Köszönöm,
Végre befejeztem egy nagyobb lélegzetvételű munkának, ami sok energiát és időt igényelt. Most végre van időm hobbifélékre is. Már csak a megfelelő mintát vadászom. Tudjátok: MEGLÁTNI ÉS MEGSZERETNI.![]()
Ja, még egy: ha valami Budapesttel kapcsolatos, különös képpen a VIII.-ker. Palotanegyedével kapcsolatos kérdésetek van, keressetek nyugodtan!
Tsibor
Sziasztok!
Ma vagyok itt először.A mamami fórumról találtam ide. Nagyon örülök, hogy sok-sok szép mintára lelhetek itt (20 után
). Magam is tervezek mintákat. Apróbb-cseprőbb darabokat.
A személyes blogom címét és onnan a terveimet megtalálod a profilomban.
Egyébként Barbara vagyok, és egy 3 éves fiúcska, Ábel anyukája.
Most egyszerre több vasat tartok a tűzben (nem is csak most, hanem mindig...). Gyakran készítek dobozokat. Fa dobozokat shabbysra/kopottasra festek. Még drótkefével is lereszelem. Aztán hímzésekkel díszítem. Készült már így egyszerű ajándékdoboz, varródoboz, teás doboz, emlékdoboz apró, nagyszülői örökségeknek és babadoboz kisfiam születési emlékeinek. Most is egy babadoboz készül egy nagyon kedves blogismerősnek. Aztán húsvéti nyulakat is varrok. Ezeket is kopott, country-s stílusban (régi vászonból, raffia masnival a nyakukban). Varrok majd egy tojásgyűjtőt Ábelnek Húsvét hétfőre.
Hímzek egy magyar (káposzta) motívummal díszített terítőt édesanyámnak. Egy húsvéti pinkeepet dekorációnak, amit egy blogbarátnőm tervezett.... Húúúú, és még sorolhatnám!
Csak lenne több időm!
![]()
Drága Anyóka,
amikor elõször beléptem a canadahunra azon szándék vezérelt,hogy segítséget kapok a kivándorlás kérdésemre.Majd kaptam egy linket.Aztán kíváncsiságból beléptem a chatre és annyira megkedveltem az aranyos,segítõkész ,barátságos firka partnereket,hogy a következõ lépésem már az volt,hogy igyekeztem húsz üzenetet írni,hogy mielõbbi állandó tagként feltölthessem családi fotóimat a Galériába.Ez történt 4 napja és azóta mindennap kíváncsian követem a Fórumbeli témákat és lendületesen chatelek(az este pl. fociról is dumáltunk,pedig nem is kedvelem annyira)
Egyszóval jól érzem magam itt.
Köszönöm a lehetõséget!
Õszinte barátsággal,egy erdélyi asszony.
Sziasztok!
Új vagyok,és szeretnék új topicot índítani.Nem tudok még igazán eligazodni az oldalon.
A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv.:Zsuzsa
Nem akar sikerülni a fotó felrakása,pedig már olvasgattam a témában.Mivel ez egy gyakorló oldal,gondoltam itt tudok kisérletezni.
Húúú,de örülök,sikerült!
Sziasztok Mindenki
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Ch-n elindult árverést
Itt érhető el:
http://canadahun.com/forum/forumdisplay.php?f=167
Köszönöm figyelmeteket
Szép napot
üdv Anyóka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)