7. oldal, összesen 142 ElsőElső ... 456789101757107 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 61-tól/től 70-ig összesen 1417

Téma: Technikai kérdések és válaszok az Xszemes,ill. minden hímzéssel kapcsolatban

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Sopron
    Üzenet
    336
    Köszönet
    1,245
    5,220 alkalommal 369 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző liszabon Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Tudna valaki segíteni, hogyan kell hímzett könyvjelzőt eldolgozni úgy, hogy a hátoldala is elfogadható legyen? Kirojtozva nekem sajnos nem tetszik, valami más megoldást szeretnék, ami illik egy komoly mintához. Előre is köszönöm az ötleteket.
    Szia,
    Én mindig egy, a minta színéhez illő filcdarabot varrok a hátára.

Regisztrált
    Sep 2009
    Hol
    Baranya
    Üzenet
    180
    Köszönet
    706
    993 alkalommal 130 üzenetét köszönték meg
    [quote=Hajni1967;1914678]
    Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tudtok-e segíteni hol lehet beszerezni ilyen " akasztót" ami például ezt a képet is tartja. Itt a környéken már mindenütt néztem, ahol a fonalakat veszem, de sehol sem tudtak segíteni.

Szia Hajni!

Az ilyen akasztókat "BANNER"-nek hívják. Szinte az összes keresztszemes webáruház honlapján megtalálod őket a szivárvány minden színében és a legkülönbözőbb mintákban. Érdemes több helyen is körülnézni, mert ugyanazt igen-igen eltérő árakon kínálják.
    Jó keresgélést!

Regisztrált
    Nov 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    28
    Köszönet
    10
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Köszönöm a könyvjelző megvarrásához az ötleteket. A neten egy oldalon olvastam, hogy dupla szélesre hagyott anyagot varrjam össze fordítsam ki(ez már érdekes problémákat vet fel lévén keskeny a könyvjelző és szerintem összegyűrődik a minta) de azt nem írta, hogy a két végével mi lesz. Tűrjem be és rejtett varrással dolgozzam el?? Eddig a filces hátlap tűnik számomra a legegyszerűbbnek. A rejtett varrásra még rá kell keresnem a neten, mert többen ajánlottátok és még nem tudom, hogy fogom a gyakorlatban kivitelezni) Még egyszer nagyon köszi a gyors és remek ötletekért.

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Magyarország, Nógrád megye
    Üzenet
    42
    Köszönet
    18
    62 alkalommal 19 üzenetét köszönték meg
    [quote=Jutta80
    Az ilyen akasztókat "BANNER"-nek hívják. Szinte az összes keresztszemes webáruház honlapján megtalálod őket a szivárvány minden színében és a legkülönbözőbb mintákban. Érdemes több helyen is körülnézni, mert ugyanazt igen-igen eltérő árakon kínálják.
    Jó keresgélést! [/quote]

Köszönöm szépen Így már sokkal könnyebb a keresés, ha tudom a nevét mit keresek. A keresztszemezés " elméleti" része abszolút kimaradt nálam, én csak meglátom, beleszeretek, megveszem, kivarrom, és a környékünkön annyira szűk a választék, hogy a boltokban nagyon nehéz a meglátni és megszeretni.
    Még egyszer köszi, megyek keresem.

Üdv:
    Hajni

Regisztrált
    Sep 2009
    Hol
    Szerencs
    Üzenet
    32
    Köszönet
    10,182
    255 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Köszönöm a segítséget! Tényleg az lehetett a hiba, mert az újbóli letöltéskor már benne volt. De jó, megint tanultam valamit...
    Idézet Eredeti szerző Cat Üzenet megjelenítése
    Szia!

Letöltöttem a feltöltött fájlt és nekem benne van a könyvtárban. Kérlek töltsd már le még egyszer, mert előfordulhat, hogy letöltéskor sérült a fájl. Ha nem működik, akkor írj és feltöltöm újra.

Cat

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Homorúd
    Üzenet
    17
    Köszönet
    3
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem mint kezdő keresztszemezőnek.Van fenn egy régi Magyarország minta amit gondoltam megcsinálok.Ki is nyomtattam de azt írja 11 öltés egy centis zöld anyagon de én sajnos ilyen anyagot az internetten találtam aminek 9000.- ft métere amit kicsit sokkal ok.Azt kérdezném meg lehet másik anyagon is varrni ami olcsobb és hogy ugyan úgy fog-e kinézni?Vagy valakinek van e ilyen esetre van valami ötlete,vagy másik mint nincs valakinek mármint minta .Elöre is köszi a segítséget.

ÜDV:Tné Judit

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    somogy
    Üzenet
    20
    Köszönet
    3
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző tné Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem mint kezdő keresztszemezőnek.Van fenn egy régi Magyarország minta amit gondoltam megcsinálok.Ki is nyomtattam de azt írja 11 öltés egy centis zöld anyagon de én sajnos ilyen anyagot az internetten találtam aminek 9000.- ft métere amit kicsit sokkal ok.Azt kérdezném meg lehet másik anyagon is varrni ami olcsobb és hogy ugyan úgy fog-e kinézni?Vagy valakinek van e ilyen esetre van valami ötlete,vagy másik mint nincs valakinek mármint minta .Elöre is köszi a segítséget.

ÜDV:Tné Judit
    Nyugodtan varhatod másik anyagra is, csak arra figyelj, hogy négyzetes legyen az anyag, tehát amit kongré-ként árulnak viszonylag olcsón azt ne használj, viszont az aida tökéletes. Legfeljebb kisebb, vagy nagyobb lesz centiben az elkészült kép.
    Jó öltögetést!

Regisztrált
    May 2006
    Üzenet
    23
    Köszönet
    486
    1,786 alkalommal 63 üzenetét köszönték meg
    Hát, zip formátumban nem nagyon akarja szeretni a csatolásmanager. Tud valaki segíteni pdf kreáló programmal?

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    793
    2,517 alkalommal 288 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Csipke Üzenet megjelenítése
    Hát, zip formátumban nem nagyon akarja szeretni a csatolásmanager. Tud valaki segíteni pdf kreáló programmal?
    Szia csipke !
    Milyen nagysagu a zip formad ? Mert lehet, hogy nagy a mérete s ezért nem fogadja el a "csatolasmanager".
    Tudnék segiteni neked... kuldd el nekem az e-mail-emre, beteszem pdf formaba (ha nem sok oldalrol van szo).

Regisztrált
    Apr 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    0
    Köszönet
    2
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző manyo72 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok Lányok,

Találtam ezt a Bent Creek fájlt. Sajnos tele van .pat kiterjesztésű fájlokkal, amiket én nem tudok megnyitni.
    TUDNÁTOK SEGÍTENI?

A .pat kiterjesztésű fájlokhoz használható PCStitch-ről ezen az oldalon olvashatsz, ill. a viewer letölthető. (már ez is többször szerepelt)
    Csatolnám is az egyszerűség kedvéért, de egy 9 MB rar-t már nem enged feltenni.

pearl

7. oldal, összesen 142 ElsőElső ... 456789101757107 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •