9. oldal, összesen 10 ElsőElső ... 678910 UtolsóUtolsó
Eredmények 81-tól/től 90-ig összesen 91

Téma: A magyar jogositvany elfogadtatasa, Toronto, Ontario

Regisztrált
    Nov 2011
    Hol
    a gep elott
    Üzenet
    317
    Köszönet
    97
    102 alkalommal 69 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Newcomer Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Pár hónapja élek itt, a témával kapcsolatosan annyi a hozzászólásom, hogy én sem értem, mennyivel különb a kanadai jogsi, mint a magyar. Nekem 20 éve van jogsim, mégsem fogadják el stb- tudjátok. Nem hiszem , hogy annyival nehezebb az itteni kresz vagy a vezetés, mint otthon vagy Európában.
    Forditsuk meg a kerdest es erteni fogod. Magyarorszagra koltozik egy kanadai 20 eves jogositvannyal. Elfogadja magyarorszag a kanadai jogsit? Nem! Le kell vizsgaznia a nullarol. Most mar erted?

Regisztrált
    Sep 2012
    Hol
    Kitchener
    Üzenet
    6
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Szép jó napot kívánok az úrnak!
    Nem tudtam, hogy itt nem lehet tegeződni, most már ezt is tudom.
    Kanadában élek, március óta. A státuszom menekültés legálisan vagyok itt. Az úr illegálisan van itt? Mert ha igen, akkor nem értem milyen alapon tesz fel kérdéseket.
    Egyáltalán nem más. Nekem egy hónapon belül meg volt a G2 jogosítványom.Nem éreztem akkora különbséget, hogy ekkora faxnit kellene belöle csinálni.
    Nem, nem értem. Ugyanis itt is figyelembe veszik a gépjármű biztosításnál, hogy hány éves vagy(bocsánat: hány éves az úr), mióta van jogosítványod stb..
    Mivel nem vendégként vagyok itt (lásd feljebb), ezért nem érdekel , hogy vendégként mit lehet és mit nem. Elfogadom a szabályokat, de a véleményemnek gondoltam hangot adhatok. Már ha egyesek ezt nem kifogásolják-horribile dictu- meg nem tiltják.
    Szívélyes üdvözlettel kívánok szép napot
    Egy Újonnan érkezö

Regisztrált
    Sep 2012
    Hol
    Kitchener
    Üzenet
    6
    Köszönet
    0
    Ahogy az egyszeri földmíves mondotta vala a lkasszikus viccben: értem, uram, értem-csak fel nem foghatom. Ez a két állam diplomáciai, jogi és közlekedési szakembereinek a munkáját 'dícséri'...

Regisztrált
    Sep 2012
    Hol
    Kitchener
    Üzenet
    6
    Köszönet
    0
    Bocsánat: klasszikus...

Regisztrált
    Aug 2012
    Hol
    North America
    Üzenet
    43
    Köszönet
    14
    13 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző GIGI Üzenet megjelenítése
    kitiltottak Zsolti?
    tuti visszajosz masneven gondolom.
    miota is vagy kinn 4 eve es meg nincs meg a jogsid?
    Te nagyon jol ismered Lacit, aki fordito, toled kaptam meg az e-mail cimet Lacinak!
    minek az arnyekolas akkor itt, Zsolti?
    :O
    Hi!

Megkesett valasz!

Igen vissza jottem de nem nagyon valtozott a nevem.A tiltast meg en kertem kicsit sok minden tortent velem...
    A jogsit meg mindig nem csinaltam meg egyeb okok miatt.A fent nevezett ur mar(meg) nem csinalja amit neked is csinalt anno.Igy asszem nem "arnyekolok" semmit sem.

Hat ennyi.

Udv

6. A következő tagok köszönték meg Zsolt08 üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Canada
    Üzenet
    1,520
    Köszönet
    3,430
    2,683 alkalommal 1,088 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Newcomer Üzenet megjelenítése
    Ahogy az egyszeri földmíves mondotta vala a lkasszikus viccben: értem, uram, értem-csak fel nem foghatom. Ez a két állam diplomáciai, jogi és közlekedési szakembereinek a munkáját 'dícséri'...
    Részben igazad van, valamint az is igaz, amit valaki, valahogy úgy fogalmazott meg, hogy a bürokrácia Kanada második határvédelmi vonala.

Jó fórumozást kedves Newcomer!

/PBox klasszikus modora nem személyre szóló, mi már így fogadtuk el, majd megszokod./

Regisztrált
    Nov 2012
    Hol
    Jaros
    Üzenet
    2
    Köszönet
    1
    Sziasztok! Ha csak túristaként megyek, elfogadják a magyar jogosítványt?

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Vancouver
    Üzenet
    54
    Köszönet
    31
    14 alkalommal 9 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző a1107317 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Ha csak túristaként megyek, elfogadják a magyar jogosítványt?
    Igen.De ha nagyon biztos akarsz lenni a dolgodban, kivalthatsz meg Magyarorszagon a helyi okmanyirodaban egy nemzetkozi jogsit is. Ezt rogton kiallitjak a magyar ervenyes jogsid alapjan, 2 foto es kb.2000 ft.koruli osszeg szukseges. A magyar fogsiddal egyutt ervenyes.

Regisztrált
    Jan 2013
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    6
    Köszönet
    2
    3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    Az nem lenne megoldás, hogy a magyar jogsi alapján még itthonról elintézi a német jogosítvány kikérését (a környezetemben többeknek van német jogosítványa a magyar alapján) és akkor a német jogosítvánnyal kimenni Kanadába és elfogadtatni?

Egyébként nem csak a jogosítvány ügyében nincs közös megállapodás, hiszen azon kívül is van olyan nemzetközi egyezmény, melyet lényegében csak Magyarország nem írt alá a világon.

Regisztrált
    Jan 2006
    Hol
    Toronto
    Üzenet
    1,040
    Köszönet
    105
    49 alkalommal 34 üzenetét köszönték meg
    Bar mely EU- orszagbol jovoknek, vagyis bevandorloknak kell itt vizsgazni, mas ha csak Turista vagy nehany hetig, akkor jo meg a Magyar Jogositvany is
    ha "Berelsz Autot"
    Az Oszinteseg az Baratsag!

9. oldal, összesen 10 ElsőElső ... 678910 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •