10. oldal, összesen 367 ElsőElső ... 789101112132060110 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 91-tól/től 100-ig összesen 3665

Téma: Csevegős - szemezős - barátok sokszemközt

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,891
    Köszönet
    8,031
    34,007 alkalommal 3,162 üzenetét köszönték meg
    Mindenki megőrült!!! A szomszédunkban lakik egy bácsika, olyan 70 felé, de tudjátok, ismeritek szerintem a típust, aki a falu bolondja, szegény. Vágtázott át hozzánk, hogy, na ő most aztán elment lottózni, és olyan számokat gondolt ki, hogy jövő héttől nemcsak ő, de mi is téli szalámit téli szalámival fogunk enni (vega vagyok), és gesztenyepürét falatozunk hozzá. Jaaaaaaj, hahhahhhahahhaa.

A világtalálkozó most hétvégén lesz, 4 napig, asszem csütörtöktől vasárnapig, mi meg, ha jól emlékszem, pénteken. Én most csk a szállítási részleg vagyok, a gyerekek fognak csipkézni. Bocsánat, hogy megijesztettelek titeket, fel sem merült bennem, hogy magától elindul, nálam úgy kellett noszogatni. Ezt egyébként, ha jól tudom, egy kanadai úriember szervezi. Talán, nem biztos.

Nekem határozottan tetszik Mami ötlete, mert még sosem csináltam ilyet, és kíváncsi volnék, a közös munka szelleme mennyire volna rám nevelő hatással. Visszatöltöm a 0-ba azt a kiadványt, amiben vegyesen voltak Toscanás dizájnok, azok között vannak kisebb lélegzetvételűek. Mi lenne, ha abból varrnánk, aki benne volna? Még azt is el tudom képzelni, hogy mindenki mást, és a végén lenne egy szép Toscana x-es patchwork. De ha csak ketten jelentkezünk, varrjunk ketten. Én könnyen mondom, lévén nyári szünet.
    Mindenesetre nevem mellett x.

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    559
    Köszönet
    1,310
    4,944 alkalommal 576 üzenetét köszönték meg
    Jelentkezem a Toscana varrásra!

Csubakka-Csipesz-Jeti evolúciós eltévelyedett mégistacskóadrágát csókoltatom. Nagyon-nagyon édes! (Vizsla dettó, ő nem ugat, csak körbepuszil mindenkit, bár lehet, jó házőrző lenne, mert "agyoncsókolgatná" a betörőt!)

Macleod, gratulálok az iskolátoknak, nektek tanároknak! Olyan jó hallani, hogy ilyen szinten őrzik a tradíciókat! Amugy Bogyimami is ilyen lehet.

Nekem egyik volt kolléganőm vert (ver) csipkét, ő végülis népi iparművész lett. Álmélkodva néztem mindig ahogyan csinálja. (Ő csinálta nekem minden évben az adventi koszorút, azóta sincs olyan szép koszorúm!)

Lányok, nem tudok írni a lottótáblázatban, gőzöm sincs miért! Vállalom a jövő hetet, ha jól sejtem az a 27. Kérem a számitógépgurunkat, irja be!
    Zsuzsa/Zsazs

3. A következő tagok köszönték meg wzsazsa üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2010
    Hol
    Álomvilág
    Üzenet
    2,891
    Köszönet
    8,031
    34,007 alkalommal 3,162 üzenetét köszönték meg
    Beírtalak a 27.-hez, nem tudom mi lehetett, nekem hagyta magát egyszerűen. Beírás és elküld gomb után tényleg eltűnik a kép, de mást nem tudok, mi lehetett. Hm. x akta. Itt a vihar. Isten hozta.
    Ja, megvan, ha jól értem: a megjelenő excel táblázat zárolva van, abba nem írhat senki, csak én, mert az én tárhelyemen van jelszóval védve. Tehát a táblázatba egyből nem lehet, csak a fűszerképesbe, a táblázatot csak megnézni lehet, hogy megjelent-e a vállalás. Asszem, ez lehetett?

kotyagos1 Vendég
    Sziasztok!

Úgy látom a 27. hetet többen is bevállaltuk. Bocs a kavarodásért, de nekem még megengedte. Vállalom akkor a következőt!!
    Ja és a toscaniai varrás szuper ötlet! Már csak egy jó kép kell!!

Kriszta

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    Székesfehérvár
    Üzenet
    942
    Köszönet
    5,237
    15,760 alkalommal 1,114 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    5
    Mindig nagyon örülök a közös hímzésnek!
    Még mielőtt itt olvastam volna nekem is éppen ezen járt az agyam, hogy csinálhatnánk egy Toscana SAL -t, de talán úgy még jobb, ha mindeki a kedvenc mintáját készíti, annál színesebb lesz a végén a kiállítás.

El is kezdtem nézegetni a mintákat. Sokáig nyomoztam, mert véletlenül ráakadtam erre a mintafüzet borítóra, de sajnos csak a borítóra.

Jeanette Crews - Explore Tuscany
    Csatolt képek Csatolt képek
    Ági

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    559
    Köszönet
    1,310
    4,944 alkalommal 576 üzenetét köszönték meg
    Anyóka, mi van az aprónéppel?
    Zsuzsa/Zsazs

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Ceglédbercel
    Üzenet
    161
    Köszönet
    982
    1,571 alkalommal 144 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Lányok természetesen nem kötelező ugyanazt a mintát hímezni. Csak ötlet volt. Nekem is tetszik, hogy mindenki hímezze a neki kedveset, és színesebb lesz a végén a mi Toscanánk!
    Minta keresés indul!
    Várom, hogy ki mit választott. A lényeg,hogy már nem vagyok egyedül.
    Lottózók lehet csatlakozni!

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    583
    Köszönet
    7,375
    2,751 alkalommal 489 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Nézem a múlt heti lottószámokat.Általában variálva húzkodok számokat, vagyis több állandó van, mindig keverve.Az infarktus elkerülésére.Hát minden szám olyan volt, amit nagy eséllyel behúznék, ha vennék lottót.No komment.15, 55, 57, 71, 83.De nem biztos, hogy egy lottón lettek volna.
    Csak évek óta nézem, hogy ha vettem volna, milyen esélyek lennének.Hát most meg volt.Úgy 10 szám is van variálva nálam, nagy ritkám.Jutottatok eszembe.Hogy miért nem vettem lottót...
    napsugár 7127

10. A következő tagok köszönték meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Magyarország/Kiskunság
    Üzenet
    68
    Köszönet
    196
    89 alkalommal 27 üzenetét köszönték meg
    Húúú... két nap alatt ennyi hozzászólás!! Alig győztem olvasni. Jelentkeztem a lottóra (jelentem kitöltöttem a kérdőívet), a 33. héten bevállaltam a feladást. Ugye bevesztek?
    Magamról is írok, mert eddig inkább néztem azt a sok csodát, amit feltöltöttetek. Az egészségügyben dolgozom, 46 éves védőnő vagyok. Mint többen közületek sok kreatív dolgot kipróbáltam- én is tanultam csipke verést is. De nem vagyok elég kitartó, ez a műfaj pedig elég lassú. Legutóbbi munkáim keresztszemesek, mind ajándék lett. Ja és lapul 1-2 MUK a fiók mélyén. Próbálom nyomogatni a "Köszönöm" gombot, de most nem hagyom ki a lehetőséget, hogy kifejezzem köszönetem ezért a sok-sok munkáért.

12. 3 tag köszönte meg Nőszirom üzenetét:

Regisztrált
    May 2006
    Üzenet
    23
    Köszönet
    486
    1,789 alkalommal 63 üzenetét köszönték meg
    Üdv Mindenkinek!
    Annyira lefoglaltam ma magam a feltöltéssel, hogy erről a topicról el is feledkeztem - félórája csak olvasok, hogy utolérjelek Benneteket...
    Örülök a beszélgetős-topicnak, bár nem ígérem, hogy napi vendég leszek. Talán volt aki észrevette, hogy néha szinte egész nap "töltök", aztán napokig-hetekig (volt, hogy évekig) nem tudok jönni.
    6-7 éve, hogy megláttam a neten az addig számomra ismeretlen xszemes-képeket, és a kocka el volt vetve... Addig csak népies motívumokkal készített xszemes terítőket, lepedővégeket, kéztörlőket ismertem. Nagy lendülettel el is kezdtem letölteni őket, és érdekes megfigyelni, hogy mennyit változott az ízlésem. Azokat a mintákat, amelyek ma a legjobban tetszenek /hagyományos, történelmi, népies, amolyan "primitív"/ akkoriban figyelembe sem vettem, úgyhogy igyekszem nem gondolni rá, milyen kincseket hagytam veszni, hiszen az xszemes minták igen gyorsan törlődnek a neten, és csak tanácsolni tudom, hogy amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra - vagy megtalálod, de inkább nem.
    Xszemezés mellett egyébként jöhet a horgolás, a kötés, újra kezdek szemezni a hímzéssel, hiszen van élet a laposöltésen túl is, és kb. egy éve /!/ gyűjtöm a bátorságot életem első foltvarrott takarójához - és reményeim szerint aztán sok-sok foltvarrott mindenféléhez. Az idő mindig kevés, ráadásul a nyugdíj lehetősége is egyre távolodik, de azért nem adom fel, csinálok egyszerre mindenfélét, előbb-utóbb elkészülnek.
    Ja, és mint a fentiek mutatják, beszélni is nagyon tudok, úgyhogy jobb is, ha ritkán jövök.

14. 4 tag köszönte meg Csipke üzenetét:

10. oldal, összesen 367 ElsőElső ... 789101112132060110 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •