157. oldal, összesen 157 ElsőElső ... 57107147154155156157
Eredmények 1,561-tól/től 1,564-ig összesen 1564

Téma: Ha van esetleg valami kerdesed

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    25
    Köszönet
    25
    4 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Ebben a topicban: Problémád van a fórum kezelésével ? írd ide...

a 2863 és a 2865-ös hozzászólás ad némi támpontot a kérdésre...

2. A következő tagok köszönték meg dittaditta üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    hallalllalllalu
    Üzenet
    56
    Köszönet
    0
    540 alkalommal 55 üzenetét köszönték meg

fórum bookmark, mindig a legfrissebbet

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni: van-e arra mód, hogy olyan bookmarkot rakjak el a böngészőmben, ami egy adott fórumtéma legutolsó hozzászólására ugrik automatikusan? Most úgy használom, hogy pár hetente kitörlöm a bookmarkot, majd a fórumtéma legvégére lapozok és újra elmentem, de ez így nem túl XXI. századi megoldás

Ha valakinek van ötlete, előre is köszönöm.

VK

Regisztrált
    Jun 2006
    Hol
    - hol nem
    Üzenet
    4,667
    Köszönet
    1,017
    3,499 alkalommal 1,527 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző vkaroly Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni: van-e arra mód, hogy olyan bookmarkot rakjak el a böngészőmben, ami egy adott fórumtéma legutolsó hozzászólására ugrik automatikusan? Most úgy használom, hogy pár hetente kitörlöm a bookmarkot, majd a fórumtéma legvégére lapozok és újra elmentem, de ez így nem túl XXI. századi megoldás

Ha valakinek van ötlete, előre is köszönöm.

VK
    Nem egészen értem a kérdésed.
    A könyvjelző arra való, hogy egy adott - konstans - helyre ugorj.

Ha neked az kell, hogy a témák a legfrissebb hozzászólással kezdődjenek (időben csökkenő), azt a beállítások (jobbra fenn a kilépés gomb mellett) menüpont - opciük módosítása -Téma megjelenítési opciók - Téma megjelenítési mód: - helyen tudod beállítani.

Ha azt akarod, hogy a rendszer értesítsen ha egy téged érintő témához hozzászóltak, akkor téma lehetősége (fent kb középen) - feliratkozás - azonnali értesítés (e-mail-ben)-t választhatod.
    Legyen szép napod:

ÚJ TAGTÁRSAKNAK: MIELŐTT KÉRDEZEL, KÉRÜNK OLVASD EL !
    Fórumszabályzat

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    hallalllalllalu
    Üzenet
    56
    Köszönet
    0
    540 alkalommal 55 üzenetét köszönték meg
    Köszönöm a választ. A javasolt beállítások/opciók/stb. részt végigcsináltam és így műhödik, bookmarkolhatom már magát a fórumtémát, a legutolsó hozzászólás kerül a lap legtetejére. Igen ám, de szerintem fordítva működik, ezért nem ment nekem eddig, de nem nagyon foglalkoztam vele korábban. Ugyanis az időben csökkenő beállítás szerintem azt jelenti, hogy a legelső megjelenített hozzászólás áll a mosthoz a legközelebb (azaz a téma legfrissebb hozzászólása) és ahogy haladunk előre a megjelenített találatokban, egyre régebbiek jönnek elő. Csakhogy az időben csökkenő beállítás mellett a legelső mutatott hozzászólás a téma legeslegelső hozzászólása és nem a legutolsó. Most az időben növekvő beállítást használva érem el azt, amit a másik opcióval kellene. Ez valami bug vagy félrefordítás a fórummotorban (magyarul használom a fórumot)? A kérdés inkább költői, ha választ kapok rá, se tudok vele mit kezdeni, mindenesetre köszönöm, hogy egyáltalán válaszoltál.

VK

EDIT: a hivatkozott beálításoknál van egy segítség kérése link, ami egy híroldalra mutat, nem valami beépített helpre (és momentán a legelső hír egy hatalmas női feneket ábrázol ).

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •