Laura lett a lányom neve,mert minden nyelven érthető. A fiam neve Máté,mert nevének jelentése Isten ajándéka
A lányomnak a Veronika nevet adtuk hosszas tanakodás után. A magas és mély magánhangzók és a ritmusa miatt döntöttünk mellette. Nem bántuk meg, a lányom is szereti a nevét, és nagyon illik hozzá!
Laura lett a lányom neve,mert minden nyelven érthető. A fiam neve Máté,mert nevének jelentése Isten ajándéka
Sziasztok!
Az én fiaim neve Kevin és Roland! Mi megprobáltunk olyan nevet adni a gyerekeinknek, amit kevésbé lehet csúfoni! A másik dolog, hogy csak egy keresztnevet választottunk, hogy későbbiekben ne kelljen annyi névvel valamit aláírniuk!
Én pl. szerettem/szeretnék még egy gyerkőcöt, azaz egy kiscsajszit, de a párom már nem akar több gyereket,sajna
Olyan sok szép lány név van, nem is tudnám mit válasszak!
Sziasztok, és szép napot!
Szerintem az egyik legszebb lánynév a Lilla.
Én nagyon szeretném ha ikreket várnék majd, mikor itt lesz az idő, lánynevekben a Bíborka és a Boróka tetszik, fiúban Barnabás, és Boldizsár..
"Álmomban mint egy pillangót a hátán hordott a szél. Néha úgy érzem mégis a pillangó álmodott engem és nem én..." -ÁV.
Nekem az Izabella, vagy csak a ,,sima" Bella tetszik...
Én a gyermekeimnek a Botond, Áron, Emese neveket adtam.
Villő
Anna
Katica
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)