Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.
Hova lett az udvarlas varazsa? a nok tisztelete?
Szinte eltunoben az egymas tisztelete, a udvariassag a nok iranti figyelemsseg.
A hagyomanyos udvarlas, hoditas a ferfiakbol mintha kiveszoben lenne.
Mit gondoltok errol?
Szerintem ennek a nők is az okai, nem csak a férfiakból veszik ki, egyenlők akartak lenni a nők, most már lassan azok.
És, ha veszel egy olyan családmodellt amiben már az anya hódiította meg az apát akkor ha születik egy kisfiuk mit adjon tovább az apa mikor ő is meg lett hódítva annak idején?
Szerintem meg nem azok. Egy nő mindig is több volt, és több lesz egy hímnél.
Van egy ismerősöm, aki gyakorlatilag rabszolgaként tartja a feleségét. De olyan szintig képzeld el, hogy az asszony kint ül a konyhában, és csenget neki, ha akar valamit, az meg ugrik.
A csaj azt hazudja neki, hogy boldogan kiszolgálja, mert ő tartja el a családot, a hülyéje meg elhiszi. Sőt, meg is ideologizálja azzal, hogy a nőnek nem kell azt nézni, melyik az olcsóbb tej, amikor elmennek vásárolni, meg eljáratja főiskolára, hogy ne hülyüljön el teljesen otthon bezárva, de cserébe őneki ez jár.
Amikor megmondtam neki, hogy ló jár teneked, annak is egészen pontosan melyik alkatrésze, és egy hülye állat vagy, akkor meg halálra sértődött.
És ez egy példás családapa.
Sziasztok!
Elég feminin dumátok van. Az udvariasság nem veszett ki a férfiakból, csak talán rossz helyen keresitek. Meg hallottátok már, hogy azt kapjátok, amit adtok?
A fent említett "férfi" valójában egy kisfiú, aki retteg attól, hogy a nő egyszer csak tudatára ébred, hogy nem több, mint egy háztartási gép a családban és szépen kisétál a kapcsolatából és keres egy olyan férfit, aki megbecsüli. Szerintem.
A hagyományos udvarlás soha nem fog kimenni a divatból, amíg a nők értékelni fogják. Én a másik oldalról inkább azt veszem észre, hogy a fene nagy egyenjogúságban sok nő már felháborodik, ha udvarias akar lenni egy férfi, mert hímsoviniszta reakciónak vélik.
Hát igen, az udvarlást sok egyenjogú nő zaklatásnak veszi, mert a szerepek felcserélődtek, most a nő igyekszik meghódítani a férfit.
Ha egyszer kell, miért ne? Vagy beválik, vagy nem, egy darabig használom, ha kiderül hogy nem az akit akartam, eldobom. Ha találok jobbat, akkor is eldobom. Amíg nem dobom el, addig is megnézem a többi fenekét. Lehet hogy meg is fogom, és lehet hogy ki is próbálom. Ha megtudom hogy megcsalt, félig agyonverem. Majd szexuális játéknak álcázzuk
Kapni egy fillért nem kap, örüljön hogy beleülhetett a jóba.
Ismerős, uraim?Még nem? Na majd lesz.
Egyébként elég megnézni egy 30-as 40-es évekbeli filmet, ami elég jól dokumentálta az akkori körülményeket ezen a téren.
Azóta általában tűnt, tűnik el a tisztelet, de nem csak az udvarlás kapcsán, hanem az élet minden területén.
A tehetetlenség és kiszámíthatatlanság karöltve az emberekre nehezedő terhekkel és a gyerekre nem jutó idő miatti nemtörődömséggel kinevelt egy alapjaiban egyre agresszívabb csak magukkal törődő generáció sorozatot.
Az agresszió viszont nem egyeztethető össze az udvariassággal és a tisztelettel.
A másik probléma, a jelenkori elnőiesedés egyik oka a környezeti szennyezés során a fogamzásgátló tablettákból az ivóvízbe került hormonok. Ezt a férfi szaporító sejtek utóbbi évtizedekben mért drasztikus csökkenése is jól mutatja.
Mindezek ellenére a vízművek például sehol a világon nem szűrik ezekre az anyagokra az ivóvizet, mint sok egyéb másra sem.
Az a körülmény, hogy az ember alapban nemtelen, csak itt a 3D-s földi létben ölt így testet, még tovább bonyolítja a körülményeket.
A biológiai rendszer férfi és nő között alapjában a fajfenntartást szolgálja, amit a belső ösztönök mozgatnak, miszerint az egyik esetben főleg kielégítem magamat, míg a másik esetben főleg biztonságot keresek.
Bizonyos civilizációs fejlettségi szinten egyes esetekben az egyén környezeti felismerése és tapasztalati szintje eljuthat magasra, amikor már valaki képes legyőzni a testéhez kötődő ösztöneit, mint például a szaporodási rítusnak az örömszerzéshez köthető kényszerérzete, vagy a másokon uralkodni vágyás.
Ebben az esetben funkcióját vesztett körülmény is lehet az udvarlás és a másik nemnek a nemiségre kiélezett tisztelete.
Ami persze nem feltétlenül jelenti az embertárs tiszteletének mellőzését. Még akkor sem, ha tudjuk, hogy a környezetünk csak egy körülmény, amit végigjátszunk a lehetőségeink szerint...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)