3. oldal, összesen 3 ElsőElső 123
Eredmények 21-tól/től 23-ig összesen 23

Téma: Hurrá! Nyaralunk! - Irodalmi pályázat

Regisztrált
    Jul 2011
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    81
    Köszönet
    267
    149 alkalommal 33 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    198

Szép nap!

Annak ellenére, hogy ma kedd van, egy közönséges hétköznap, számomra jól kezdődött. A postás átadott egy kibélelt boritékot. Siettem felbontani. Benne volt a "Hurrá, nyaralunk" pályázat egyik dija. Nagyon szép diszdobozban 3 db. CD. Celtic Ladies. Természetesen élvezettel hallgattam. A kellemes hangú hölgyek, a szép számok megnyerték tetszésemet. Gyakran fogom hallgatni. Örülök, hogy lehetőségem volt részt venni a versenyben, köszönet GJodienak a pályázat szervezéséért és a többi versenyzőnek a sok jó irodalmi irásért az adott témában.
    Sok szeretettel: majuli.

2. 6 tag köszönte meg majuli üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Szombathely
    Üzenet
    289
    Köszönet
    213
    413 alkalommal 108 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    1
    Sokáig nem voltam gépközelben, ma én is megkaptam a három DVD-ből álló ajándékcsomagot. Igyekszem minél előbb megnézni. Még egyszer köszönöm szépen a lehetőséget, a Canadahunnak, Melittának, GJodinak. Köszönöm mindenkinek, aki olvasta a feltett történetem.
    Szeretettel: dorotea

4. 6 tag köszönte meg dorotea üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    103
    Köszönet
    109
    500 alkalommal 83 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    32
    Nagyon nagy öröm ért ma! Megkaptam a pályázaton nyert csodaszép ékszerszettet )) Annyira tetszik!! Szombaton már viselni fogom, ugyanis a Petőfi Irodalmi Múzeumba megyünk egy rendezvényre, amit elsősorban kisgyerekes könyvbarát családok figyelmébe ajánlok! De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy köszönöm szépen azok munkáját, akik révén ez a pályázat létrejöhetett és örömöt szerzett nekem és még sok más CanadaHun tagnak is!!

6. 7 tag köszönte meg kispillangó üzenetét:

3. oldal, összesen 3 ElsőElső 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •