Van linkem, de nem értem, hogy mit és hogyan kell csinálnom

Segítenél? Tudod, úgy szőke nőcis módon.....

Azaz igazság,hogy az Ifolderről sehogy sem tudtam letölteni én sem,de nagyon sok a Depositfile-on vagy más letöltő oldalon is fenn van.Van olyan ami két-három oldalra is fel van töltve.Én személy szerint kevés kizárólag Ifolderre feltöltött lappal találkoztam.

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    167
    Köszönet
    523
    141 alkalommal 68 üzenetét köszönték meg
    Szia!

Nekem is sikerült már más oldalról is leszednem a keresett anyagot, amit először az ifolder-en találtam. De olyan jó lenne, ha nem kellene plusz időt, energiát fordítani annak az 1 újságnak, mintának a keresésére. .......Az idő alatt hímezhetnék, varrhatnék.

Én most patchwork (foltvarrás) újságokat, mintákat is keresek, ami még lassabban megy, mert bár alig ismerek ilyen site-ot, ami meg van, több oldalt végig kell néznem. Baromi sok idő.

Idézet Eredeti szerző koka1220 Üzenet megjelenítése
    Azaz igazság,hogy az Ifolderről sehogy sem tudtam letölteni én sem,de nagyon sok a Depositfile-on vagy más letöltő oldalon is fenn van.Van olyan ami két-három oldalra is fel van töltve.Én személy szerint kevés kizárólag Ifolderre feltöltött lappal találkoztam.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Szigetszentmiklós
    Üzenet
    60
    Köszönet
    1,277
    721 alkalommal 80 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Sziget Ditty Üzenet megjelenítése
    Szia!

Nekem is sikerült már más oldalról is leszednem a keresett anyagot, amit először az ifolder-en találtam. De olyan jó lenne, ha nem kellene plusz időt, energiát fordítani annak az 1 újságnak, mintának a keresésére. .......Az idő alatt hímezhetnék, varrhatnék.

Én most patchwork (foltvarrás) újságokat, mintákat is keresek, ami még lassabban megy, mert bár alig ismerek ilyen site-ot, ami meg van, több oldalt végig kell néznem. Baromi sok idő.
    Azon az oldalon,amiről eddig beszéltünk,a Mirknig-en rengeteg pathwork újságot láttam,és a Picasa webalbumok között is szerintem milliót találhatsz.A Mirknigen én nem használtam keresést,hanem a Hobbi kategóriában böngészgetek....

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    7
    Köszönet
    98
    918 alkalommal 46 üzenetét köszönték meg

Segítség!

Sziasztok!

Először is Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok.Szeretném a segítségeteket kérni. Olyan programot keresek, amivel jpg fájlokat pdf dokumentummá lehet szerkeszteni. Szeretném a meglévő mintáimat átalakítani, és szerintem praktikusabb lenne pdf-ben, mint jpg-ben. Előre is köszönöm a segítségeteket.

Dóri

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Nagyszentjános
    Üzenet
    147
    Köszönet
    1,439
    2,693 alkalommal 271 üzenetét köszönték meg
    tudna valaki ajánlani xsd formátumú fájlok megnyitására alkalmas- lehetőleg ingyenesen letölthető - programot? Előre is köszönöm!

Nagyon boldog, minden elképzelhető jóban és szépben,valamint vidámságra okot adó eseményben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves fórumozónak!

Regisztrált
    Feb 2007
    Üzenet
    40
    Köszönet
    424
    5,930 alkalommal 200 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző csékata Üzenet megjelenítése
    tudna valaki ajánlani xsd formátumú fájlok megnyitására alkalmas- lehetőleg ingyenesen letölthető - programot? Előre is köszönöm!

Nagyon boldog, minden elképzelhető jóban és szépben,valamint vidámságra okot adó eseményben gazdag új esztendőt kívánok minden kedves fórumozónak!
    Szia!

Az .xsd formátumú fájlokat a Pattern Maker Viewer programmal tudod megnézni.
    Nekem van egy változatom azt feltöltöm.

Üdv:
    Cat
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-27, 06:01 AM-kor

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    Szeged
    Üzenet
    8
    Köszönet
    4
    230 alkalommal 59 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Találtam egy nagyon jó - szerintem- fonáltárolási lehetőséget. Most már csak egy jó szaki kellene aki megcsinálná.
    További szép napot!

Idézet Eredeti szerző zelinum Üzenet megjelenítése
    Szia, ismerek fás, jó szakembereket, igaz nagyon elfoglaltak, ja és szegediek ráadásul...
    Pontosan melyik tároló doboz típus tetszik?
    Nem ígérem 100%-ra, hogy sikerül rábírnom őket arra, hogy megcsinálják, de ha mondod melyik tetszik, azt 100%-ra ígérem, hogy megkérdezem őket, hogy tudják e vállalni.

Az a doboz érdekelne, amelybe több rekeszt lehetne tenni fonáltárolás céljából. (a kép jobb alsó részén)
    Előre is köszönöm, az is érdekelne kb. mennyibe kerülne egy ilyen vagy hasonló. A lényeg hogy jó sok fonalat lehessen benne tárolni, na és egyéb kiegészítőket, mint pld. tű, olló....stb.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-29, 11:01 AM-kor

8. A következő tagok köszönték meg dany77 üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2007
    Üzenet
    40
    Köszönet
    424
    5,930 alkalommal 200 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző feketécske Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek. Letöltöttem kedvenceimet, az LHN mintákat, de amikor megnyitom őket, olyan aprók, szinte alig láthatóak, nagyítással pedig olvashatatlanná válik a minta. Mit tehetnék, hogy ki is tudjam varrni őket? Amúgy nagyon hálás vagyok a sok gyönyörű, régóta vágyott mintáért, nem tudtam, hogy gondolatolvasó emberkék is vannak köztünk .
    A választ előre is köszönöm!
    Szia feketécske!

A képekre rá kell kattintani és megnyílik egy ablak, a képre jobb klikk és Kép mentése más néven..., így megfelelő méretben tudod lementeni a képeket.

Cat

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Pomáz
    Üzenet
    19
    Köszönet
    5
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Liszabon, én úgy szoktam, hogy szappanos vízzel átmosom, kicsavarom és még nedvesen vasalom. Teljesen sima lesz, és kikeményedik az anyag.
    Ezt még Bulgáriában egy profi goblenes mondta.

11. A következő tagok köszönték meg Monacs üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Sopron
    Üzenet
    336
    Köszönet
    1,245
    5,219 alkalommal 369 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok Csajok,
    Tudnátok nekem abban segíteni, hogy milyen tárolási/cipelési módot használtok a hímző cuccnak, ha utaztok valahova? Mi sokat rohangálunk, és gyakran viszem is magammal a hímeznivalót, de már nagyon szeretnék valami kulturált módot találni rá. Találtam a neten kimondottan hímző utazó táskát, de horror áron...
    Nem tud valaki valami mást, elérhetőt, megfizethetőt? És ha igen, hol?
    Köszönöm a válaszokat,
    Adri

5. oldal, összesen 142 ElsőElső ... 23456781555105 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •