Úgy gondolom vannak néhányan, akik lemaradtak az RR1.-ről, vagy a nyüzsgésünk kapcsán mások is kedvet kaptak egy "vándorvarráshoz". Ezért hoztam létre ezt az új kört.
Hogy mi is a Round Robin azt már a másik topikban összefoglaltuk, itt csak a linket adnám meg:#2
Arra gondoltam, hogy nem szabok létszámkorlátot, a mintát úgy választjuk/választjátok ki, hogy mindenki beleférjen.
Csak az jelentkezzen, aki komolyan is gondolja, mert:
- ez a tevékenység több hónapi elfoglaltságot (akár egy éveset) fog jelenteni,
- határidők lesznek, amiket be kell tartani, hogy mások munkáját és a körforgást ne akadályozzuk,
- alkalmanként pénzbe is kerül, hiszen egyrészt alapanyag költsége lehet, másrészt postai úton kell továbbítani a készülő anyagokat.
A jelentkezésre egy hét áll rendelkezésre, arra kérnék mindenkit, hogy az alábbi nyomtatvány kitöltésével jelezze a részvételi szándékát. Természetesen, az adatokat csak az RR2. keretén belül használom fel.
**Hidden Content: Reply to see the content**
Utoljára Betti1979 módosította 2011-12-04, 06:32 PM-kor
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Addig is amíg összeáll a csoport, lehet ötletelni, javaslatokat tenni, mit hímeznétek szívesen. A másik topikban már jópár ötlet felmerült, innen is lehet választani:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=31151
http://canadahun.com/forum/showthrea...t=31151&page=2
(#36) , (#69), (#70), (#88), (#90), (#94)
Ebben a körbe nem biztos, hogy részt veszek, ezt a létszámtól, kiválasztott minta méretétől teszem függővé. A mintaválasztásba biztos nem szólok bele, ha úgy alakul bármit szívesen kivarrok.
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék, de nálam is nagyban függ, mit kellene kivarrni.
Szerintem előbb körvonalazni kellene milyen mintára gondolkunk(-tok), és attól függően jelentkezni.
Én szívesen varrnék naptár szerűt (LK, BC) vagy esetleg valami virágos-fűszerest.
![]()
Én szívesen jelentkeznék az RR2-re is,de valószínű, hogy nem az RR1-es résztvevőkre gondoltál.Ha esetleg nem lenne meg a létszám,tölteléknek mindenképpen számíthatsz rám.
Betti
Én is szívesen jelentkeznék, csak egy kérdésem lenne! Ugye nem baj, de 16-os kongrénál sűrűbbre nemigen tudok varrni, mert nem bírja a szemem!
Azt javaslom, várjunk, hátha összejön a 12 fő. Személyes kedvenceim a LK, BC, The PS minták, de szívesen varrnék JJ-t is, vagy valami kvékert. Például karácsonyig januártól elkészülhetne, azt hiszem LK-tól, a Christmas blessings is.
Minden jót Nektek! Várom a fejleményeket!![]()
Betti
Én is szívesen, de csak, ha nem leszek létszámon felüli. Aki kimaradt, ő az elsődleges.
Nekem még mindig valami JJ mocorog, de amit Matrjoska írt, az is mind szimpatikus.
Sziasztok!
én is jelentkezek, de csak feltételesen.
Ha tetszik a minta, ami indul, akkor ok. Sajna az elsőből azért menesztettem magam, mert túl komplikáltnak találtam a mintát magamhoz képest.
Szívesen varrnék évszakosat, virágosat, karácsonyosat, RP-t nagyon-nagyon szívesen, de fűszereset nem. Ha mégsem ilyesmi minta lesz, akkor megvárom a megfelelőt![]()
Ha mindezek mellett még lehet, akkor jelentkezem. (hátha most tényleg)
Bambi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)