9. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 678910111219 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 203

Téma: Uralkodáson alapuló kapcsolatokról,dirigálós és zsarnok férfiakról ill.nőkről

Regisztrált
    Feb 2007
    Üzenet
    17
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Az én párom is szeret uralkodni, megszokta, hogy ő anyuci pici fia, sok mindent én intézek, nem ő, s ha valamiért nem rögtön ugrok, akkor én nem figyelek rá, nem segítek neki.:S

TH6777 Vendég
    Sztem azokban a kapcsolatokban...ahol is a topik cimében felsoroltak a dominensek...bocs,de azt gondolom kertészkedni kellene...vagyis ha tetszik..hanem a másiknak...ki kell tépni a gazt.., amíg nagyobb gyökeret nem ereszt...és nem hatalmasodik el teljesen...minden ember egy kapcsolatban...csak akkor fogja tudni...,hogy mi az ami elég...,ha önmaga megismeri....azt ami végül is több az elégnél...

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Magyarország Budapest
    Üzenet
    19
    Köszönet
    4
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Valakinek viselni kell azt a nadrágot!

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    itt és most
    Üzenet
    2,264
    Köszönet
    5,293
    4,164 alkalommal 1,601 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző cicamica58 Üzenet megjelenítése
    Valakinek viselni kell azt a nadrágot!
    Viseljék csak,viseljék csak...
    aztán mi úgy felnézünk rájuk,de úgy

Viccet félretéve,szerintem nem uralkodni kell egymáson,hanem egyetértésben megbeszélni mindent,és persze nagyon jó érzés,ha az a férfi,tényleg férfi,akire van miért felnézni,és bizony mindannyian elérzékenyülünk,ha "megvédelmeznek" bennünket,mondjuk szóban,vagy irásban,mert akkor olyan "gyengének" érezzük magunkat,és olyan kiszolgáltatottnak,és van egy igazi férfi,aki kiáll értünk,mellettünk..

Hiába vagyunk ott belül kemények,mégis a hiúságunkat jót tesz,ha törődnek velünk,mert ha ezt érezzük (és ez még szerelemmel is párosul),akkor a fellegekben tudunk járni!!

Hajrá férfiak!

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Magyarországon
    Üzenet
    43
    Köszönet
    40
    22 alkalommal 16 üzenetét köszönték meg
    Az én férjem cselédkönynek nézte a házassági anyakönyvi kivonatot. 18 évig tűrtem. Jó hülye voltam. De nem szidom. Én választottam. A válást is. Sokkal jobban érzem magam.

6. A következő tagok köszönték meg Málnavirág üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2010
    Hol
    RO-BH
    Üzenet
    978
    Köszönet
    781
    1,247 alkalommal 419 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    16
    Idézet Eredeti szerző Málnavirág Üzenet megjelenítése
    Az én férjem cselédkönynek nézte a házassági anyakönyvi kivonatot. 18 évig tűrtem. Jó hülye voltam. De nem szidom. Én választottam. A válást is. Sokkal jobban érzem magam.
    jaj ezt olyan aranyosan fogalmaztad meg Gratulálok, amiért ki tudtál mászni belőle.

Regisztrált
    Nov 2009
    Hol
    Magyarország, Pest megye
    Üzenet
    269
    Köszönet
    767
    310 alkalommal 142 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    1
    Idézet Eredeti szerző Málnavirág Üzenet megjelenítése
    Az én férjem cselédkönynek nézte a házassági anyakönyvi kivonatot. 18 évig tűrtem.
    ....
    ...nálunk meg egészen másképpen volt,
    mivel én voltam az, aki abban a hitben élt, hogy a házassági anyakönyvi kivonat az egyben a cselédkönyvem is....
    - olyan önként vállalt alapon működő.
    Nekem 28 év kellett, hogy rájöjjek, neeeem,
    talán nem így kell legyen.
    Az ember mindíg tanul valamit.
    "Hamis az az állítás, amely azt mondja csak te teremted saját valóságodat. Aki ezt állítja, az még nem tapasztalt eleget." /A./

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Magyarországon
    Üzenet
    43
    Köszönet
    40
    Azért be kell vallani, ezt belátni nem kis bátorság!!!!!!!!!!!!!!!

TH6777 Vendég
    Sztem egy kapcsolat "légkörét" mindkét fél teremti meg...ki ki a maga akarata szerint...és annak megfelelően szeretné irányitani...az a baj...,hogy sokan nem igazán vannak tisztába...,hogy a másik is emberből van mellette...azt gondolom..,hogy sokszor a problémák forrása...,hogy alapjáraton ...a ffiak ugy indulnak a kapcsolatukba...,hogy egy nő ingyenes mindenes...és igy "kutya kötelesége" párjának és annak...kénye-kedvére megfelelni...véleményem szerint egy kapcsolatban...ha hiányzik a helyes viselkedési morál oda-vissza...sajnos elég hamar "elsárkányosodik-kiskirályoskodik" a kapcsolat szférája...sokan hibáznak és mindkét nemre vonatkoztatom...,hogy a kezdeti nagy szerelem halványulásával...egy időben..képtelenek a másikat emberként...nőként-ffiként kezelni...nem tudják...,hogy meddig lehet engedni a porázon oda-vissza...,hogy a szabadsága a kapcsolatban...mindenkinek meglegyen...és ne csak az erősebb nem rángathassa folyton a pórázt....
    Azért nem szabad kihagyni...,hogy a ffiak alapjáraton uralkodni szeretnének a kapcsolatukban...igen hamar a mézes-mázos hetek elteltével...hiszen ez a kép gyerekkoruktól bennük él...hiszen azt látták...,hogy az apjuk is basáskodott és az anyjuknak..."Csend" volt a neve...tehát azt mondom...,hogy sajnos az emberek...BOCS...mintakövető "állatok".....és ha gyerekkorukból otthonról nem láttak...akár pozitiv...vagy negativ mintát...,akkor keresnek maguknak baromi gyorsan...egy vagy több... instant mintát....és sajnos erre a kapcsolatukban probálnak rátalálni...ami esetleg ezeket az instand kevergetéseket nem birja el...
    Azért embere válogatja....és manapság a nők is bizonyos szinten átléptek a ffiak sikjára...
    Sztem addig kell lépni és kifelé azokból a kapcsolatokból...ahol "az önkényuralom" halvány szele már lengedezik...amig viharokká nem erősödik...
    Sztem
    Azért szép a házasság..... valahol mindenki vágyik rá....,de
    tényleg sajnos.... sosem lehet tudni.... mit hozz az élet....
    viszont azért nő és ffi tehet...,hogy szebb legyen....
    Az a véleményem...,hogy csak az nem tud normálisan élni...és a kapcsolatában pláne... akik a televíziót..., a női-ffi magazinok értékrendendjét.... tartják magukra nézve mércének....
    Mindenkinek lévén felnőttekről van szó...el kellene tudja dönteni mit tesz abba a kapcsolatban...és azt is...,hogy mielőtt egyáltalán...kezdődik a kapcsolat...társat vagy házimindenest szeretne a másikban...,mert az utóbbihoz elég sok sok pénz kell...hisz a "bejárónők" ma már szép summáért tevékenykednek...
    Sztem egyre kevesebb ffival lehet normális és harmonikus kapcsolatot kialakitani...családot alapitani...és ez nem is az uralkodási hajlamuk miatt...véleményem...,hogy a nők nagy része nem akar cseléd lenni....és TELJESEN JOGOSAN...a ffiak hibája...,hogy fogalmi zavarokkal küzdenek...igy a társ fogalmát sem ismerik igazán...lehet jómagam sem...de nekem az a véleményem...,hogy az igazi társ az...., aki partner jóban...., rosszban...,akivel megosztozom... örömön és bánaton..., minden nehézségen....,és nem pedig az..., aki a másik után... fáradtan lerogy a kanapéra az egésznapi munkák után...és szedegeti a koszos holmiját....párja után..., vacsorát főz...., átnézi a gyerek leckéjét..., kivasal...., elmosogat és utána még szexis fehérneműben érzéki táncot lejt..., nehogymá fáradt uracskája más nő után loholjon....
    Sztem igen is képes tud lenni minden nő...aki rossz kapcsolatban él párjával...,hogy kilépjen abból...bármilyen nehéz is sok sok összetevő miatt...és ne vesse alá magát...a párja uralkodói akaratának...
    Se nő...sem férfi nem "cselédnek" született...és egy kapcsolatban ki kell zárni...az "ujvilági rabszolga tartás" minden kis szikráját is...nőknek és ffiaknak egyaránt...és persze nem elnyomás alatt élni...akár milyen szempontra hivatkozván...

11. A következő tagok köszönték meg TH6777 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Magyarországon
    Üzenet
    43
    Köszönet
    40
    Ez olyan szép..... mindjárt potyognak a könnyeim.................

Nem mondom én is vágytam erre a sok zöldségre, bocsi pózsaszínségre, de rá kellett jönnöm, hogy ez egy hülyeség. Ha elvárásaim vannak a másik felé, akkor kibe is szerettem bele?
    Ha olyanná válik, mint amilyennek ÉN elképzeltem, akkor nem is őt szeretem, hanem egy általam faragott bábot! Az egomat!!!
    Ha nem felel meg az elvárásaimnak, akkor szidi fogom, és meg leszek sértődve, hogy miért nem olyan. Aztán háborúba kezdek vele....és a háborúban ugye gyilkolászás is van...és ő már csak azért sem akar nkem megfelelni, tehát a háború egyre véresebb lesz.
    Szóval akkor most mi legyen?

El kell fogadni a másikat. De nem úgy, hogy bólogatok, és alárendelem magam. Ő legyen Ő, és én legyek ÉN.
    Tudom, ehhez két ember kell!!!

13. A következő tagok köszönték meg Málnavirág üzenetét:

9. oldal, összesen 21 ElsőElső ... 678910111219 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •