8. oldal, összesen 142 ElsőElső ... 5678910111858108 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 71-tól/től 80-ig összesen 1417

Téma: Technikai kérdések és válaszok az Xszemes,ill. minden hímzéssel kapcsolatban

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Sárospatak
    Üzenet
    53
    Köszönet
    40
    164 alkalommal 36 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző manyo72 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok Lányok,

Találtam ezt a Bent Creek fájlt. Sajnos tele van .pat kiterjesztésű fájlokkal, amiket én nem tudok megnyitni.
    TUDNÁTOK SEGÍTENI?
    Szia

Ha mág nem előzött meg senki: a .pat kiterjesztést egy ingyenesen letölthető nézegetővel is meg tudod nézni, írd be a keresőbe, hogy PCStich, és ott a honlapon találsz majd egy pmviewer-t......remélem ez alapján megtalálod.....ha mégse, akkor küldök majd neked priviben egy linket))))

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    790
    2,517 alkalommal 288 üzenetét köszönték meg

DMC - Achor szinkódok

Idézet Eredeti szerző wzsazsa Üzenet megjelenítése
    Szia Tné. Ez egy olyan készlet, amelyhez a gyártó nem adott meg szinkódokat, csak mellékelte a fonalakat, amelyeknek - mármint a fonalaknak sorszámot adott. Az a valaki, aki már ezt kihimezte, a szinek alapján beazonositott a kódszámokat. Ezek a DMC kódszámok vannak az első oszlopban, utána 1-20-ig az jelenti, hogy összesen 20 szinre van szükség a minta kivarrásához. az 1/6 az jelenti, hogy abban az oszlopban lévő szinekből egy szállal kell dolgozni, a 2/6 az, hogy kétszállal. És a végén van még egy 1/6, ami azt jelenti, hogy abból a szinból egy szállal kell a konturt késziteni. Remélem igy már érthető, valami nem tiszta, irj nyugdotan, szivesen válaszolunk neked. (Mindenki volt kezdő) Üdv. Zsuzsa
    Zsuzsa... "zuzanka1" azt irta, hogy Anchor kodokkal van készitve a musical sampler (684.o - 6839-es hozzaszólas). Tehat nem DMC kódokról van szó !

Itt megadom nektek ismét a DMC - Anchor szinkódokat egy tablazatban. Igy könnyen meg tudjatok keresni a megfelelő szamot (akar DMC ill. Anchor szinekről van szó). Hasznat vehetitek egyszer...
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-29, 11:01 AM-kor

3. 2 tag köszönte meg Elodie üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Sopron
    Üzenet
    336
    Köszönet
    1,245
    5,219 alkalommal 369 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Kispamcsi Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Eddig még nem töltöttem fel erre az oldalra képeket. Tudtok abban segíteni, hogy a gépemről hogyan tudok mintákat feltölteni? Előre is köszönöm!

Pamcsi
    Szia,
    részletes válasz-kicsi gémkapocs jellel bele tudsz lépni a csatolásmanagerbe-fájl kiválasztása-feltöltés-ha feltöltötte, üzenet küldése, és így már könnyen fel tudod tölteni a fájlokat.
    Légyszi az üzenet címébe írd be a minta nevét, hogy később könnyebb legyen keresni. Illetve még annyi, hogy ha lehet, nézd át az oldalakat, hogy nincs-e már fent a minta, amit szeretnél feltenni.
    Köszi

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    790

DMC - Anchor kodok

Idézet Eredeti szerző tné Üzenet megjelenítése
    Köszönöm nagyon örülök ennek a táblázatnak.Letöltöttem és néztem de a második oldaltól szerintem nem stimmel valami,megnézed nekem mert nálam onnan egy kicsit összevisszaság van.
    Tné Judit
    Szia Judit ! Itt küldöm a masik tablazatot, ami sokkal egyszerübb... bocsi a tévedésemért. Nem a 699. oldalon lévö tablazatot akartam elküldeni.
    Remélem, hogy ezt majd tudjatok hasznalni !?

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Homorúd
    Üzenet
    17
    Köszönet
    3
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Elodie Üzenet megjelenítése
    Szia Judit ! Itt küldöm a masik tablazatot, ami sokkal egyszerübb... bocsi a tévedésemért. Nem a 699. oldalon lévö tablazatot akartam elküldeni.
    Remélem, hogy ezt majd tudjatok hasznalni !?
    Szia Elodie!

Köszönöm az új táblázatot itt minden stimmel.De egyébként a másik milyen táblázat volt?

Tné Judit

Sziasztok !

Véleményt és javaslatokat kérnék.Szeretnék egy "Házi Áldás " hímezni van piros vásznam ti milyen színű hímzőfonallal varrnátok ki?Én fehér és fekete színre gondoltam .Vagy inkább vegyek fehér alapot és piros és fekete színnel varrjam?Várom a javaslatokat és a véleményeket előre is köszönöm!

Tné Judit
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-26, 11:51 PM-kor Oka: összevonás

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    790
    Idézet Eredeti szerző tné Üzenet megjelenítése
    Szia Elodie!
    Köszönöm az új táblázatot itt minden stimmel.De egyébként a másik milyen táblázat volt?
    Tné Judit
    Nos a 699. oldalon lévö tablazatot mar jo par honappal elötte kezdtem készitgetni, mivel sokkal érdekesebb ha olyan szinkodok vannak DMC és Anchor között ahol lathatod a szineket is. Egy jo weboldalrol vettem le öket, de elég sok munka kell hozza mig egyszer elkészül. Ha csak bemasoltam volna "brut" formaban a dokument Word-be, akkor legalabb 50 oldal ett volna, s persze nehezen attekinthetö. Ezért is gondoltam, hogy at kellene alakitani, hogy olvashatobb legyen. Talan egyszer befejezem...

Örülök, hogy hasznat tudjatok venni az egyszerübb valtozatanak. Jo himzést mindenkinek !

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    559
    Köszönet
    1,310
    4,938 alkalommal 576 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Elodie Üzenet megjelenítése
    Nos a 699. oldalon lévö tablazatot mar jo par honappal elötte kezdtem készitgetni, mivel sokkal érdekesebb ha olyan szinkodok vannak DMC és Anchor között ahol lathatod a szineket is. Egy jo weboldalrol vettem le öket, de elég sok munka kell hozza mig egyszer elkészül. Ha csak bemasoltam volna "brut" formaban a dokument Word-be, akkor legalabb 50 oldal ett volna, s persze nehezen attekinthetö. Ezért is gondoltam, hogy at kellene alakitani, hogy olvashatobb legyen. Talan egyszer befejezem...

Örülök, hogy hasznat tudjatok venni az egyszerübb valtozatanak. Jo himzést mindenkinek !

Hű, Elodie, ez óriási munka, hálás köszönet érte - azt hiszem mindenkitől kijár ez neked. Remélem lesz időd és kitartásod, hogy befejezd. Köszönjük!

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Szeged
    Üzenet
    7
    Köszönet
    0
    8 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    szia, ne haragudj, tudnál segíteni, hogy a Pat-a-cake-et hogy lehet magyarul fordítani?
    előre is köszönöm, fontos lenne

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    France
    Üzenet
    418
    Köszönet
    790
    Idézet Eredeti szerző vallie Üzenet megjelenítése
    szia, ne haragudj, tudnál segíteni, hogy a Pat-a-cake-et hogy lehet magyarul fordítani?
    előre is köszönöm, fontos lenne
    Attol függ, hogy milyen nyelven van irva (angolul és franciaul is a "cake" = süteményt jelent).

Pontosan igy volt leirva ahogy irtad ? Furcsanak tünik a kifejezés, nem maradt le egy betü (pate pl.) ?

1) A "pat" végzödés, az egy dosszié informatikai végzödése is. Sok xszemes mintat ezzel készitenek el, s vannak programok amik kinyitjak ezt a végzödést.
    Ha viszont erröl lenne szo, akkor "a cake = egy sütemény"-ként fordithatnank a jelentését.

2) A "Pat" pedig mast is jelenthet, talan egy becenév (a Patricia keresztnévnek itt Fr.o-ban "Pat" a beceneve).

Talan igy lehetne forditani : "Pat süteménye". Nem akarok butasagot irni, biztos, hogy masok is segiteni fognak neked.

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Homorúd
    Üzenet
    17
    Köszönet
    3
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Megpróbálok egy táblázatot amit találtam feltenni.Mouliné színek vannak rajta és átváltó hozzá DMC és Anchorra.

Táblázat fonalhoz ha sikerült

8. oldal, összesen 142 ElsőElső ... 5678910111858108 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •