Ebben a topicban: Problémád van a fórum kezelésével ? írd ide...
a 2863 és a 2865-ös hozzászólás ad némi támpontot a kérdésre...
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: van-e arra mód, hogy olyan bookmarkot rakjak el a böngészőmben, ami egy adott fórumtéma legutolsó hozzászólására ugrik automatikusan? Most úgy használom, hogy pár hetente kitörlöm a bookmarkot, majd a fórumtéma legvégére lapozok és újra elmentem, de ez így nem túl XXI. századi megoldás
Ha valakinek van ötlete, előre is köszönöm.
VK
Nem egészen értem a kérdésed.
A könyvjelző arra való, hogy egy adott - konstans - helyre ugorj.
Ha neked az kell, hogy a témák a legfrissebb hozzászólással kezdődjenek (időben csökkenő), azt a beállítások (jobbra fenn a kilépés gomb mellett) menüpont - opciük módosítása -Téma megjelenítési opciók - Téma megjelenítési mód: - helyen tudod beállítani.
Ha azt akarod, hogy a rendszer értesítsen ha egy téged érintő témához hozzászóltak, akkor téma lehetősége (fent kb középen) - feliratkozás - azonnali értesítés (e-mail-ben)-t választhatod.
Köszönöm a választ. A javasolt beállítások/opciók/stb. részt végigcsináltam és így műhödik, bookmarkolhatom már magát a fórumtémát, a legutolsó hozzászólás kerül a lap legtetejére. Igen ám, de szerintem fordítva működik, ezért nem ment nekem eddig, de nem nagyon foglalkoztam vele korábban. Ugyanis az időben csökkenő beállítás szerintem azt jelenti, hogy a legelső megjelenített hozzászólás áll a mosthoz a legközelebb (azaz a téma legfrissebb hozzászólása) és ahogy haladunk előre a megjelenített találatokban, egyre régebbiek jönnek elő. Csakhogy az időben csökkenő beállítás mellett a legelső mutatott hozzászólás a téma legeslegelső hozzászólása és nem a legutolsó. Most az időben növekvő beállítást használva érem el azt, amit a másik opcióval kellene. Ez valami bug vagy félrefordítás a fórummotorban (magyarul használom a fórumot)? A kérdés inkább költői, ha választ kapok rá, se tudok vele mit kezdeni, mindenesetre köszönöm, hogy egyáltalán válaszoltál.
VK
EDIT: a hivatkozott beálításoknál van egy segítség kérése link, ami egy híroldalra mutat, nem valami beépített helpre (és momentán a legelső hír egy hatalmas női feneket ábrázol).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)