Te honnan a fenéből szeded, hogy mi hozzájuk akarnánk menni?)
55 éves pasi már közlte velem is, hogy 27 évesen "öreg" vagyok hozzá...
Egy puhos, gyomorbeteg külsejű, elefántarcú vén majmot képzelj el egyébként, aki egy teljesen semleges téma alatt csak úgy beböfögte beszélgetés közben, hogy másról is beszélgetnénk, akkor vegyem ezt tudomásul, hogy ez így lenne. És még csak pénze sem volt különösebben.
Asszem embert még úgy nem aláztam meg, mint azt. Utána meg megsajnáltam.
A férfiak többsége teljesen hülye.
azért a tiszteletlenség...az érzékietlenség...az ember deffiniciója...és ezek hibás értelmezése csak sok sok negativumot hoz magával....
mi az hogy egy nőt kezelni...egy NŐ az ÉLŐ EMBER... és ugye nem egy gép...egy tárgy amit tecnikai leirások ismérve után üzemeltetünk...KEZELÜNK!...sajnos álltalánositani kell...,mert igen sok pasi...a nőket nem hajlandóak emberszámba venni...,
persze azért az is biztos...,hogy van a nők és férfiak közt is...
mindenfajtából...a lényeg az ember...
különben meg sztem csak a nők javára irható számos pozitivum...,hiszen a nőket ugye nem vakítják el a tesztoszterontól tüzelt vágyak...és nem szexuális tárgyként... cselédként és robotként kezelik a pasikat....
no hamár a levegőt emlitetted...,azt szoktam volt mondani...nem kivánok semmi rosszat...még levegőt sem...
az egyenrangusághoz csak annyit a magam részéről:
mai világunkban...az új korban ez a trendi...csak nem szabad szemelől téveszteni...,hogy ez az "egyenranguság" nem más...,csupán csak egy "tűnő pillanat"....,a mai világunknak egy röpke társadalmi divatirányzata...(de minek?)... az ember evolúciós történetében...
sztem ha megértenék az emberek...hogy nem kellene tulcizellálni ezt az egyenrangusági kérdést....és igen is tudomásul vennék...és persze megértenék... a nemek különbségét..., ugy a kapcsolaton-munkán és egyéb területeken bellül is...,tutira vehető...,hogy maga a nemiség bizonyosan kevésbé lenne "katasztrófa sújtott terület" az életünkben....,
Valamit nem értek, hölgyeim.
Ha valaki se bokáig, se térdig nem szeretne iszapos lenni, mi a francnak megy a mocsár közelébe?
Miért foglalkoztat valakit valami, ami egyáltalán nem is érdekli? Ha már felsőbbrendű vagy, miért alacsonyítod le magad a fehérlovas hercegek kereséséig?
Megkérdem, úgy nagy általánosságban TŐLED, hogy az a szó, hogy családmodell mit jelent annak, aki csak utálkozni tud?
Várom dörgedelmedet.
Nem értem, milyen egyenrangúságról beszélsz meg beszéltek.. régen természetesen volt, hogy ha megnősülsz, eltartod a nőt.
Most a nő tartsa el magát, te meg akármikor otthagyod, de minden mást tegyen meg, amiért korábban eltartották. Ez aztán egyenrang.
Olyan szempontból persze jó, hogy lassan minden nőnek nyilvánvaló lesz, hogy semmi szükség arra, hogy egy szál kolbászért élő disznót tartson...
Férfinak nem szülünk gyereket. Kizárólag magunknak, ha akarunk.És ti akik nőből vagytok mondjátok el milyen nektek egy igazi férfi akivel élni tudnátok akit szeretni lehet akinek megszülitek a gyereket stb
Az a pár centiliter trutymó, amivel őurasága hozzájárul, úgyis minimális.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)