3. oldal, összesen 21 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 203

Téma: Uralkodáson alapuló kapcsolatokról,dirigálós és zsarnok férfiakról ill.nőkről

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,921
    Köszönet
    15,136
    21,332 alkalommal 3,697 üzenetét köszönték meg
    Lehet el is verte, mikor vége lett, azóta más felesége. Hogy otthon mi volt, azt nem tudom, normális családnak tűntek.
    “Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)

MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
    ** működik a régi CHAT **

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    12 alkalommal 9 üzenetét köszönték meg
    Olvastam ezzel kapcsolatos szakirodalmakat.Ezeket a dolgokat otthonról is lehet hozni.
    Én nem tartom egészségesnek az első 1-2 pasinál ledekkolni.Igenis legyen összehasonlítási alapja az embernek.Nekem is ,,ki kellett próbálni jó párat mire megtaláltam a kedvesem".Kaptam megjegyzéseket,hogy sok pasim volt de úgylátszik megérte válogatni.Most nemazt mondom,hogy fűvel -fával legyen a nő de legyen pár.Nekem nem az első pasim volt ilyen még jó.Az gáz ha az első ilyen.

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,921
    Köszönet
    15,136
    Idézet Eredeti szerző Zitacica79 Üzenet megjelenítése
    Valahol azis igaz,hogy a családtagjaink nemválogathatjuk meg és az osztálytársainkat,munkatársainkat sem de a párunkat valahol igen.
    Családtagot ugyan nem, de egy bizonyos kor után az ember a saját életét élheti, nem függ a "rokonoktól", osztálytársat, munkatársat lehet váltani, ha más iskolát, vagy munkahelyet keresünk. Tőlünk is sok függ, mennyit bírunk elviselni. Vagy mennyit kell elviselni. És ha kell, miért kell. Mi állít meg abban, hogy változtassunk a helyzeten. Mérlegre a valóságot...
    “Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Idézet Eredeti szerző AndiC Üzenet megjelenítése
    Lehet el is verte, mikor vége lett, azóta más felesége. Hogy otthon mi volt, azt nem tudom, normális családnak tűntek.
    Sok nőnek olyan alacsony az önértékelése van,hogy nem mer szakítani mert úgyse talál jobbat vagy ha gyerek van akkor meg fél mit gondolnak mások ha nem tűr a gyerek miatt.Vannak olyan esetek mikor nincs következménye a szakításnak előre láhatóan de mégse.

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,921
    Köszönet
    15,136
    Olvastam ezzel kapcsolatos szakirodalmakat.Ezeket a dolgokat otthonról is lehet hozni.
    Én nem tartom egészségesnek az első 1-2 pasinál ledekkolni.Igenis legyen összehasonlítási alapja az embernek.Nekem is ,,ki kellett próbálni jó párat mire megtaláltam a kedvesem".Kaptam megjegyzéseket,hogy sok pasim volt de úgylátszik megérte válogatni.Most nemazt mondom,hogy fűvel -fával legyen a nő de legyen pár.Nekem nem az első pasim volt ilyen még jó.Az gáz ha az első ilyen.
    Ha Neked most jó, boldogok vagytok együtt, ne törődj vele, hogy mit mondanak a sok pasidról, lehet irígyek, ha látják, milyen jól megvagytok.

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,921
    Köszönet
    15,136
    Sok nőnek olyan alacsony az önértékelése van,hogy nem mer szakítani mert úgyse talál jobbat vagy ha gyerek van akkor meg fél mit gondolnak mások ha nem tűr a gyerek miatt.Vannak olyan esetek mikor nincs következménye a szakításnak előre láhatóan de mégse.
    Sajnos így van. Rengeteg ilyen nő van, meg akik anyagiak miatt nem mernek szakítani.

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Családtagot ugyan nem, de egy bizonyos kor után az ember a saját életét élheti, nem függ a "rokonoktól", osztálytársat, munkatársat lehet váltani, ha más iskolát, vagy munkahelyet keresünk. Tőlünk is sok függ, mennyit bírunk elviselni. Vagy mennyit kell elviselni. És ha kell, miért kell. Mi állít meg abban, hogy változtassunk a helyzeten. Mérlegre a valóságot...
    Valahol igazad van csak iskolát váltani már nehezebb mint munkahelyet.Én olyan helyzetbe voltam,hogy általánosba egy év elveszett mert sokat hiányoztam .Elkezdtem egy szakmát tanulni amit otthagytam mert kiderült nem nekem való .Ez már két év.Következőt ahol öt évig terror alatt voltam azt nem mertem otthagyni.Ottis jöttek a rosszindulatú kérdések .Mért jöttem át meg stb.?Öt évig halgattam:Ne pofázz vissza mert megverlek!!!!!!!!Az osztályfőnök is zsarolós,félelemkeltő,skatulyázós volt és ha valaki kilógott a sorból arra ő szált rá először.Ha valaki feleselt azt bukással fenyegette(matektanár) és a matektól mindenki félt meg sűrűn lehülyézett gúnyolt mások ellőtt diákokat.Volt aki otthagyta a sulit miatta.Ja és itt még a szülőnek is van beleszólása.
    Úgynézki mostanába nemis olyan ciki ha valakit utálnak a suliba ha ennyit beszélnek róla.

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,921
    Köszönet
    15,136
    Kedves Zita, át kellett volna menned egy másik iskolába, az első év után. Kifogtál egy szemét osztályt, szemét osztályfőnökkel, kevés a valószínűsége, hogy másutt is így lett volna. Sajnálom, hogy ilyesmiken keresztül kellett menned, szerintem szüleid megértettek volna az áthelyezéssel kapcsolatban. Szörnyű lehetett az az öt év.

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Kedves Zita, át kellett volna menned egy másik iskolába, az első év után. Kifogtál egy szemét osztályt, szemét osztályfőnökkel, kevés a valószínűsége, hogy másutt is így lett volna. Sajnálom, hogy ilyesmiken keresztül kellett menned, szerintem szüleid megértettek volna az áthelyezéssel kapcsolatban. Szörnyű lehetett az az öt év.
    Nagyon szépen köszönöm az együttérzésed.Sajnos a pedagógus is befolyásolni tudja a kiközösítést és nem feltétlen jó irányba.Annak idelyén magam hibáztattam.Azt hittem van valami rossz tulajdonságom amiről nemtudok.Igazad lehet mert mikor elkerültem onnan sehol nem volt annyi ellenségem mint középiskolába csak annyi amennyi másnak is és sehol nem fogtak rám dolgokat illetve nem korlátozták az akaratom mint ott.Sokáig nem mertem senkinek véleményt nyilvánítani mert féltem,hogy megvernek gondolom ez azoknak az éveknek a következménye.
    Sokáig azt hittem a kiközösítésért az egyén a hibás meg a terrorért is.Nemis beszéltem róla 9 évig mert cikinek tartottam.

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Nagyon szépen köszönöm az együttérzésed.Sajnos a pedagógus is befolyásolni tudja a kiközösítést és nem feltétlen jó irányba.Annak idelyén magam hibáztattam.Azt hittem van valami rossz tulajdonságom amiről nemtudok.Igazad lehet mert mikor elkerültem onnan sehol nem volt annyi ellenségem mint középiskolába csak annyi amennyi másnak is és sehol nem fogtak rám dolgokat illetve nem korlátozták az akaratom mint ott.Sokáig nem mertem senkinek véleményt nyilvánítani mert féltem,hogy megvernek gondolom ez azoknak az éveknek a következménye.
    Sokáig azt hittem a kiközösítésért az egyén a hibás meg a terrorért is.Nemis beszéltem róla 9 évig mert cikinek tartottam.
    A tanárt felis lehetett volna jelenteni a viselkedéséért

3. oldal, összesen 21 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •