3. oldal, összesen 366 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 3660

Téma: Csevegős - szemezős - barátok sokszemközt

Regisztrált
    Feb 2007
    Hol
    itthon
    Üzenet
    2,878
    Köszönet
    1,070
    3,030 alkalommal 699 üzenetét köszönték meg
    Ámásoltam Andi Tszkána-t mementőként, hiszen ez az egyik cél.
    Mert mint tudjuk célnak lenni kell.

Andi ne haragudj, de csak másolni tudtam, mert ha mozgatom akkor mivel korábbi mint az Ági nyitója, akkor a Te hsz-d válik nyitóvá, és Te magad pedig topicknyitóvá:

macleod
    Állandó Tag

Státusz: Elérhető (online)
    Üzenet: 47
    Köszönet: 674
    519 alkalommal 45 üzenetét köszönték meg
    Regisztrált:: Sep 2010
    Hol: Álomvilág

2011-06-26, 09:00 AM

Idézet:
    Eredeti szerző manyo72
    A lakatlan sziget nem érdekel...NA DE TOSCANA!!!

Anyókának lesz mit törölni, és ha egyszer új erőre kap, meg is kapjuk a magunkét ezért a viháncolásért , de muszáj ideírnom: amióta megöregedtem (43), mindig elfelejtem, hogy projektet váltottam. A mosti világképem inkább a jó meleg napsütés, a hullámzó búza, a kecskesajt meg az olajbogyó, szép és emberléptékű vidékek. Ahogy ülünk egy fa árnyékában, kezünkben tű, bökögetünk, halat sütünk (ezt meghagyom másnak, nekem a kecskesajt) Ó, áldott Toszkána! Ha nyerek, ott lesznek a nyári xxx táboraink. Hm?

2. 2 tag köszönte meg Katalin/Anyoka üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2007
    Hol
    itthon
    Üzenet
    2,878
    Köszönet
    1,070
    Sziasztok!

A toszkánai buli érdekében bevállalom, hogy minden hétén vagy 5 vagy 6 lottot játszom azokkal a számokkal melyeket valaki azon a héten elsőnek felrakott ide.

De akár játszhatunk úgy is, hogy megbeszéljük melyikek legyenek.

Akár így akár úgy nekem mindegy, csak legyenek számok.

Én amúgy nem üzöm ezt az ipart, de Toszkánáért fizetek "bolondok adóját" ha erre mondják egyáltalán.

Nos? Húznám már a döntetlent
    Én magamba nem akarok lottózni, arra úgy nem áll a kezem.

Ágnes(!) nagyon előre látó Anyuka vagy MUK ügyileg, már időben elkezdted Lucának a gyakorlókat

Ha igaz sikerült reggel elintéznem a lekvárhoz szükséges sbarackot. Remélem az idő is kegyes lesz és betudom üvegbe gyömöszölni, mind a 40-50 kilót.

Már most mondom, hogy ha megmarad az összes körtém, akkor tudok adni a hozzám közel lakóknak. Isteni vilmosok. szóljatok

4. 4 tag köszönte meg Katalin/Anyoka üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2011
    Hol
    Tata
    Üzenet
    58
    Köszönet
    393
    250 alkalommal 48 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!
    Hát próbálkoztam több forumon, de igazából valahogyan nem ment, míg erre az oldalra rá nem akadtam.
    Gazdaságiügyi vagyok egy vállalkozónál (20férfi-1nő) és két iktatás között felszoktam nézegetni ide, hogy mi újság, majd jegyzetelek, hogy hol mit láttam. Közel 3éve egyedül nevelem a nem sokára 6éves fiamat, úgy is mondhatnám távol a "gyökereimtől". Talán ezért is szeretek "ide járni".
    Minden érdekel ami alkotás, amiben valamilyen módon kifejezhetem magam, megnyugtat és sikerélményt ad még ha csak magam "zsűrizem" is.
    most hív a kötellesség!
    Szép napot: Anna

6. 4 tag köszönte meg NPAnna üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Sopron
    Üzenet
    336
    Köszönet
    1,245
    5,220 alkalommal 369 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Katalin/Anyoka Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

A toszkánai buli érdekében bevállalom, hogy minden hétén vagy 5 vagy 6 lottot játszom azokkal a számokkal melyeket valaki azon a héten elsőnek felrakott ide.

De akár játszhatunk úgy is, hogy megbeszéljük melyikek legyenek.

Akár így akár úgy nekem mindegy, csak legyenek számok.

Én amúgy nem üzöm ezt az ipart, de Toszkánáért fizetek "bolondok adóját" ha erre mondják egyáltalán.

Nos? Húznám már a döntetlent
    Én magamba nem akarok lottózni, arra úgy nem áll a kezem.

Ágnes(!) nagyon előre látó Anyuka vagy MUK ügyileg, már időben elkezdted Lucának a gyakorlókat

Ha igaz sikerült reggel elintéznem a lekvárhoz szükséges sbarackot. Remélem az idő is kegyes lesz és betudom üvegbe gyömöszölni, mind a 40-50 kilót.

Már most mondom, hogy ha megmarad az összes körtém, akkor tudok adni a hozzám közel lakóknak. Isteni vilmosok. szóljatok
    Anyóka és Többiek!
    Kicsit továbbgondoltam a Lottózzunk Toszkánáért! mozgalmat. Mi lenne, ha úgy viteleznénk ki (szépen, magyarosan), hogy összegyűjtenénk a vállalkozókat, és minden héten más-más adna fel mondjuk 2-3 (vagy akármennyi) szelvényt az azon a héten egyeztetett számokkal. Így nem kellene minden héten Neked pénzt áldoznod a dologra, és ha kellő számban összegyűlnénk, akkor mindenkire ritkábban jutna rá a sor.

ÉN PL. BENNE LENNÉK egy ilyen közös lottóban, ha a jutalom Toszkána...)) És akár már az e heti feladást is vállalom.

Adri

8. 6 tag köszönte meg manyo72 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    583
    Köszönet
    7,370
    2,750 alkalommal 489 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!

Örülök, hogy a fórumon lehetek.Sajnálom a történteket.Ez legyen a legnagyobb öröme.A csatoláshoz nem túlzottan értek, de szívesen segítek a magam módján, remélem, nem teszem rosszul.40 éves lettem.Két kislány anyukája vagyok. 9 múlott az egyik, öt lesz a másik.Xszemezek, gobizok, és előnyomott terítőket hímeztem régen.A nagyanyám adta az első varrótűt a kezembe, ő is gyönyörűeket alkotott. Horgolni csak szeretnék, meg gyöngyöt fűzni is. Egy időben origamiztam. Köszönet mindenkinek a sok szép mintáért.Csak azt sajnálom, hogy nem tudom mindegyiket kivarrni, ami megtetszik.

napsugár7127

10. 6 tag köszönte meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2007
    Hol
    itthon
    Üzenet
    2,878
    Köszönet
    1,070
    Idézet Eredeti szerző napsugár7127 Üzenet megjelenítése
    Sziasztok!

Örülök, hogy a fórumon lehetek.Sajnálom a történteket.Ez legyen a legnagyobb öröme.A csatoláshoz nem túlzottan értek, de szívesen segítek a magam módján, remélem, nem teszem rosszul.40 éves lettem.Két kislány anyukája vagyok. 9 múlott az egyik, öt lesz a másik.Xszemezek, gobizok, és előnyomott terítőket hímeztem régen.A nagyanyám adta az első varrótűt a kezembe, ő is gyönyörűeket alkotott. Horgolni csak szeretnék, meg gyöngyöt fűzni is. Egy időben origamiztam. Köszönet mindenkinek a sok szép mintáért.Csak azt sajnálom, hogy nem tudom mindegyiket kivarrni, ami megtetszik.

napsugár7127
    Mintha láttam volna, hogy csatolsz. de lehet vaksi vagyok

csatolás:

Klikk a gombra, megnyílik az üzenet írására a felület, ide írsz amit akarsz, utána lejebb görgetsz , és ezt a fület "Kiegészítő Lehetőségek" látod. Itt ráklikk a "Csatolás manager"-re.
    És itt már értelem szerüen használod a táblát, vagyis klikk a tallozásra, kiválasztod a saját géped tárhelyéről a felrakni kivánt képet, aztán amikor a tallozással végezték klikk a "feltöltés" felíratra. Ezután kicsit lejebb görgetsz és ráklikkelsz a "rendben" írásra. És már kész is.

Szólj, ha elakadsz

pusza kata

12. 2 tag köszönte meg Katalin/Anyoka üzenetét:

Regisztrált
    Jul 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    88
    Köszönet
    3,067
    195 alkalommal 48 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok,
    Gondoltam most már akkor én is bemutatkoznék, mert szinte csak mentegettem eddig, mivel én sem tudom használni túl jól a csatolást és mintáim sem voltak addig, amíg ide nem találtam. Panther78 a felhasználónevem, egyénként Rozi lennék. :P Van 1 kisfiam, aki 19 hónapos, vele vagyok itthon, még az évvégéig. Nekem régen az anyukám hímezett, de csak azt a sima vonalast (nem tudom, hogy mi a neve). Na nekem ahhoz egy csepp érzékem sincs... A gobelint egyszer megláttam megtetszett és aztán jött az x is. Eddig én is inkább csak megfigyeltem, de nagyon szimpatikus volt, ahogyan kezeltétek ezt az egész eltűnés dolgot, és meg kell mondanom, hogy hihetetlenül kedvesnek gondollak titeket és összetartónak és fantasztikusnak és ... Nem ömlengek tovább! Örülök, hogy vannak még ilyen emberek!

14. 7 tag köszönte meg Panther78 üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2010
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    583
    Köszönet
    7,370
    2,750 alkalommal 489 üzenetét köszönték meg
    Kedves Anyóka! Köszönöm.Igyekeztem eszerint.Csak a tömörítés nem megy még. Szeretnék én is hozzájárulni ehhez a nagyon szép gyűjteményhez.
    napsugár7127

16. A következő tagok köszönték meg napsugár7127 üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2011
    Hol
    Tata
    Üzenet
    58
    Köszönet
    393
    250 alkalommal 48 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző manyo72 Üzenet megjelenítése
    Anyóka és Többiek!
    Kicsit továbbgondoltam a Lottózzunk Toszkánáért! mozgalmat. Mi lenne, ha úgy viteleznénk ki (szépen, magyarosan), hogy összegyűjtenénk a vállalkozókat, és minden héten más-más adna fel mondjuk 2-3 (vagy akármennyi) szelvényt az azon a héten egyeztetett számokkal. Így nem kellene minden héten Neked pénzt áldoznod a dologra, és ha kellő számban összegyűlnénk, akkor mindenkire ritkábban jutna rá a sor.

ÉN PL. BENNE LENNÉK egy ilyen közös lottóban, ha a jutalom Toszkána...)) És akár már az e heti feladást is vállalom.

Adri
    OK. Én benne lennék!
    Anna

18. A következő tagok köszönték meg NPAnna üzenetét:

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Százhalombatta
    Üzenet
    559
    Köszönet
    1,310
    4,944 alkalommal 576 üzenetét köszönték meg
    Cél Toszkána! Vállalom én is a lottó feladást, bármikor. Az én számom a 24-es!
    Zsuzsa/Zsazs

20. 2 tag köszönte meg wzsazsa üzenetét:

3. oldal, összesen 366 ElsőElső 1234561353103 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •