Nem tudom, szerintem állatok. Megfelelő idomítással képesek nagyjából emberszerűen viselkedni, de a lelkük mélyén mindig ösztönvezérelt és primitív dolgok lesznek, akik az anyjuk szoknyája után bőgnek.
Azt sem szeretetből, hanem csak azért, mert azt vakították el annyira a hormonjai, hogy feltétel és gátlás nélkül bármit megtett értük.
Nem érdemelnek nőt.
no csatlakozom az "értetlenekhez"...azt nem értem Úraim...,
hogy a pasik miért esnek mégis a mocsárba...amikor is a megszokott parton biztonságban vannak...tovább "értetlenkedve"...miért probálnak magyarázkodni...,ha a "szerszám" nem úgy működik..., mint korábban a mocsárba esés előtt
...hiszen a mocsár utáni tisztálkodással sem tagadhatják..., ha gebasz van és /félredugtak/,hol itt a nőkkel szembeni tisztelet...és tisztesség
mocsár ide...,mocsár oda...,sztem a lényeg a pasikat illetően...,hogy minden pasi a péniszével "szeret"...és sajna szeretik is beképzelni és elhitetni maguknak...,hogy ők a legjobbak a világon......és mind ez csak azért igy...,mert manapság a pasik tulnyomó hányada...képtelen lelkileg..., érzelmileg olyan csábító...,és persze hódító szövegeket nyomni..., amivel a nő lelkét próbálná meghódítani....s talán ez az okok egyike...amiért mára már nincs udvarlás...
Nem. A vibrátor nem fingik, nem talál ki hülyeségeket, nem vizeli körbe a wc-t, nem néz meccset, nem kanos, nem böfög, nem ugat bele mindenbe. Nem féltékenykedik, nem jön haza kocsmaszagúan, nem várja el hogy a hülye haverjaival édelegjek. Nincs lelke. (vigyázz azzal a pasival, aki azt hazudja, hogy lelke van, azok általában simán elmebetegek.)
Rámér, amikor akarom, és nem várja el hogy lelkesedjek olyan debilségekért, mint a formaegy, vagy a foci. (mondjuk ilyen még nem volt.)
Nincsenek tervei, nem vadul meg 35 éves kora után azért, hogy de neki igenis gyerek kell, nem csal meg. Nem hazudik. Nem nyúlja le a pénzemet.
Stb.
Szóval nem, nem jobb az élő.
sok játszó lány, egyik sem komoly, bezzeg mikor kiderül ,hogy TT vel jöttem, egyből mind szelíd lesz
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)