Utoljára Zitacica79 módosította 2010-06-09, 07:06 AM-kor
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
Talán nem kel egyből beleesni a kapcsolatba főleg mikor létrejön a szerelem első látásra vagyis meglátni és megszeretni amibe nem hiszek.A sok ismerkedés sem garancia a jó kapcsolatra de vannak dolgok amiket bizonyos időn túl nem lehet elrejteni.Valamihez egy év sem kel hogy kiderüljön.
És a remény hal meg utóljára... ammen. Ha már tudják kezdettől fogva, milyen ember a partner, pláne ha a fentebbi leirásokhoz passzol, akkor minek mégis összekötni vele az életet? Ennyire leszűkitené a tudatot?
Mindenestre jobb garancia, mint az első látás.
“Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)
MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
** működik a régi CHAT **
Sajna nem divat a barátságból kialakult szerelem.Én a páromat két éve ismertem mielőtt összejöttünk és nemcsak látásból hanem barátkoztunk mikor összefutottunk.
Aki kezdettől fogva eltűri,hogy szemét a párja annak valószínű nemis volt normális kapcsolata.Szerintem aki megtapasztalja a jót az csak fölállít mgának egy mércét.
Személyes tapasztalatom,hogy azok a nők veszélyeztetettebbek akik otthon is ramaty háttérrel rendelkeznek.Vannak gonosz pasik akik kihasználják,hogy nincs kihez fordulnia a nőnek segítségért vagy nemszámíthat a szülőkre.
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-06-15, 08:30 AM-kor Oka: összevonás
Zitacica79Üdv,mindenkinek nagyon érdekes amit olvastam az az érdekes,
hogy velem is megtörtént már és valahogy nem lehet érteni mi
történik körülötted csak egy édes kapcsolatból rémálom lesz.
Mintha a jeleket amelyek nyilvánvalók elbagatellizálnánk és azt
gondoljuk,hogy ezzel megoldjuk vagy keressük a megfelelő pillanatot ami csak nem akar eljönni.
Csak ezt a kettős személyiséget nem értem hiszen tudja,hogy
kell helyesen és korrektnek lennie.Nekik csak önmagukkal van
problémájuk?
Rengeteg ilyen kapcsolatot látok férfi és női oldalról is ,és lehet
én is alkalmazok néhányat ,bár az az érdekes,hogy beszélgetek
barátnőimmel és hallok olyan manipulációkat ami fordított már
vissza féltékeny férjeket szelíddé.Vannak itt is fokozatok vagy
minden tekintetben zsarnokságról van szó?![]()
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-06-15, 08:31 AM-kor
Nem minden tekintetben.A zsarnokság lényege,hogy korlátozzák az akaratunkat.Ha önmagad adod annak mindíg negatív következménye van.Szerintem gyanús ha egy boldog kapcsolat egyik napról a másikra rémálommá változik.3 ilyen esetem volt és mindegyiknél egyik napról a másikra.Hirtelen elkezdett rámszolni minden apróságért,kötekedni,semmi se jó,dirigálni,lehordani mindennek,nem vagyok jó ebbe abba amabba,változtassak ezen meg azon mert nem tud elviselni.Megkel változnom,hogy jó legyek.Magyarul nem fogad el.Olyan hibakereső .És ezek ismétlődtek egyre sűrűbbek lettek.A többi pasimnál nem történt meg.Ezt az az ember tudja igazán felmérni akinek van összehasonlítási alapja és volt már nem féltékeny nem zsarnok pasija.A féltékenységnek is vannak fokozatai.Egészséges féltékenység van mindenkibe.Nagyobb féltékenység agresszióhoz vezethet meg korlátozásokhoz.Az én páromba is van egy egészséges féltékenység de nem korlátozott soha pl:hol voltál már?hova mész megint?stb.Járok kocogni,könyvtárba és nemszól pedig két gyerekes anyuka vagyok.Ha mégis számon kért nem bántó szándékkal hanem a gyerekek miatt.
Hmmm! Értem korlátozzák a szabadságod,nekem azzal volt
problémám,hogy addig a pontig fogad el amíg kettesben vagyunk.
Társaságban már nem szeretik ha te is előtérben vagy és ha igen
tesz egy olyan megjegyzést ami lekicsinylő mindezt úgy ,hogy
ha túllő a célon és megemlíted csak vicceltem a reakciója.
Gondolom ezek a dolgok nem egyik napról a másikra alakulnak
ki vagy mi nem vesszük észre?Az is érdekes,hogy ha ilyen emberrel találkozol és megemlíted a nemtetszésed akkor,még
te vagy túl érzékeny.![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)