1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 13

Téma: Árverés fórum használata valamint Infó, és beszélgetés

Regisztrált
    Feb 2007
    Hol
    itthon
    Üzenet
    2,878
    Köszönet
    1,070
    3,030 alkalommal 699 üzenetét köszönték meg

Smile Árverés fórum használata valamint Infó, és beszélgetés

Ide várunk minden kérdést az ÁRVERÉSSEL, ÁRUHÁZZAL kapcsolatban!
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2011-05-16, 11:26 PM-kor

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,185
    Köszönet
    6,167
    3,985 alkalommal 757 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    10

Exclamation Árverésről részletesen

Kedves CanadaHun Tagok!

Az általatok is kedvelt és használt közösségi oldalunk széles látogatottságnak örvend. Naponta több tízezer tag és vendég keresi fel, hogy keretein belül olvasson, beszélgessen, informálódjon, szórakozzon. A megnövekedett érdeklődés, és a hatalmas feltöltött gyűjtemény technikai korlátokat állít a jelenlegi szerver, és anyagiakat az egyszemélyi tulajdonos elé, aki egy magánember.

Ha azt szeretnénk, hogy ez az oldal fejlődjön, és zökkenőmentesen tovább üzemeljen, összefogásra van szükségünk. Minden tagunkra számítunk, vásárlásukra és/vagy felajánlásaikra az ÁRVERÉS és az ÁRUHÁZ felületén.

Különböző új vagy használt (de jó állapotú) árukat (könyv, CD, DVD, használati és dísztárgyak, egyéb) kínálunk megvételre. A befolyt összegek a nagyobb szerver cseréjét és annak további üzemeltetését hivatott finanszírozni.

Reméljük, hogy ezzel az aukciós és vásárlási lehetőséggel sokan fognak élni, és a megvett tárgyak tulajdonosaiként, egyben emléket is gyűjthetnek a CanadaHuntól.

A részvételt mindenkinek előre is köszönjük!

Az Árverés Fórum használata:

Licit tárgya: Minden értéket képviselő tárgy, amelyet a CH szabályzata nem tilt.

Felajánlás elhelyezése:
    Minden felajánlás (licitre bocsájtott termék) darabonként külön topicba történik az
    gomb használatával. Az üzenet címében a licit tárgyát kell megjelölni. Az árverés szövegében fel kell tüntetni a termék árát, a licitlépcső mértékét, és az állapotát (pl: új, hibátlan, ép, folt,- karcmentes stb.) A termékleírás minden hasznos információt tartalmazzon.

A licitálás menete:a licitálás gomb használatával, vagy a gyors válasz küldésével történik. Minden esetben a licit lépcsővel, vagy attól nagyobb licitösszeg megjelöléssel. Ha a licit pénzneme eltér a licitálóétól, egyszerűen átszámítható a CH napi frissítésű, főoldalán (alul) található Deviza árfolyamának használatával.

Fizetési lehetőségek:

- Paypal biztonságos nemzetközi rendszeren keresztül, canadahun@gmail.com címre (Paypal regisztráció: http://magyar-paypal-regisztracio.blogspot.com)

- Western Union

- Alternatív banki segítséget GJodie a téma egyik kormányosa ad, ha a vásárlónak paypal-ra nincs lehetősége, és amely szintén egyszerű, biztonságos fizetést tesz lehetővé.

Szállítás:

A megvásárolt termék árán felül, a mindenkori postai díj is a vásárlót terheli. Ennek mértéke még a fizetés előtt megtudható, vagy az adott termék licit leírásánál, vagy egyéni esetben a feltevőtől, ill. a téma moderátorától. A szállítási címet, nevet természetesen diszkréten kezeljük, azt harmadik fél számára ki nem adjuk. Postázás e-mailban egyeztetett módon, és költségviseléssel történik.

A megvásárolt termék átvételét követően kérünk visszajelzést a KÖSZÖNÖM - MEGKAPTAM! című topicba.

Minden kedves Tagunknak, - aki bármilyen formában részt vesz, és használja az ÁRVERÉS, ÁRUHÁZ és TÁRSKERESŐ szolgáltatásunkat, - köszönetként SILVER TAGSÁG címet adományozunk.

Minden egyéb kérdésre választ adunk a „ÁRVERÉS FÓRUM HASZNÁLATA VALAMINT INFO, ÉS BESZÉLGETÉScímű topicban.

Kellemes böngészést, vásárlást és szórakozást kívánunk!
    A gyémántok is széndarabok, csak sokkal értékesebbek.

JAF - Egyedi Ásvány Ékszerek
    kattanj rá!

3. 9 tag köszönte meg GJodie üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    Kőszeg
    Üzenet
    920
    Köszönet
    1,513
    1,199 alkalommal 286 üzenetét köszönték meg
    Üdv!
    Valami bibi van a szerveretekkel, mert nem engedi az áruház oldal használatát.
    A sütikkel van gondja, pedig a sütik a gépemen engedélyezve vannak mindenkitől. (fotó: http://www.sendspace.com/file/a6aek4)
    Ezt már egyszer jeleztem!!!
    Üdv.
    Tibi
    Gondolnak rám, tehát vagyok.

5. 3 tag köszönte meg hg1dmt üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2010
    Hol
    Canada
    Üzenet
    1,520
    Köszönet
    3,430
    2,683 alkalommal 1,088 üzenetét köszönték meg

Kinőttük a CH-t

Idézet Eredeti szerző GJodie Üzenet megjelenítése
    Kedves CanadaHun Tagok!

Az általatok is kedvelt és használt közösségi oldalunk széles látogatottságnak örvend. Naponta több tízezer tag és vendég keresi fel, hogy keretein belül olvasson, beszélgessen, informálódjon, szórakozzon. A megnövekedett érdeklődés, és a hatalmas feltöltött gyűjtemény technikai korlátokat állít a jelenlegi szerver, és anyagiakat az egyszemélyi tulajdonos elé, aki egy magánember.

Ha azt szeretnénk, hogy ez az oldal fejlődjön, és zökkenőmentesen tovább üzemeljen, összefogásra van szükségünk.

Sziasztok!

Amint a fenti szövegből látom, szerencsésen kinőttük a CH-t. Amikor elindult az árverés, csak egy érdekes kezdeményezésnek tartottam és nem gondolkodtam a miérteken. A kormányosok aláírásában szereplő szövegre kattintva, beugrott az árverés oldala és "végigszaladva" a témákon, láttam, hogy babaruha, CD, hátizsák a gyereknek, szóval olyan "nőknek szóló" fórum.

Csak akkor kaptam fel a fejem, amikor láttam, hogy elkezdődött a privát üzenőfalak takarítása, helyhiány miatt. Megnéztem a hirdetéseket és azt tapasztaltam, hogy a CH méreteihez és a folyamatosan növekvő taglétszámhoz viszonyítva a hirdetések mennyisége nem arányos.

Nem vagyok gazdasági szakember, de ha a taglétszám és a fórumok száma folyamatosan nő, a bevételi oldal viszont nem követi, akkor valakinek zsebből kell fizetni a fejlesztéseket. Azon kezdtem gondolkodni, hogy a lehetőségekhez képest, ki hogyan tudna hozzájárulni a folyamatos bevételek /hirdetések/ növeléséhez és régi cikkeket hozzászólásokat olvasva, kiderült, hogy már több esetben volt technikai bővítés. A következő, 2011-05-21-i felhívás azonban a tegnapi napig elkerültem.

Idézet Eredeti szerző Melitta Üzenet megjelenítése
    A canadahun kb 1 terra meretu es sajnos en sem tudok tobb kiadast vallalni, csak ugy tudjuk ha segitetek fentartani, fejleszteni nagyobb szervert berelni stb.
    Arveresunk jotekonysagi akcio, melyet a CanadaHun fejlesztesere kivanunk forditani. /...../
    Aruhazunk % aranyban segiti a CanadaHunt , kerlek kiserjetek figyelemmel folyamatosan bovitjuk. /..../

Termeszetesen minden javaslatot orommel veszunk ,ha van valakinek jo otlet ne fogja vissza magat.

Nagy koszonet azoknak akik hasznaljak vasarlasaikkal tamogattak a CanadaHunt!
    /Kedves Melitta! Köszönjük!!!/

-Csak halkan jegyzem meg, és nem tudom, hogy ki az illetékes, hogy ha én elkerültem a felhívást, talán sokan mások is. Ez nem kritika, csak észrevétel. Szerencsére annyi a téma, hogy nem mindegyiket figyeli az olvasó és talán jó lenne egy jelzés a főoldalon, ha van új közlemény. Előre is köszönet, ha a technikai hozzáértőknek van ötlete. -

A támogatás legegyszerűbb módjának én azt látom, ha a régi tagok ösztönzik és segítik az újakat, hogy írjanak. A hsz-ek és a színvonalas hsz-ek növelésével nő az olvasottság, ami idevonzza a hirdetőket.

A másik amivel segíthetünk, hogy a tagok az általuk kedvelt témákhoz kapcsolódó hirdetőket hoznak a CH-ra. Csak, hogy néhány példát említsek, akinek van hobbija, biztosan van kedvenc szakboltja ahol az anyagokat megveszi, de nem hiszem, hogy a bolt tud róla, hogy itt hirdethet és mennyi érdeklődő olvassa a kapcsolatos fórumot a CH-n. Könyvesboltok, külföldi magyar szervezetek, programszervezők, ..... és sorolhatnánk közösen. Nem hiszem, hogy egy ekkora baráti közösségnek mint ami a CH-n rendszeresen találkozik, nincs kapcsolatrendszere és nem hiszem, hogy ekkora olvasottságnál ne térülne meg egy-egy hirdetés ára.

A harmadik lehetőség az anyagi támogatás, ami lehet a már megismert árverés, áruház és az árverésre történő felajánlások, de szerintem az is ide sorolható, ha valaki egy kétsoros hirdetésben népszerűsíti a CH-t egy helyi lapban. Valamint lehet eseti vagy állandó szponzorok megjelenése, de ez már egy hosszabb folyamat eredménye lenne.

Szerintem mindenkinek van ötlete amiket megoszthatna másokkal. Ha többen csatlakoznak, talán egy klubbot is létrehozhatunk az aktív támogatókból.

Mindenkinek szép napot!

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,991
    Köszönet
    4,436
    10,182 alkalommal 1,586 üzenetét köszönték meg
    Szeretnem megkerdezni,hogy mennyi ideig tart egy felajanlasra a licitidö?
    Koszonom.

Regisztrált
    May 2010
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1,185
    Köszönet
    6,167
    3,985 alkalommal 757 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    10
    Idézet Eredeti szerző sorcier Üzenet megjelenítése
    Szeretnem megkerdezni,hogy mennyi ideig tart egy felajanlasra a licitidö?
    Koszonom.
    Az árverésre bocsátott tárgyak a topikban maradnak addig, amíg azt

1. a felajánló érdemesnek ítéli

2. amíg meg nem érkezik rá az 1. licit.

Az első licitet követően azonnal "Fontos" - azaz kiemelt - hozzászólásként az első oldalra kerül, és 48 óra múlva jár le.

Az eddigi vásárlók igénye szerint változtattunk a 10 napos határidőn, hiszen az első licitig bőven van ideje bárkinek arra, hogy igényét jelezze. A postázási idő így is napok, hetek, függően attól, honnan, hová küldik.
    A gyémántok is széndarabok, csak sokkal értékesebbek.

JAF - Egyedi Ásvány Ékszerek
    kattanj rá!

9. 2 tag köszönte meg GJodie üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,991
    Köszönet
    4,436

Macis levelpapir

Kedves Jodie!
    Koszonom a dicseretet,de a kis unokamnak vettem,nagy maci-rajongo.En a lovakert(kutyakert is)rajongok.
    Egyebkent csak a hivatalos levelekt irom gepen,az osszes tobbit kezzel.

11. A következő tagok köszönték meg sorcier üzenetét:

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,991
    Köszönet
    4,436

Bpesti talalkozo

sziasztok!
    Megint csak kerdessel jovok
    Elkuldhetem Budapestre az arveresre a kis keresztszemes
    pagoda keszletet,amit feltettem ide par honapja?
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

Regisztrált
    Feb 2007
    Hol
    itthon
    Üzenet
    2,878
    Köszönet
    1,070
    3,030 alkalommal 699 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző sorcier Üzenet megjelenítése
    sziasztok!
    Megint csak kerdessel jovok
    Elkuldhetem Budapestre az arveresre a kis keresztszemes
    pagoda keszletet,amit feltettem ide par honapja?
    Szia!

Ha gondolod tedd bele a találkozóra szánt csomiba.

pusz anyóka

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Belgium
    Üzenet
    1,991
    Köszönet
    4,436
    Szia Anyoka!
    Igy lesz,epp ezert kerdeztem ra.
    puszi
    Idézet Eredeti szerző Katalin/Anyoka Üzenet megjelenítése
    Szia!

Ha gondolod tedd bele a találkozóra szánt csomiba.

pusz anyóka
    Beindult a CH Radio adasa!
    Hallgassatok meg a fooldalon:
    http://canadahun.com/

Arveres itt:
    http://canadahun.com/forum/forumdisp...%81rver%C3%A9s

Uj tagoknak 20 hozzaszolas megszerzese:
    http://canadahun.com/forum/showthrea...=25247&page=35

15. 2 tag köszönte meg sorcier üzenetét:

1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •