59. oldal, összesen 61 ElsőElső ... 949565758596061 UtolsóUtolsó
Eredmények 581-tól/től 590-ig összesen 605

Téma: Hova lett az udvarlas varazsa? a nok tisztelete?

Regisztrált
    Aug 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Udvarlás varázsa? Nem is tudom, hogy valaha udvaroltak-e már nekem. Nők tisztelete? Azt hiszem, hogy alapvetően a tisztelet, ill. az előzékenység "haldoklik".

Regisztrált
    Jun 2010
    Hol
    Szeged
    Üzenet
    21
    Köszönet
    2
    98 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Szerintem a mai férfiak nem tudnak udvarolni, bekebelezni akarnak. A nők meg hamar megadják magukat, mert az egy érával korábban felnőtt rokonaik egyfolytában csesztetik azzal, hogy már rég férjhez kellett volna mennie. Így komoly érzelem nélkül is inkább elköteleződik, aztán jön a válás. Jobb esetben gyerek és közös vagyon nélkül.

3. A következő tagok köszönték meg miameissner üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2012
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    21
    Köszönet
    16
    Miért ne tisztelnék a nőket? Udvarolnak ma is a férfiak csak már korosztályonként mást lehet udvarlásnak nevezni. A fiatalabbaknál már leegyszerűsödött - és ezt igénylik a fiatal lányok is, az érettebb korosztály még udvarol a szó klasszikus értelmében, de ez intelligencia függő is. Egyszer mindenki megtalálja a párját.

Regisztrált
    Oct 2010
    Hol
    Hungary
    Üzenet
    25
    Köszönet
    0
    En 23 evesen szeretnek udvarolni, de ugy erzem erre, a randizasra, kozos borozasra nincs nagyon igeny. A nok reszerol. Azt hiszem ez is valami olyan lehet, hogy a filmekben megnezve tetszik a noknek az ilyesmi de a valosagban nem igazan kell nekik, nem erre vagynak.

Regisztrált
    Jan 2013
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    26
    Köszönet
    1
    4 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Létezik mindkettő, csak a partnert kell hozzá megtalálni.

Regisztrált
    May 2011
    Hol
    Jász-Nagyun-Szolnok vármegye
    Üzenet
    506
    Köszönet
    53
    849 alkalommal 90 üzenetét köszönték meg
    Miközben én udvarolok,udvarolok,udvarolgatok,addig rendre elhalásszák előlem a jó csajokat.
    Szerintem a nők tagadják,titkolják, de szeretik a nyomulós pasikat.

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,922
    Köszönet
    15,137
    21,340 alkalommal 3,701 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző csont25 Üzenet megjelenítése
    Miközben én udvarolok,udvarolok,udvarolgatok,addig rendre elhalásszák előlem a jó csajokat.
    Szerintem a nők tagadják,titkolják, de szeretik a nyomulós pasikat.
    akkor próbáld meg kihagyni az udvarlást, udvarlást és udvarolgatást és direkt nyomulj. és akkor gyere errefelé és meséld el, hányszor kerültél lapátra
    (az orrod elől elhalászott jó csajok miatt meg ne fájjon a fejed... lehet nem is olyan jók )
    “Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)

MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
    ** működik a régi CHAT **

9. A következő tagok köszönték meg AndiC üzenetét:

Regisztrált
    May 2011
    Hol
    Jász-Nagyun-Szolnok vármegye
    Üzenet
    506
    Köszönet
    53
    849 alkalommal 90 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző AndiC Üzenet megjelenítése
    akkor próbáld meg kihagyni az udvarlást, udvarlást és udvarolgatást és direkt nyomulj. és akkor gyere errefelé és meséld el, hányszor kerültél lapátra
    (az orrod elől elhalászott jó csajok miatt meg ne fájjon a fejed... lehet nem is olyan jók )
    Az udvarolgatásról kialakult véleményem nem személyes alapokon nyugszik.Inkább csak megfigyelés.Az egyes szám első személy inkább csak az egyszerűség végett volt.
    Én személy szerint mindig arra törekedtem /törekszem/,hogy kivívjam a nők tiszteletét és komolyan vegyenek.Érezzék,hogy én is tisztelem őket.Adjanak a véleményemre és becsüljék,hogy mindig igazat mondok.
    Ez udvarlás,vagy nem ?

11. A következő tagok köszönték meg csont25 üzenetét:

Regisztrált
    Sep 2008
    Hol
    Oceanis37
    Üzenet
    6,922
    Köszönet
    15,137
    21,340 alkalommal 3,701 üzenetét köszönték meg
    ja, akkor meg ne tévesszen meg más sikertelensége, lehet az az udvarolgatás is enyhe nyomulás. tedd úgy ahogy jónak látod, ahogy érzed, az őszinteség mindig értékelve van. az azért ne várd, hogy a kedvelt nőnek azért bejössz, lehet, hogy minden őszinteséged ellenére nem tetszel neki.
    ízlések és pofonok. ezekből lehet tanulni, ne keserítsen el.
    “Legyen szíved, mely sosem válik kővé, legyen kedved, mely sosem gyullad haragra, és legyen érintésed, mely sosem bántalmaz.” (Charles Dickens)

MESEPÁLYÁZAT VERSPÁLYÁZAT
    ** működik a régi CHAT **

13. A következő tagok köszönték meg AndiC üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2012
    Hol
    marosvasarhely
    Üzenet
    21
    Köszönet
    49
    3 alkalommal 3 üzenetét köszönték meg
    Udvarlás, házasság, a ház előtt ott az udvar. Attól varázslatos az udvarlás, hogy benne van a még és a már, egyes dolgok még nem férnek bele de már ott van valami ígéretes. És pont az a jó benne, hogy innen visszalépve, még nem sérül az ember igazán. Itt van idő ismerkedni, beszélgetni. minél hosszabban udvarolgattak egymásnak a párok, annál simább a házasság kezdete szerintem.

15. A következő tagok köszönték meg jolicica üzenetét:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •