Kedves Jelentkezők!
és ezekhez mit szólnátok?![]()
Nekem ezek is tetszenek, meg a JJ félék is.
Nem tudom, de láttam, hogy pl az RR1-nél elég sok szín kellett. Talán ha olyan lenne, ami nem annyira sok színt használ fel... (oké, a pillangós, amit feltettem példának, biztos egy színkavalkád)
Hát ez az! Minél több mintát látunk, csak összejön valami! (meg ugye túl nagy-bonyolult se legyen, hogy ne ezt kelljen egész hónapban varrni, inkább öröm legyen csinálni, akkor is, ha 'csak' egy kicsi minta az egész)
Nekem van egy körtés mintám, ha esetleg ilyenekben gondolkodnátok, akkor szívesen beszkennelem.
Én nem tudok beszállni, a gyógytornászom fél évig tiltana el legszívesebben, na erre inkább nem mondok semmit.....
vagy még ilyenek, vagy hasonlók is jól néznek ki, bár kontúrok vannak jócskán. (nekem még a teáskannák, a házikósak is tetszenek, a virágossal, fűszernövényesekkel együtt, de ott is sok a kontúr)
a Lizzy Kate naptár is jól néz ki, most hogy újra ránéztem, vagy egy amolyan quaker-féleség is lehetne
(na megyek vissza dolgozni egy kicsit)
Betti
Segítség a Winrar használatához (rar fájlok kicsomagolása, nagyméretű fájlok csatolása): (1),
Szójátékok - a 20 hozzászólás megszerzéséhez
RR3 sorrendtábla RR5 sorrendtábla 468
RR3 -as minták #396#397#399]
Betti, én csak a guglin nézelődtem RR ügyben, és ott találtam a képek között, sajnos mintám nincs semmihez, csak a képeket mentettem le, hogy mi az, ami mondjuk tetszene, vagy hasonló stílus pl.
Sziasztok!
Én is jelentkeztem. Annak örülnék, ha nem lenne nagyon nagy az egy hónapra jutó rész. Az eddigi javasolt minták közül tetszenek a Matrjoska által javasoltak, de a pillangók és a tündérek is. Én szeretném egyszer ezt is megcsinálni, ha volna kedvetek:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)