1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 11

Téma: Mit tudtok a MÁGNESTERÁPIÁKRÓL?

Vegyes nézet

Regisztrált
    Aug 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    25
    Köszönet
    6
    2 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg

Mit tudtok a MÁGNESTERÁPIÁKRÓL?

Sziasztok! Az utóbbi időben nagyon elromlott a szemem (makula degeneráció).
    Állítólag segíthet valamelyest a mágnesterápia. De melyik?
    Több fajtáról hallottam. (Elég nagy összegekbe kerülnek.)
    Van valamelyikről jóm vagy rossz tapasztalata valakinek?
    Előre is köszönöm a válaszokat, akkor is, ha nemlegesek.
    Az is fontos információ.
    Üdv,
    GSOH

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    debrecen
    Üzenet
    318
    Köszönet
    539
    396 alkalommal 196 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző GSOH Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Az utóbbi időben nagyon elromlott a szemem (makula degeneráció).
    Állítólag segíthet valamelyest a mágnesterápia. De melyik?
    Több fajtáról hallottam. (Elég nagy összegekbe kerülnek.)
    Van valamelyikről jóm vagy rossz tapasztalata valakinek?
    Előre is köszönöm a válaszokat, akkor is, ha nemlegesek.
    Az is fontos információ.
    Üdv,
    GSOH
    Kedves GSOH! A mágnesterápiáról én nem tudok semmit, de arra esetleg nem gondoltál még , hogy meggyógyítsd magad? A tudatod =képzeleted használatával. Azt akarom ezzel mondani, hogy a csak külső eszköz nem elég, te magad is kellesz hozzá.
    Pl. mi az az életedben, amit nem akarsz látni? Mi az amit torzan látsz? Ilyen és hasonló kérdéseket muszáj feltenni a gyógyulás érdekében, ugyanis a test önmagától soha nem beteg. Mindig a gondolkodás a beteg és maga a fizikai tünet segít észrevenni, hogy a gondolkodásomban mit kellene megváltoztatni.
    Sok eszköz áll rendelkezésünkre, ha esetleg érdekel, javaslok párat.
    üdv daibo
    "Egyes-egyedül gondolataid okoznak neked fájdalmat. Egyetlen elméden kívüli dolog sem sérhet meg vagy árthat neked semmi módon. Belőled indul ki minden, ami uralkodhat rajtad és elnyomhat. Egyedül te alakítod sorsodat. A világon semminek nincs hatalma arra, hogy beteggé szomorúvá, gyöngévé vagy elesetté tegyen." A Course In Miracles (Csodák könyve)

3. 2 tag köszönte meg daibo üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    25
    Köszönet
    6
    Idézet Eredeti szerző daibo Üzenet megjelenítése
    üdv daibo

Kedves Daibo!
    Köszönöm, már gondolkodom a kérdéseken.
    Örülnék, ha javasolnál pár eszközt, ahogy írtad.
    Üdv,
    GSOH

Regisztrált
    May 2012
    Hol
    Szentendre
    Üzenet
    7
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Kedves GSOH és daibo,

Érdeklődnék a téma iránt! nem tudom történt e a bejegyzések óta valamilyen javaslat közlése - mert itt nem találtam...!?

Eredeti szerző daiboSok eszköz áll rendelkezésünkre, ha esetleg érdekel, javaslok párat.
    üdv daibo

Regisztrált
    Aug 2012
    Hol
    Pécs
    Üzenet
    18
    Köszönet
    26
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző daibo Üzenet megjelenítése
    Kedves GSOH! A mágnesterápiáról én nem tudok semmit, de arra esetleg nem gondoltál még , hogy meggyógyítsd magad? A tudatod =képzeleted használatával. Azt akarom ezzel mondani, hogy a csak külső eszköz nem elég, te magad is kellesz hozzá.
    Pl. mi az az életedben, amit nem akarsz látni? Mi az amit torzan látsz? Ilyen és hasonló kérdéseket muszáj feltenni a gyógyulás érdekében, ugyanis a test önmagától soha nem beteg. Mindig a gondolkodás a beteg és maga a fizikai tünet segít észrevenni, hogy a gondolkodásomban mit kellene megváltoztatni.
    üdv daibo
    Engem nagyon érdekelne, hogy meggyógyítsam önmagam! Mit tudnál javasolni? Ízületi- és csontgyulladásra gennyes csontra, csontelhalásra? Bármilyen ötletet, saját tapasztalatot előre is köszönök!

Regisztrált
    Mar 2011
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    88
    Köszönet
    508
    350 alkalommal 36 üzenetét köszönték meg
    GSOH!!!! A mágneterápia remek lehetőség lehet mindamellett, amit Daibo is írt. Nekem egy állandó mágnessel és egy változó mágnessel van tapasztalatom, bár nem szembetegségre vonatkozóan. Az állandó mágnes (MagnapressM - van honlapja) 9000 Gauss negatív töltés, bivaly erős. A kézikönyve szerint kell kezelni a testen megadott pontokat (legtöbbször meridián pontokat). És segít. Fájdalmat csillapít (migréneset is), magas vérnyomást rendez, ideget regenerál, stb. Általános testtisztításban is igen jó, ami fontos minden betegségnél és az öngyógyulás beindulásának fontos fázisa.
    A változó mágnesnél azt tapasztaltam, hogy energiával tölti fel a testet, ami a jobb oxigénszállításra vezethető vissza elsődlegesen. Ez is méregtelenít és a sav-bázis egyensúly beállításában remek segítséget nyújt. Tehát a szervezet öngyógyító képességét szintén fokozza, de talán nem oly célzottan, mint az állandó mágnes.
    Üdv

8. A következő tagok köszönték meg Nori62 üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2011
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    25
    Köszönet
    6
    Nagyon köszönöm a válaszokat. Magamon már dolgozom, amihez miondennemű ötletnek, tanácsnak örülök, hiszen nyilván mindenkit más segít a gyógyulásban. Mindenkinek a saját útját kell megtalálnia, ami . gondolom - több testi-lelki módszer ötvözése, egymásutánja lehet.
    Löszönet tehát minden ötletért.
    GSOH

10. A következő tagok köszönték meg GSOH üzenetét:

Regisztrált
    Feb 2010
    Hol
    Ausztria
    Üzenet
    19
    Köszönet
    2
    4 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg

Mágnesterápiákról?

Kedves GSOH,

Mivel soha sehol senki nem tudta/tudja pontosan megmondani hogy mik az indikációk és a kontraindikációk, az egész mágnesterápiázás egy lutri.
    Én sem tudom hogy miként működik, de azt tudom hogy a rendelőnkben (TCM) hónapokig teszteltünk egy mágneságyat. Az eredmény (nem hivatalos) elég egyértelmű volt. A páciensek 1/3-da jól reagált, 1/3-da rosszul reagált, 1/3-da pedig sehogy nem reagált. Ebből csak annyit tudtunk leszűrni hogy van akire hat, van akire nem hat, de ez kevés volt ahhoz hogy beépítsük a terápiás tervbe. Az esetleges pozitív hatásért pedig annyi pénzt kiadni teljesen felesleges. Azóta csak azt javaslom a pácienseknek hogy mielőtt megvesznek egy ilyen berendezést, előzőleg próbálják ki. A hatás, akár negatív, akár pozitív, aránylag hamar jelentkezik. Azért a pénzért jobban jár mindenki ha beül egy agykontroll tanfolyamra. Ezerszer hatékonyabb tud lenni, ha nem lusta az ember hogy gyakorolja!

Jobbulást!

12. 2 tag köszönte meg 9680402 üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2012
    Hol
    Pécs
    Üzenet
    18
    Köszönet
    26
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző 9680402 Üzenet megjelenítése
    Kedves GSOH,

Mivel soha sehol senki nem tudta/tudja pontosan megmondani hogy mik az indikációk és a kontraindikációk, az egész mágnesterápiázás egy lutri.
    Én sem tudom hogy miként működik, de azt tudom hogy a rendelőnkben (TCM) hónapokig teszteltünk egy mágneságyat. Az eredmény (nem hivatalos) elég egyértelmű volt. A páciensek 1/3-da jól reagált, 1/3-da rosszul reagált, 1/3-da pedig sehogy nem reagált. Ebből csak annyit tudtunk leszűrni hogy van akire hat, van akire nem hat, de ez kevés volt ahhoz hogy beépítsük a terápiás tervbe. Az esetleges pozitív hatásért pedig annyi pénzt kiadni teljesen felesleges. Azóta csak azt javaslom a pácienseknek hogy mielőtt megvesznek egy ilyen berendezést, előzőleg próbálják ki. A hatás, akár negatív, akár pozitív, aránylag hamar jelentkezik. Azért a pénzért jobban jár mindenki ha beül egy agykontroll tanfolyamra. Ezerszer hatékonyabb tud lenni, ha nem lusta az ember hogy gyakorolja!

Jobbulást!
    Érdekes, hogy nem mindenki reagál rá jól...ehhez képest egész máshogy reklámozzák! Én most vettem egyet, úgyhogy még nem igazán tudok róla mit mondani, de azért megkérdezem, hogy akik rosszul reagáltak rá, miben vették ezt észre? Volt valami mellékhatás? Mivel különböző intenzitást kell beállítani, különféle betegségekre, nem lehet, hogy ezek vagy az időtartam nem volt megfelelő? Előre is köszönöm a választ!

Regisztrált
    May 2008
    Hol
    Neufchateau Belgique
    Üzenet
    223
    Köszönet
    458
    5,838 alkalommal 207 üzenetét köszönték meg
    Kedves Mazsonyul!

Milyen mágneses eszközt vettél? Milyenek a tapasztalataid?

Kata

1. oldal, összesen 2 12 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •