5. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 234567815 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 203

Téma: Uralkodáson alapuló kapcsolatokról,dirigálós és zsarnok férfiakról ill.nőkről

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    12 alkalommal 9 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző dolphin3 Üzenet megjelenítése
    Hmmm! Értem korlátozzák a szabadságod,nekem azzal volt
    problémám,hogy addig a pontig fogad el amíg kettesben vagyunk.
    Társaságban már nem szeretik ha te is előtérben vagy és ha igen
    tesz egy olyan megjegyzést ami lekicsinylő mindezt úgy ,hogy
    ha túllő a célon és megemlíted csak vicceltem a reakciója.
    Gondolom ezek a dolgok nem egyik napról a másikra alakulnak
    ki vagy mi nem vesszük észre?Az is érdekes,hogy ha ilyen emberrel találkozol és megemlíted a nemtetszésed akkor,még
    te vagy túl érzékeny.
    Hát az már végkép gyanús ha nemszereti egy pasi ha egy nő az előtérbe van társaságba.Volt benne részem:,,
    Folytatom később....................
    Kétszer is volt ilyen.megszólaltam társaságába azt mondta ne szólaljak meg vagy elküldött mosogatni(képes volt
    eltávolítani mikor elkezdtem beszélgetni valakivel),sose teccett neki amiről beszélgetek,ellenőrízte miről beszélgetek(talán félt,hogy valakinek panaszkodok róla milyen szemét velem)Szerinte mindíg hülyeséget beszélek.Más emberek nem ilyennek írtak le engem.
    Volt mikor nem vállalt föl a társaságába és nélkülem járt discóba ahol elmesélte mindenkinek milyen éretlen és gyerekes vagyok na meg buta amik inkább rá illettek
    Az ilyet ott kel hagyni
    Utoljára Zitacica79 módosította 2010-06-13, 07:36 AM-kor

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Idézet Eredeti szerző Zitacica79 Üzenet megjelenítése
    Hát az már végkép gyanús ha nemszereti egy pasi ha egy nő az előtérbe van társaságba.Volt benne részem:,,
    Folytatom később....................
    Kétszer is volt ilyen.megszólaltam társaságába azt mondta ne szólaljak meg vagy elküldött mosogatni
    (képes volt
    eltávolítani mikor elkezdtem beszélgetni valakivel),sose teccett neki amiről beszélgetek,ellenőrízte miről beszélgetek(talán félt,hogy valakinek panaszkodok róla milyen szemét velem)Szerinte mindíg hülyeséget beszélek.Más emberek nem ilyennek írtak le engem.Nem volt öszhangban az énképemmel amiket mondott rám.
    Volt mikor nem vállalt föl a társaságába és nélkülem járt discóba ahol elmesélte mindenkinek milyen éretlen és gyerekes vagyok na meg buta amik inkább rá illettek.Valamilyen szinten meg lehet gyerekes egy 16-17 éves.Na meg mitől gyerekes valaki??????
    Az ilyet ott kel hagyni
    ezek a dolgok nem egyik napról a másikra alakulnak
    ki vagy mi nem vesszük észre?Az is érdekes,hogy ha ilyen emberrel találkozol és megemlíted a nemtetszésed akkor,még
    te vagy túl érzékeny.(Vagy azt ha nem tetszik neked valami akkor lehet változtati azaz szakítani de ha így fogja föl a dolgokat akkor tényleg csak lábtörlő vagy és nincsenek érzései irántad.Másik variáció ha valami neked nem tetszik úgy fölkapja a vizet,hogy abból nincs köszönet de az ilyen ember agresszióra hajlamos szerintem és nemérdemes vele foglalkozni.Ilyen csak azért jár veled,hogy villogjon.Illesz a ruhájához.Nem az embert nézi benned.)

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Nagyon jó lehet az a könyv ami reklámoz.Most jó árba is van.
    Leírja azokat az apró jeleket a kapcsolat elején ami elárulhatja azt,hogy egy férfi manipulálni akar.

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Budapest-Becs
    Üzenet
    22
    Köszönet
    2
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    En azt gondolom ez paros jatek a zsarnokhoz kell egy aldozat is jatszotarsnak. Ha az egyik kiszall a jatekbol a masik magaban nehezen folytathatja.

dolphin3 Vendég
    Idézet Eredeti szerző kivancsi2010 Üzenet megjelenítése
    En azt gondolom ez paros jatek a zsarnokhoz kell egy aldozat is jatszotarsnak. Ha az egyik kiszall a jatekbol a masik magaban nehezen folytathatja.
    Teljesen igazad van,szerintem azért van itt ez a topic,hogy
    aki ilyen helyzetbe került , nyissa ki a szemét és
    változtasson rajta

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Idézet Eredeti szerző kivancsi2010 Üzenet megjelenítése
    Tudom ez nem korfüggő de tapasztalatom,hogy a fiatal nők a hajlamosabbak 25 év alatt áldozattá válni mert még nagyon nagy a tűrő képességük és jobban hisznek a változásokban.

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    Szolnok
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg

áldozat kora

Tudom ez nem korfüggő de tapasztalatom,hogy a fiatal nők a hajlamosabbak 25 év alatt áldozattá válni mert még nagyon nagy a tűrő képességük és jobban hisznek a változásokban.
    Sajnos ez szerintem inkább alkati kérdés és nem függ sem a kortól, sem a nemtől. Az egyén lelki beállítottsága, határozottsága és szocializációja jóval többet nyom a latban és vannak olyan kapcsolati helyzetek, pl. esetleges szakítás, válás, amikor felerősődnek ezek a hajlamok vagy tendenciák.

Regisztrált
    Apr 2010
    Hol
    Mezőberény
    Üzenet
    109
    Köszönet
    9
    Idézet Eredeti szerző pcsaba Üzenet megjelenítése
    Sajnos ez szerintem inkább alkati kérdés és nem függ sem a kortól, sem a nemtől. Az egyén lelki beállítottsága, határozottsága és szocializációja jóval többet nyom a latban és vannak olyan kapcsolati helyzetek, pl. esetleges szakítás, válás, amikor felerősődnek ezek a hajlamok vagy tendenciák.
    Ez igaz meghát milyen erős az ember akarata és önbizalma.Számít azis mit hozott otthonról mert ha otthon is már alárendelt szerepbe volt az illető és nemkapott elég önbizalmat akkor nehéz kimászni a kupicából.

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    22
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Kortársaim között a legstabilabb kapcsolatot egy zsarnoki nő és egy papucs srác alkotta. Elgondolkodtató...

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    25
    Köszönet
    8
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Ehhez is kettő ember kell mint minden kapcsolathoz.
    Ha elviseled azt, hogy zsarnokoskodjanak feletted akkor úgy kell neked.

De elnézést kérek akkor tőled ha ilyen a beállításod és szereted ha uralkodnak feletted..

Ha meg más vagy és nem viseled el akkor pedig rajtad áll, hogy változtassál, tegyél ellene. Nem kell eltűrni a másik zsarnokoskodását.

5. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 234567815 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •