Szia!
Én wordbe szoktam beszúrni őket képként, sokszor több képet is egyszerre, így nyomtatom ki színesben és befóliázom, (laminálom) hogy tartós legyen.
Mekkora kocka alakú lapod van? Kicsi, vagy nagy?
Látszik, hogy nem olvastad a fórum elejét,mert ott kaphattál volna részletes ismertetőt... Kezdőknek az Ikeában kapható gyöngyöt ajánlom... vegyél hozzá kirakólap készletet is.
Én már 2. éve használom az iskolában, és még mindig bőven van benne lehetőség, nem korlátoz a 10 szín... Ha sikerül végre lefotózni, hozom majd a gyerekeim munkáit is, csodáljátok meg, mert igazán gyönyörű némelyik.
Tervezem, hogy amint lesz elég mű egy házi kiállításhoz, megcsinálom... addig is, legalább egy nagy faliújságot szeretnék kidekorálni velük. Remélem, a tanév végére már lesz annyi mű, hogy tele legyen vele a faliújság.
Ez a tevékenység nagyon jót tesz a gyerekek kreativitásának, finommotorikájának, és nem utolsó sorban a kitartás nagy fejlesztője!
Szia ! Nem tudok megnézni csatolt képek és hogyan ? Mert erdekelek ! Ha segitesz, koszonom !
Sziasztok!
Húsvéti tojáshoz képeket tudnátok nekem feltenni? sablont vettem a gyerekeknek, de ahhoz nem voltak képek.
előre is köszönöm
Judit
Szia
nekem ilyenek vannak, a netről gyűjtögettem, jó munkát![]()
Itt van még 2 és 2 pdf
Sziasztok!
Gyönyörűek ezek a vasalható gyöngyből készült képek, és én is kedvet kaptam hozzá (remélem a gyerkőcömnek is tetszeni fog). Egy kérdésem lenne, ladyb ajánlotta a kezdőknek az Ikeás gyöngykészletet, ami rendben is lenne, viszont azt kérdezném, hogy az milyen méretnek felel meg (midi vagy maxi) ?
Válaszotokat és a sok szép feltöltött anyagot is köszönöm!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)