Nem hiszem, hogy a megfélemlítés udvarláshoz, vagy a nők tiszteletéhez vezetne. Szerintem nem egészen így gondoltad és a provokatívnak tűnő válaszod csak egy álca a valódi gondolataid felett.
Persze nem tisztem ezeket bolygatni, de ha gondolod, akkor kifejthetnéd egy kicsit bővebben...
Egy időben elég sok barátom volt olyan emberek közül, akiknek a munkájához tartozott az, amit Te agressziónak nevezel. Megvertek, megkínoztak, ha úgy hozta a sor, meg is öltek embereket (többnyire katonák voltak).
Ha leszámítjuk a kötelező kötekedést, ritka tisztelettudó, kedves és normális srácok voltak, akik kőkeményen betartották az udvariassági szabályokat. Aki nem, és nem volt rá nagyon komoly oka.. hát azzal előfordult, hogy baleset történt.
Egy idő után az ilyen emberek hajlamosak voltak kihalni a társaságból.
A munder becsulete megkivanja, hogy elmondjam tobb katona is van a Canadahun-on es mind nagyon udvarias tisztelettudo igazi gentlemen. Mo-i usa-i canadai, izraeli szerb es szlovak , a legiobol+ az en csaladomba is akad az army kotelekeben szolgalo.
Az udvariassag mindig kotelezo ,meg a nehez elethelyzetekben is,de a ladykkel meg plane.![]()
Rendben, most már értem. Egyébként nem kötelező része és velejárója a katonaságnak az agresszió. Ezt nekem elhiheted, mert bár nem vagyok katona, több katonai tapasztalattal bírok.
Az agresszió általában a magatehetetlenség következménye és megfoszt az értelemtől, a logikus gondolkodástól, ráadásul félelemmel társul.
Az olyan katona aki fél, már nem katona, csak egy hadonászó csődtömeg.
Talán lehetne kezelni az agresszív embereket, ha megtudjuk a félelmének és a magatehetetlenségének az okát, de ez nem az én tisztem. Példaként megemlíteném azért a féltékenységet, vagy az elnyomást, mint agressziót kiváltó tényezőt.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)