Újabb öröm ért. Megérkezett a kutyás táska. Nagyon aranyos. Jobb mint a képen.
Köszönöm szépen, Melitta!![]()
GJodie!
Köszönöm az egérpadot és a segítséget.
weyland-yutani
Jobb állva halni, mint térdelve élni.
Sziasztok!
Elég későn jutott eszembe a visszajelzés!Elnézéseteket kérem!Megkaptam rendben a gobelint,Anyukámé lett.Nagyon örült neki,lassan már végez is vele!A magányos cédrusról van szó.
További eredményes gyüjtögetést!
Megérkezett a könyv, köszönöm!
Ismeretterjesztő könyv - Lejár: 09. 04.
Licitre bocsájtjuk: Szakáll Sándor Barangolás az ásványok világában című könyvét, használatlan, hibátlan, új állapotban.
CanadaHun Rádió a Főoldalról már elérhető!
Fórum szabályzat, Közlemények, Pályázatok, Bannerek itt és itt is. Olvasd el!
20 hozzászólás gyors megszerzéséhez kattints ide!
Figyelmedbe ajánlom a CH árverését, áruházát, apróhirdetéseit, és a társkeresőt.
Sziasztok!
Köszönöm, megkaptam, hogy hogy megörültem neki. Még sosem volt ilyen rádiós tollam, most már van. Mikor írok vele, mindig Ti juttok az eszembe, és ez jó érzéssel tölt el
Komplex élmény lesz hallgatni a CH Rádiót és közbe CH-tól kapott rádiós-tollal írni
.
Köszönök mindent !
weyland-yutani!
Köszönöm, megkaptam a katonai kanálgépet (KLG101).
![]()
Utoljára Alyx Stranger módosította 2011-11-23, 11:13 AM-kor
"Ha valaki más lennék, most bemutatkoznék, de ami azt illeti, magasról teszek rá, hogy ki, mit gondol. Tapasztalataim szerint az érdeklődés az elvárások anyja. Az elvárások pedig csalódáshoz vezetnek. Tehát a legjobb mód a csalódás elkerülésére az, ha nem érdekel semmi. Igazából az sem érdekel, hogy jó vagy rossz ember legyek-e. Ahogy én látom mindkettő szívás. A rosszakat a társadalom törvényei sújtják, a jókat pedig Murphy törvényei."
Köszönöm weyland-yutani!!
Megkaptam a Vándorlegény című könyvet.! Nagyon örülök neki.!
![]()
Megkaptam az Újhold könyvjelző, és hűtőmágnest weyland-yutani-tól.
Köszönöm!!!!!!!!
Nagyon szépek.
kártya hűtőmágnes pár - breaking dawn 2
Ma megkaptam nagyon szepen koszonom!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)